- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Ohaaağ bana da tik verilmiş. Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohaaağ bana da tik verilmiş. Nevreste
Tabi ki sensiz olur muOhaaağ bana da tik verilmiş. Nevreste
Arada bir şöyle havalanıp kukrime dönerim bu benim huyum buOlsun ya üç ay sonra yine değişirsin
Ben de hiç bakmadan atlıyorum doğum hediyesi diye sjsjsjahTabi ki sensiz olur mu
Bizde eşim yakar mangalı ama diğer işler hep bendeÖncesi bende sonrası onda hiç karışmamBen de iyiyim çok şükür canım
Ne aldın
Ben de piknik kültürü hiç yok ya bu konu ile ilgili bir tramvam olduğunu düşünüyorum eşim de kızıyor bana mangal falan o yüzden pek olmuyor bizde
Aşko ikizler olan benim sana ne oluyorArada bir şöyle havalanıp kukrime dönerim bu benim huyum bu
Beğendin miBen de hiç bakmadan atlıyorum doğum hediyesi diye sjsjsjah
Ulu orta söylemiyeyim şimdiBen de iyiyim çok şükür canım
Ne aldın
Ben de piknik kültürü hiç yok ya bu konu ile ilgili bir tramvam olduğunu düşünüyorum eşim de kızıyor bana mangal falan o yüzden pek olmuyor bizde
Yeni mi gördün saatlerdir konuşuyoruzOhaaağ bana da tik verilmiş. Nevreste
Bende severim.Ulu orta söylemiyeyim şimdi
Olabilir canım. Ben piknik tarzı doğayı daha çok seviyorum gideyim akşama kadar bir ağaç gölgesinde oturayım mangal olmasa da olur
İyiyiz, kız bebekle aşk yaşıyorum. Uyumamaya başladı biraz ayıp ediyor ama neyse.Margaret Hale bebişle nasılsınız
Saatlerdir elime telefonu alamadım ki. Bebek görmeye geldiler. Odaya emzirmeye çekildim de öyle gördüm.Yeni mi gördün saatlerdir konuşuyoruz
Sen onu 40 ından(gün) sonra görİyiyiz, kız bebekle aşk yaşıyorum. Uyumamaya başladı biraz ayıp ediyor ama neyse.
Benim ki anca yer püüü kocam da tam tersiBizde eşim yakar mangalı ama diğer işler hep bendeÖncesi bende sonrası onda hiç karışmam
Benim için op annesiİyiyiz, kız bebekle aşk yaşıyorum. Uyumamaya başladı biraz ayıp ediyor ama neyse.
O zaman sende yapmaBenim ki anca yer püüü kocam da tam tersi
Seve seveBenim için op annesi
Bende isterimSeve seve
Ben de çok istiyordum Karadeniz turu gidemedik bir türlü. Artık uzuun bir süre uzaktan bakarım artıkAllah iyilik versin canım evet bir hava aldık nefes aldık desek daha doğru olur şimdi tam gaz devam