Fatura detayları

Konunuzu okuyunca denedim, sisteme girdikten sonra kullanım detayları için ayrıca şifre istiyor. Ben uygulamadan girdim, browser üzerinden girince aynı mı oluyor bilmiyorum.
Bende de ayni ya kullanim detayinda ayri şifre istiyor (güvenlik kodu ) ama burda bazi arkadaslarin hatti sifre istemiyormus . Bizimki niye böyle acaba 🙄

Çok ilgisiz ben yokmuşum gibi davranıyor, sanki telefonuyla evli, cinsel anlamdada bşyde kalmadı aramzda arkasnı döner yatar iki aydır böyle
Esinin düzenli olarak başkaları ile telefonda mesajlastigini veya aradığını görmen evliliğini sonlandirmana yol açar mı?

Kızlar girdim kod falan istemio direkt giriş yapabildim
Detaylari inceleyebilirsin o zaman diger arkadaslarin gibiymiş hatti demek ki . Bizimki niye böyle hala çözemedim . Neyse memnun oldum giriş yapabilmene . Bu noktadan sonra diyebilecegim bir şey yok zira kodla girince ayri bir bilgi gelmiyor bana . Kodsuz girilince nasil oluyor bilmiyorum .

Detaylari inceleyebilirsin o zaman diger arkadaslarin gibiymiş hatti demek ki . Bizimki niye böyle hala çözemedim . Neyse memnun oldum giriş yapabilmene . Bu noktadan sonra diyebilecegim bir şey yok zira kodla girince ayri bir bilgi gelmiyor bana . Kodsuz girilince nasil oluyor bilmiyorum .
Çocugum biraz huysuz akşam onu uyutunca ayrıntılı bakcm inşallah sizide bilgilendiririm, bilgi mesajı gitmiş olsaydı şimdiye kadar kopyalar bana gönderir hattımımı kurcalıosun yazardı sessiz kalmzdı heralde, tesekkür ederim destegnz için

Çocugum biraz huysuz akşam onu uyutunca ayrıntılı bakcm inşallah sizide bilgilendiririm, bilgi mesajı gitmiş olsaydı şimdiye kadar kopyalar bana gönderir hattımımı kurcalıosun yazardı sessiz kalmzdı heralde, tesekkür ederim destegnz için
Rica ederim . Inşallah şüphelerinde haksiz çikarsin sadece şüpheden ibaret olmasini diliyorum. Takipte kalacagim sonunda inşallah üzülmezsin.

Back
X