Et Yemekleri Favoriniz Olacak Lezzetli Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz '' Kırmızı Et Yemekleri ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Aşurelik malzeme pişirdim. Pişmeyen nohut îcâd edilmiş 😂 5 den beri baktım pişeceği yok az önce kapattım. Mutfaktaki sıcaklığın haddi hesabı yok öyle söylim adaşım 🥹
Ah adaşımmm allah kolaylık versin bizim burası okadar derece olmamasına ragmen fenalasıyoruz🥵 bende pazar günü hayatımda ilk aşure mi yapıo sitede komsulara dagıttım Allah kabul etsin🙏🏼 zor değilmişmartık her sene yaparım dıye düşünüyorum 🤗 becerebildim gibi 😏

Ah adaşımmm allah kolaylık versin bizim burası okadar derece olmamasına ragmen fenalasıyoruz🥵 bende pazar günü hayatımda ilk aşure mi yapıo sitede komsulara dagıttım Allah kabul etsin🙏🏼 zor değilmişmartık her sene yaparım dıye düşünüyorum 🤗 becerebildim gibi 😏
Orada nem vardır 😒 haşatımız çıktı biran önce sonbahar gelsin 🥰

Aşure kolaydır aslında denediğin iyi olmuş Allah kabul makbul eylesin 🥰😍

Aşurelik malzeme pişirdim. Pişmeyen nohut îcâd edilmiş 😂 5 den beri baktım pişeceği yok az önce kapattım. Mutfaktaki sıcaklığın haddi hesabı yok öyle söylim adaşım 🥹
Yuh bana ya. Sen adaşım deyince aaa isimleri ney ki acaba ya. Cano Canan'ın kısaltması mı ki falan diye düşünüyorum.sjdjdjdhdhd

X