• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Faullerim başıma bela :(((

Ezgi332333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
88
24
88
29
Arkadaşlar merhaba,
Benim en önem verdiğim kendimde yüzümdür. Bakımına temizliğine çok önem veriririm. Bununla birlikte yüzümün yan taraflarındaki faullerimden nefret eder hale geldim aşırı kötü duruyor. Yaptıgım makyajı bile çok etkiliyor. Cildim çok hassas ağda kullandıktan sonra sivilcelenme yaşıyorum. Daha önce faullerimi hiç almadım. Lazer epilasyon düşündüm fakat bunun için ne zamanım nede maddi durumum şuanlık uygun değil. Ağda bantlarını denesem yüzümde bir sıkıntı olur mu sizce? Sıkıntı olmaya elverşli yüzümde sivilcelenme olmaması için bunu ağda yaparken önlemek için ne yapmalıyım lütfen yardımcı olum :(

Normal ağda yaptır .masaj yağıyla nemlendir kızarıklık gider bi iki saate zaten . Ağda bantlarıda aynı çünkü

Cildin hassassa ağda bantları mahvediyor benden söylemesi...

Sivilce doluyor aldığın yer komple...

Sivilce olmuyor kızarıklık oluyor .ama cildiniz hassas madem riske atmayın . Çok kötü durmuyorsa hiç alma derim . Sonradan çok pişman olabilirsin

Baya kötü duruyor. Helede güneşte. Başka birinin gözünden göze batıcak laf söylicek kdar belli oluyor dusun :(

Sakın ağdayla vs ile alma kalınlaşıyor o bölge. Hiç müdahale etmeden iğneli epilasyon yaptır kurtul. Bi kaç seansta tertemiz olur

Kuaföre yaptır ağdani ama tek seferde alsın aynı bölgeye 2. kez ağda sürüp çekmesin. Masaj yağı ile yağlasın. Ama ben yapicam dersen evde ağda bantlari ile yada rollon ağda ile sende tek seferde yap ve ardından hindistan cevizi soğuk sıkım yağı veya kayısı yağı ile yağla, kızarma yanında kabarma da yapmıyor. Ben öyle yapıyorum ve çok memnunum. Lazer epilasyonu yüz bölgesinde tercih etme bence, yanik yapabilir ve bir ömür yüzünde kalır çok var böyle örneği.

Back