Fatura detayları

Kızlar Merhaba,
Vodafone online işlemler fatura detaylarına girince hat sahibine mesaj gidiyormu eskiden gitmiyordu hala aynımıki yakın zamanda deneyen varmı?
Ben tam bilmiyorum ama şifre falan gönderiyor diye biliyorum o telefona . Ayrıca eğer bunu yapacağınız kişi eşiniz değilse suç bile işlemiş olursunuz . Eğer esinizse eşler arasında özel hayat vs yok malum mahkemelerin bu tip konularda emsal kararları da var ama eşiniz değilse kesinlikle böyle bir şeye girmeyin

Eşim maalesef

Sen her halukarda tele mudahele edebilecek zaman diliminde yap neyapacaksan canim. Vodafone yanimda uygulamasi uzerinden olsun googleden girerek olsun o sifreyi herturlu isteyecek senden. Dokümana ulasman icin ya otomatik sifre yollayacak yada arkadasin bahsettigi gibi 's' yazip bir yere yolla diye uyari verecek hizlica sifreni alip bakman ve mesaji silmen gerek bunun icinde esin uyurken vs yapman lazim. Uzerime vazife degil ama eger delil buldugun vakit herhangi degisiklik olacaksa yap bunlari bosuna uzuntu yasayip devam edeceksen hic kafani bulandirma bunlarla.

Tek yolu size yazdığım yöntem tlf gelen msj silmeyi unutmayın adım adım yazdım size . umarım istemediğiniz bir durum ile karşılaşmazsınız .

Şifresini aldım zaten canım onun dışında ben fatura detaylarına tıklayınca onun teline bişey gidecekmi onu merak ediyorum, gece yapsamda öyle bi bildirim gidince o tel ötecek ve uyanacak, eğer korktgm gibi bir şey varsa bitircm artık çok değişti çünkü tavırları ben hep işe yorgunluğuna bağladım ama öyle bşy varsa ve emin olursam affetmycm

Allah yardımcınız oldun
Çok zor..
Nasıl değişti,ne açıdan değişti mesela ,neyden şüphelendiniz..

Bana ilgisi sıfır, aramaz sormaz eve gelir tel elinde hiç konuşmaz, yataga gireriz arkasını döner yatar iki aydır böyle cinsel anlmdada bşy yok her yönden çok soğuk yani
Anladım. İnşallah düşündüğünüz gibi değildir..
Allah yardımcınız olsun.. kadın hissediyorsa genelde bir şey çıkıyor ,ama inşallah öyle olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…