- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Yoktu tabii ya hatta buraya takılmaya başladığım zamanlar gözüm hep cantanemi aradı dedim herhalde artık yarışmalara katilmiyormdmdjdjdOndan da mı haberin yoktu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoktu tabii ya hatta buraya takılmaya başladığım zamanlar gözüm hep cantanemi aradı dedim herhalde artık yarışmalara katilmiyormdmdjdjdOndan da mı haberin yoktu
İçimden onu söylüyordumEşim dalga geçiyor. Merveler kötü kötü Merveler zalım zalım diye
Bir sorsaydın arkadaşalaraYoktu tabii ya hatta buraya takılmaya başladığım zamanlar gözüm hep cantanemi aradı dedim herhalde artık yarışmalara katilmiyormdmdjdjd
İçimden onu söylüyordum
İyi ki sormamışım fena rezo olurmuşum.snsjdBir sorsaydın arkadaşalara
YavruummmmCano önce canta3m di sonra -cantanem- oldu. Daha sonra burda herkes bana Cano Canom canomm canocuğum yavrum deyince CANO da karar kıldık.
Yılan hikayesi gibi gelse de çok takılma sen
Onu da araya sıkıştırmışımYavruummmm
Sen bir de Asosyal’in neden iki s ile yazıldığını bilsen… ASSOSyalİyi ki sormamışım fena rezo olurmuşum.snsjd
Allah'ını seviyorsan söyleSen bir de Asosyal’in neden iki s ile yazıldığını bilsen… ASSOSyal
Aa o niyeymişSen bir de Asosyal’in neden iki s ile yazıldığını bilsen… ASSOSyal
Sence biliyor muSen bir de Asosyal’in neden iki s ile yazıldığını bilsen… ASSOSyal
Sen bizim yavru canomuzsunOnu da araya sıkıştırmışım
YaaaSen bizim yavru canomuzsun
Netten arastiriyor şuan belkiSeni seviyorum demek diyor orda
Şako mu? Lütfen öyle olsunSeni seviyorum demek diyor orda
AslaaaaaSence biliyor mu