- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Oy geçmiş olsun canım,Allah şifalar versin bütün sıkıntılarınahemokromatozis teşhisi kondu. Bir ünite kan verdim. Onu verince bayıldım Tansiyon şeker düştü galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy geçmiş olsun canım,Allah şifalar versin bütün sıkıntılarınahemokromatozis teşhisi kondu. Bir ünite kan verdim. Onu verince bayıldım Tansiyon şeker düştü galiba
Amin canım inşallahOy geçmiş olsun canım,Allah şifalar versin bütün sıkıntılarına
Annene de şifa diliyorum aşkom .İyi yaptın gözükmekle.Benim kalbimde de kaçak var ve kalp kapakçığım sıkıntılı küçüklükten .O yüzden zaten tiroid beni çok etkiliyor .Allah dermansız dert vermesin kimseyeAmin inşallah canım benim
Annemin kalpte stend var. Deprem sonrası biraz sıkıntılıdır. Gitti ritim bozukluğu ve kalp yetmezliği çıktı. İlaçlarını değiştirdiler. Babam zaten bypass olmuştu. Ailede herkes kalpten gidiyor. Dedim bende baktırayımTiroid ve kansızlık kalp yetmezliğine sebep olabiliyormuş
Benim lenf nodülleri ağrı yapıyor demek.
Amin aşkom Allah razı olsun Rabbim şifa versinAnnene de şifa diliyorum aşkom .İyi yaptın gözükmekle.Benim kalbimde de kaçak var ve kalp kapakçığım sıkıntılı küçüklükten .O yüzden zaten tiroid beni çok etkiliyor .Allah dermansız dert vermesin kimseye
Çok geçmiş olsun canocanim, bir daha gittiğinde yanında kek,meyvesuyu götür. Kan verince öyle yaparlarmis diye biliyorumhemokromatozis teşhisi kondu. Bir ünite kan verdim. Onu verince bayıldım Tansiyon şeker düştü galiba
Taş gibisin nevosum kalp genetik, iyi yaptin kontrol ettirmekleAmin aşkom Allah razı olsun Rabbim şifa versin
Sağ ol canım benimTaş gibisin nevosum kalp genetik, iyi yaptin kontrol ettirmekle
Sağol canım evet yaa artık yanımda götürürüm akıl olduÇok geçmiş olsun canocanim, bir daha gittiğinde yanında kek,meyvesuyu götür. Kan verince öyle yaparlarmis diye biliyorum
Dışardan gören taş sanıyorSağ ol canım benim
Ahhh keşke taş gibi olsam
Aynen öyleDışardan gören taş sanıyor
Allah yardımcın olsun nevoş sende kurtulsaydın biran önceAynen öyle
Karnımda topla geziyorum
Bu ay beni mahvettiAma kimseye hissettirmiyorum.
Gidip gelince hemen sıraya gireceğim. Artık ne zaman sıra gelirse.Allah yardımcın olsun nevoş sende kurtulsaydın biran önce
Ne zaman gidiyorsunuzGidip gelince hemen sıraya gireceğim. Artık ne zaman sıra gelirse.
Sağol canımSelam kızlar
Geçmişe bakınayım dedim. Nevoş, Cano geçmiş olsun kızlar.
Nevoş sorun çıkmamasını sevindim
Eşim 20 sinde gelecek. 22-23 gibi gideceğizAğustosun sonuna kadar oradayım.Ne zaman gidiyorsunuz
Sağ ol canımSelam kızlar
Geçmişe bakınayım dedim. Nevoş, Cano geçmiş olsun kızlar.
Nevoş sorun çıkmamasını sevindim
Bir ay beraber olmuş olursunuz sizede iyi gelir iyi düşünmüşsünüzEşim 20 sinde gelecek. 22-23 gibi gideceğizAğustosun sonuna kadar oradayım.
Evet eşim çok zorlanıyor. Bir arada yalnız hiç kalmadık. Artık yemekte olmuyor. En azından bir ayda olsa eve gelir ev ortamı olur.Bir ay beraber olmuş olursunuz sizede iyi gelir iyi düşünmüşsünüz
Öylesin öylesinSağ ol canım benim
Ahhh keşke taş gibi olsam