- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Güzel güzel valla yapyakisikli oldukkk abla ya keşkem emmi bizim madalyalarida verse ne güzel duruyordu profilimizdeİnstagram, Twitter de tik var ya onun gibi onaylanmış kişi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel güzel valla yapyakisikli oldukkk abla ya keşkem emmi bizim madalyalarida verse ne güzel duruyordu profilimizdeİnstagram, Twitter de tik var ya onun gibi onaylanmış kişi
Olmuyor galiba onu bilmiyorumGüzel güzel valla yapyakisikli oldukkk abla ya keşkem emmi bizim madalyalarida verse ne güzel duruyordu profilimizde
Yiiiooo kıskanmadım ki
Neysem bugünde sevinecek sebebimiz olduOlmuyor galiba onu bilmiyorum
Çok iyi yapmışsın canım Güzel geçer inşallahBende kizi komege yazdırdım pazartesi başlıyor .Elif ba ,Resim,ahşap,boncuk,taş vs boyama birde yüzmeye inşallah güzel geçer memnun kalıriz benimkinede iyi gelir.
Sağol ablacımÇok iyi yapmışsın canım Güzel geçer inşallah
Daha Bugün alakasız birinde tik görüp herkeşler de niye tikleniyor diye iç geçirmiştim, başka bir şey isteseymişimYok ya değilim. Kafamda biraz sorunlar var. Delilik yaniAma sizin tikler beni mutlu ettiUzun zamandır aklımdaydı. Bugün gaza geldim
İstemeye devam edelimDaha Bugün alakasız birinde tik görüp herkeşler de niye tikleniyor diye iç geçirmiştim, başka bir şey isteseymişim
Ayyyy çok güzel olmuşuz teşekkür ederiz
Hadi yaBenim tükürüğüm şifa şifa bilmezsin seeen gel diyorummmm
Rica ederizAyyyy çok güzel olmuşuz teşekkür ederiz
Birde et fotosu varRica ederiz
Nasılsınız herşey yolunda mı canımDaha Bugün alakasız birinde tik görüp herkeşler de niye tikleniyor diye iç geçirmiştim, başka bir şey isteseymişim
Yakışmış mantona
Aşkom ne zaman kukrim olacaksın
Bencede olsun artıkAşkom ne zaman kukrim olacaksın
Başkası bana yabancı geliyorBencede olsun artık