- 21 Kasım 2017
- 27.519
- 120.246
Herkes görsün diye profil mesajı yazma isteği ÇIK AKLIMDANBeğendin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes görsün diye profil mesajı yazma isteği ÇIK AKLIMDANBeğendin mi
Olsun bebek büyürken zorluğu var ama mutluluk veriyor baktıkçaSaatlerdir elime telefonu alamadım ki. Bebek görmeye geldiler. Odaya emzirmeye çekildim de öyle gördüm.
Maşallah şimdi gündüz uyur gece uyumazlar benimkiler öyleydi düzene girene kadar devam ederİyiyiz, kız bebekle aşk yaşıyorum. Uyumamaya başladı biraz ayıp ediyor ama neyse.
Beklediğimden çok daha iyi abisi, sahipleniyor, seviyor falan. Ben kardeşim olunca odada yalnızken kıstırıp kafasına oturuyormuşum.Maşallah şimdi gündüz uyur gece uyumazlar benimkiler öyleydi düzene girene kadar devam eder
Abisi ile araları nasıl
kim yapacak mangalsız yapamam babam bizi hep pikniğe götürürdü. Balkonumuzda şömine vardı. Öyle alışmışız eşimin tarafında böyle bir durum yok o yüzden olmasa da olur kafasında. Fırında yap diyorO zaman sende yapma
Yaz yaz biz de yorum yazarız hahahashjHerkes görsün diye profil mesajı yazma isteği ÇIK AKLIMDAN
Sana çekmemiş demek aferin paşamaBeklediğimden çok daha iyi abisi, sahipleniyor, seviyor falan. Ben kardeşim olunca odada yalnızken kıstırıp kafasına oturuyormuşum.
abim de ben bebekken üstüme oturmuşBeklediğimden çok daha iyi abisi, sahipleniyor, seviyor falan. Ben kardeşim olunca odada yalnızken kıstırıp kafasına oturuyormuşum.
Çocukları biraz büyütünce gidersinizBen de çok istiyordum Karadeniz turu gidemedik bir türlü. Artık uzuun bir süre uzaktan bakarım artık
Uzun zamandır bölümde olanlaraYemek yapanlara, destek olanlaraEn az joyzun kıdemli var galiba iki yılDiğerleri 3-5-7 yıldır buradalartikler yemek yapanlara mı geldi?
Görmemişin tiki olmuş derlerse diye korkuyorumHerkes görsün diye profil mesajı yazma isteği ÇIK AKLIMDAN
Bu bir furyaymış herhaldeabim de ben bebekken üstüme oturmuş
Benim abimde ben doğunca çok sevinmiş. Teyzem para vermiş. Gidip bana bisküvi falan almışÇok severmiş beniBeklediğimden çok daha iyi abisi, sahipleniyor, seviyor falan. Ben kardeşim olunca odada yalnızken kıstırıp kafasına oturuyormuşum.
Görmedik. Gördük mü?Görmemişin tiki olmuş derlerse diye korkuyorum
Hiç sanmıyorum ama inşallahÇocukları biraz büyütünce gidersiniz
Mete de en son kardeşine dondurma yedirmeye çalışıyordu ahajwjqkBenim abimde ben doğunca çok sevinmiş. Teyzem para vermiş. Gidip bana bisküvi falan almışÇok severmiş beni
Adam uyanıkkim yapacak mangalsız yapamam babam bizi hep pikniğe götürürdü. Balkonumuzda şömine vardı. Öyle alışmışız eşimin tarafında böyle bir durum yok o yüzden olmasa da olur kafasında. Fırında yap diyor
GörmedikGörmedik. Gördük mü?