- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.437
- 133
- 41
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Bende de ayni ya kullanim detayinda ayri şifre istiyor (güvenlik kodu ) ama burda bazi arkadaslarin hatti sifre istemiyormus . Bizimki niye böyle acabaKonunuzu okuyunca denedim, sisteme girdikten sonra kullanım detayları için ayrıca şifre istiyor. Ben uygulamadan girdim, browser üzerinden girince aynı mı oluyor bilmiyorum.
Esinin düzenli olarak başkaları ile telefonda mesajlastigini veya aradığını görmen evliliğini sonlandirmana yol açar mı?Çok ilgisiz ben yokmuşum gibi davranıyor, sanki telefonuyla evli, cinsel anlamdada bşyde kalmadı aramzda arkasnı döner yatar iki aydır böyle
Aldattığından emin olursam evetEsinin düzenli olarak başkaları ile telefonda mesajlastigini veya aradığını görmen evliliğini sonlandirmana yol açar mı?
Evet neden öyleki kafam karıştı benimdeBende de ayni ya kullanim detayinda ayri şifre istiyor (güvenlik kodu ) ama burda bazi arkadaslarin hatti sifre istemiyormus . Bizimki niye böyle acaba
Eşimden şüpheleniyorum başka çarem yok, şifresi var zaten fatura detaylarınız incelendi diye bir mesaj yada giriş yapıldı diye gidermi
Az önce kizkardesimden denedim guvenlik kodu istiyor . Ben de merak ediyorum nişanlimin da hattinda kullanim detaylari guvenlik kodu istiyor . Hani bu nasil oluyorsa sifresiz giriş ben de ogrenmek isterim lazim olabilir.Evet neden öyleki kafam karıştı benimde
Bu arada sisteme girseniz bile guvenlik kodunu gondere tiklamazsaniz kod gitmiyor . Ama detaylara da giremiyorsunuz kod olmayinca.Evet neden öyleki kafam karıştı benimde
Tıklamak gerekiyor yani otomatik gitmiyor bi deneyim ben şimdi o zaman öyle bşy çıkarsa tıklamamBu arada sisteme girseniz bile guvenlik kodunu gondere tiklamazsaniz kod gitmiyor . Ama detaylara da giremiyorsunuz kod olmayinca.
Kullanim detaylarina tiklayinca guvenlik kodu gonder yazisi ekrani geliyor kodu gondere tiklamazsan kod gitmez dene bir .Tıklamak gerekiyor yani otomatik gitmiyor bi deneyim ben şimdi o zaman öyle bşy çıkarsa tıklamam
Detaylari inceleyebilirsin o zaman diger arkadaslarin gibiymiş hatti demek ki . Bizimki niye böyle hala çözemedim . Neyse memnun oldum giriş yapabilmene . Bu noktadan sonra diyebilecegim bir şey yok zira kodla girince ayri bir bilgi gelmiyor bana . Kodsuz girilince nasil oluyor bilmiyorum .Kızlar girdim kod falan istemio direkt giriş yapabildim
inceleyebildiniz mi ?Kızlar girdim kod falan istemio direkt giriş yapabildim
Çocugum biraz huysuz akşam onu uyutunca ayrıntılı bakcm inşallah sizide bilgilendiririm, bilgi mesajı gitmiş olsaydı şimdiye kadar kopyalar bana gönderir hattımımı kurcalıosun yazardı sessiz kalmzdı heralde, tesekkür ederim destegnz içinDetaylari inceleyebilirsin o zaman diger arkadaslarin gibiymiş hatti demek ki . Bizimki niye böyle hala çözemedim . Neyse memnun oldum giriş yapabilmene . Bu noktadan sonra diyebilecegim bir şey yok zira kodla girince ayri bir bilgi gelmiyor bana . Kodsuz girilince nasil oluyor bilmiyorum .
şifreyi alma fırsatın oldumu ?Çocugum biraz huysuz akşam onu uyutunca ayrıntılı bakcm inşallah sizide bilgilendiririm, bilgi mesajı gitmiş olsaydı şimdiye kadar kopyalar bana gönderir hattımımı kurcalıosun yazardı sessiz kalmzdı heralde, tesekkür ederim destegnz için
Rica ederim . Inşallah şüphelerinde haksiz çikarsin sadece şüpheden ibaret olmasini diliyorum. Takipte kalacagim sonunda inşallah üzülmezsin.Çocugum biraz huysuz akşam onu uyutunca ayrıntılı bakcm inşallah sizide bilgilendiririm, bilgi mesajı gitmiş olsaydı şimdiye kadar kopyalar bana gönderir hattımımı kurcalıosun yazardı sessiz kalmzdı heralde, tesekkür ederim destegnz için
Eşimden şüpheleniyorum başka çarem yok, şifresi var zaten fatura detaylarınız incelendi diye bir mesaj yada giriş yapıldı diye gidermi
Mobil uygulamadan mesaj gitmiyor fakat web sitesinden Online işlemlere girdiğinizde mesaj gidiyor. Vodafone kullanıyorum bende böyle oluyor.Teline bilgi gitmemiştir umarım
Mobil uygulamadan mesaj gitmiyor fakat web sitesinden Online işlemlere girdiğinizde mesaj gidiyor. Vodafone kullanıyorum bende böyle oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?