- 8 Haziran 2013
- 56.121
- 149.026
Bana da öyle alışmışız ya hala bizim kukrişkomuzBaşkası bana yabancı geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da öyle alışmışız ya hala bizim kukrişkomuzBaşkası bana yabancı geliyor
Bana da ne giysem yakışırYakışmış mantona
İyiyiz beybi yuvarlanıp gidiyoruz. Karadeniz’in tozunu attırdın geldin sen de iyisindirNasılsınız herşey yolunda mı canım
27 sinde aşkoAşkom ne zaman kukrim olacaksın
Yapacak mısın27 sinde aşko
Canom Nasılsın güzellik et deyince aklıma sen geliyorsun benim işin piriaz mangal yakmadınBana da öyle alışmışız ya hala bizim kukrişkomuz
Aşkom ben yapacağım da kazen abi diyormuş bu sefer yeterYapacak mısın
Yok yok yetmezAşkom ben yapacağım da kuzen abi diyormuş bu sefer yeter
Not yazıcam lütfen bir daha değişiklik talep ettiğimde dikkate almayınızYok yok yetmez
Biz onu istiyoruz
Allah iyilik versin canım evet bir hava aldık nefes aldık desek daha doğru olur şimdi tam gaz devamİyiyiz beybi yuvarlanıp gidiyoruz. Karadeniz’in tozunu attırdın geldin sen de iyisindir
İyiyim canım sen nasılsınCanom Nasılsın güzellik et deyince aklıma sen geliyorsun benim işin piriaz mangal yakmadın
Olsun ya üç ay sonra yine değişirsinNot yazıcam lütfen bir daha değişiklik talep ettiğimde dikkate almayınız
Kuşum benim zoğum heziyem nerzeYok ya değilim. Kafamda biraz sorunlar var. Delilik yaniAma sizin tikler beni mutlu ettiUzun zamandır aklımdaydı. Bugün gaza geldim
Düğün var burda ses nasıl geliyor varya cano gel halay başladı halay başı olakHadi ya
Sana tik aldımKuşum benim zoğum heziyem nerze
Darısı basına canımKızlar hepinize yakışmış kırmızı tik
Takmış ya yakandaKuşum benim zoğum heziyem nerze
Ben de iyiyim çok şükür canımİyiyim canım sen nasılsın
Bu sefer kolay bir tariften yana kullandım hakkımı mangalı severim imkanım olsa yakardım