Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ben yaz kış fark etmez iki günde bir bardak su içen bir insanım. Belki heveslenirim de su içerim diye bardak almıştım,ilk kullanımda kırdım. Dedim galiba bu bir işaretti su içmemeliyim.sksksjs
Ben de o niyetle alıyorum ama bakalım dün gece arkadaşlarla kahve içiyorduk farkında değilim önüme su koymuş yarısını içmişim bunu ben mi içtim be dedim hiç aklıma gelmez su ama yanlışlıkla içiyorum arada

Ben su hatırlatıcı uygulama bile indirmiştim ama olmuyor ya içemiyorum. Bugün öğlen büyük bir bardak su aldım güya hepsini içeceğim iki yudum içtim yere koyarken elimden kaydı hepsini halıya döktüm bu bir işaret değil de ne?!?!?!

Ahahaha İstemediğim bir işi yaparken ben Kesinlikle işaret

Ben yaz kış fark etmez iki günde bir bardak su içen bir insanım. Belki heveslenirim de su içerim diye bardak almıştım,ilk kullanımda kırdım. Dedim galiba bu bir işaretti su içmemeliyim.sksksjs
Ben çok su içerimÇantamda mutlaka şişe olur. Ben deprem gecesi tupper şişemi bile almış kadınımHep vestiyerde durur

Aşko ben günde kaç litre içiyorum bilsen
Benimle dalga geçiyorlar o derece
Yemekte bile içecek ayran, çay, meyve suyu tarzı bir şey yoksa en az üç bardak su içerim
Maşallah aşkom bizim evde de ben hariç herkes öyle alırken üç damacana alıyoruz suyu ikide bir gelmesin sucu diye
Benimse hiç aklıma gelmiyor ilacımı içerken yutana kadar içtiğim su o kadar

Aşko ben günde kaç litre içiyorum bilsen
Benimle dalga geçiyorlar o derece
Yemekte bile içecek ayran, çay, meyve suyu tarzı bir şey yoksa en az üç bardak su içerim
Yemekte bir tek ayran içerim çayı da 7/24 içerim. su sen işine bak kardeşim.sjsjsjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…