- 14 Haziran 2019
- 13.277
- 47.006
Seniiiy şakacııııYuh bana ya. Sen adaşım deyince aaa isimleri ney ki acaba ya. Cano Canan'ın kısaltması mı ki falan diye düşünüyorum.sjdjdjdhdhd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seniiiy şakacııııYuh bana ya. Sen adaşım deyince aaa isimleri ney ki acaba ya. Cano Canan'ın kısaltması mı ki falan diye düşünüyorum.sjdjdjdhdhd
Orişim kim kızdırdı seni sarı papatyamSeniiiy şakacıııı
Yok kız ikisi de uyuyor şuvanMargaret Hale sana da helal olsun. Ortaya bir taş atıp gidiyorsun bebelerden anca
Bende bilmiyorum bunu amağNetten arastiriyor şuan belki
+1Yok kız ikisi de uyuyor şuvan
Benimkilerde uyuduYok kız ikisi de uyuyor şuvan
Eskiden dost ama artık düşmanım olan biiiğrii bu mecradan değil ya ondan içimi döktüm kaçtım profilimeOrişim kim kızdırdı seni sarı papatyam
Bu ne böyle hepsinizin çocuu uyuyo bunlar nebçim çocuk?!?!?Benimkilerde uyudu
Seni seviyorum olmasın kalbime iner.djdjdndKuşorellam ben de bildiğimden emin değilim aslında sadece öyle tahmin ediyorum ahsksk ASSOSyal
Yemci margiKuşorellam ben de bildiğimden emin değilim aslında sadece öyle tahmin ediyorum ahsksk ASSOSyal
Desene kaos çıkmaz buradan bize. Onlar sana kurban olsunlar.Eskiden dost ama artık düşmanım olan biiiğrii bu mecradan değil ya ondan içimi döktüm kaçtım profilime
Uyuyorlar ama nasıl ? Arka planda neler dönüyor evin içi askeriye kışlası gibiBu ne böyle hepsinizin çocuu uyuyo bunlar nebçim çocuk?!?!?
Bencede margi minnoş kalbim kırık 2 gündür işteDesene kaos çıkmaz buradan bize. Onlar sana kurban olsunlar.
Bencedeee askolettamAslaaaaa
Kalabalık ortamlarda kulaktan kulağa konuşmak günahmışBencedeee askolettam
Margaret Hale sana da helal olsun. Ortaya bir taş atıp gidiyorsun bebelerden anca
Bende bilmiyorum bunu amağ
Kuşorellam ben de bildiğimden emin değilim aslında sadece öyle tahmin ediyorum ahsksk ASSOSyal
Tüüü hepinize yazıklarım olsunSeni seviyorum olmasın kalbime iner.djdjdnd
Çanakkale'nin ç'si var mı ?Tüüü hepinize yazıklarım olsun
Hadi açıkla artık sosyalitoooTüüü hepinize yazıklarım olsun