- 16 Ağustos 2021
- 1.245
- 2.471
- 34
Bende kusucam sıcaktan , dışarısı öğlen gibiYanıyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kusucam sıcaktan , dışarısı öğlen gibiYanıyoruz
Ay adaşım erimediniz dimiBizim hava tam gaz devam 45 derece
Aşurelik malzeme pişirdim. Pişmeyen nohut îcâd edilmiş 5 den beri baktım pişeceği yok az önce kapattım. Mutfaktaki sıcaklığın haddi hesabı yok öyle söylim adaşımAy adaşım erimediniz dimi
Ah adaşımmm allah kolaylık versin bizim burası okadar derece olmamasına ragmen fenalasıyoruz bende pazar günü hayatımda ilk aşure mi yapıo sitede komsulara dagıttım Allah kabul etsin zor değilmişmartık her sene yaparım dıye düşünüyorum becerebildim gibiAşurelik malzeme pişirdim. Pişmeyen nohut îcâd edilmiş 5 den beri baktım pişeceği yok az önce kapattım. Mutfaktaki sıcaklığın haddi hesabı yok öyle söylim adaşım
34 diyor ama bence hala 45Bende kusucam sıcaktan , dışarısı öğlen gibi
Orada nem vardır haşatımız çıktı biran önce sonbahar gelsinAh adaşımmm allah kolaylık versin bizim burası okadar derece olmamasına ragmen fenalasıyoruz bende pazar günü hayatımda ilk aşure mi yapıo sitede komsulara dagıttım Allah kabul etsin zor değilmişmartık her sene yaparım dıye düşünüyorum becerebildim gibi
Amin çiçeğimm hepimizinkinş şifa olsunOrada nem vardır haşatımız çıktı biran önce sonbahar gelsin
Aşure kolaydır aslında denediğin iyi olmuş Allah kabul makbul eylesin
Valla bilmiyorum Zenna’m Nevreste sabah Kazen i etiketlemişti. Siteye gelmemiş olabilir KazenC A N O bildirim niye yok balım ?
Şimdi baktım Kazen mesajı beğenmişValla bilmiyorum Zenna’m Nevreste sabah Kazen i etiketlemişti. Siteye gelmemiş olabilir Kazen
Akşama doğru gelmiş, profil mesajı yazmış. Bir daha etiketleyin, korkmayın arkanızda ben varımValla bilmiyorum Zenna’m Nevreste sabah Kazen i etiketlemişti. Siteye gelmemiş olabilir Kazen
Yuh bana ya. Sen adaşım deyince aaa isimleri ney ki acaba ya. Cano Canan'ın kısaltması mı ki falan diye düşünüyorum.sjdjdjdhdhdAşurelik malzeme pişirdim. Pişmeyen nohut îcâd edilmiş 5 den beri baktım pişeceği yok az önce kapattım. Mutfaktaki sıcaklığın haddi hesabı yok öyle söylim adaşım
Yeni kurbanlar aranıyorAkşama doğru gelmiş, profil mesajı yazmış. Bir daha etiketleyin, korkmayın arkanızda ben varım
Biz varızKim var ?