- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
-
Ben tam bilmiyorum ama şifre falan gönderiyor diye biliyorum o telefona . Ayrıca eğer bunu yapacağınız kişi eşiniz değilse suç bile işlemiş olursunuz . Eğer esinizse eşler arasında özel hayat vs yok malum mahkemelerin bu tip konularda emsal kararları da var ama eşiniz değilse kesinlikle böyle bir şeye girmeyinKızlar Merhaba,
Vodafone online işlemler fatura detaylarına girince hat sahibine mesaj gidiyormu eskiden gitmiyordu hala aynımıki yakın zamanda deneyen varmı?
İnşallah saolunUyurken de bakabilirsin . Süphe bi defa girdi mi beyne her seyi yaptiriyor . Insallah dusundugunuz gibi degildir aldatma gibi.
Eşim maalesefBen tam bilmiyorum ama şifre falan gönderiyor diye biliyorum o telefona . Ayrıca eğer bunu yapacağınız kişi eşiniz değilse suç bile işlemiş olursunuz . Eğer esinizse eşler arasında özel hayat vs yok malum mahkemelerin bu tip konularda emsal kararları da var ama eşiniz değilse kesinlikle böyle bir şeye girmeyin
kendi tlf bazYakın zamanda denedinizmi başka bir arkadaş güvenlik kodu istediğini söylüyor
evet denedim sizin konuyu görmeden önce kendi fatura fiyatımda aşım olmuş ona baktım hatta kimi aramışım diyeYakın zamanda denedinizmi başka bir arkadaş güvenlik kodu istediğini söylüyor
Aynen S yazıp 7000 a gönderilen..Kod dediğiniz s yazıp gönderince gelen şifremi
Şifresini aldım zaten canım onun dışında ben fatura detaylarına tıklayınca onun teline bişey gidecekmi onu merak ediyorum, gece yapsamda öyle bi bildirim gidince o tel ötecek ve uyanacak, eğer korktgm gibi bir şey varsa bitircm artık çok değişti çünkü tavırları ben hep işe yorgunluğuna bağladım ama öyle bşy varsa ve emin olursam affetmycmSen her halukarda tele mudahele edebilecek zaman diliminde yap neyapacaksan canim. Vodafone yanimda uygulamasi uzerinden olsun googleden girerek olsun o sifreyi herturlu isteyecek senden. Dokümana ulasman icin ya otomatik sifre yollayacak yada arkadasin bahsettigi gibi 's' yazip bir yere yolla diye uyari verecek hizlica sifreni alip bakman ve mesaji silmen gerek bunun icinde esin uyurken vs yapman lazim. Uzerime vazife degil ama eger delil buldugun vakit herhangi degisiklik olacaksa yap bunlari bosuna uzuntu yasayip devam edeceksen hic kafani bulandirma bunlarla.
Allah yardımcınız oldunŞifresini aldım zaten canım onun dışında ben fatura detaylarına tıklayınca onun teline bişey gidecekmi onu merak ediyorum, gece yapsamda öyle bi bildirim gidince o tel ötecek ve uyanacak, eğer korktgm gibi bir şey varsa bitircm artık çok değişti çünkü tavırları ben hep işe yorgunluğuna bağladım ama öyle bşy varsa ve emin olursam affetmycm
Sizden bir ricada bulunabilirmiyim? Başka bir hat üzerinden kendi numaranızın detaylarına bakma şansınız varmıkendi tlf baz
evet denedim sizin konuyu görmeden önce kendi fatura fiyatımda aşım olmuş ona baktım hatta kimi aramışım diye
Yaa bu tip şüpheler çok zor gerçekten Allah kolaylık versin inşallah düşündüğünüz gibi bişey yokturEşim maalesef
Ben şu an yine baktim ayni durum . Guvenlik kodu istiyorSizden bir ricada bulunabilirmiyim? Başka bir hat üzerinden kendi numaranızın detaylarına bakma şansınız varmı
Bana ilgisi sıfır, aramaz sormaz eve gelir tel elinde hiç konuşmaz, yataga gireriz arkasını döner yatar iki aydır böyle cinsel anlmdada bşy yok her yönden çok soğuk yaniAllah yardımcınız oldun
Çok zor..
Nasıl değişti,ne açıdan değişti mesela ,neyden şüphelendiniz..
tamm deneyip bilgi vereceğimSizden bir ricada bulunabilirmiyim? Başka bir hat üzerinden kendi numaranızın detaylarına bakma şansınız varmı
Siz kendi no nuzamı bakıosunuzBen şu an yine baktim ayni durum . Guvenlik kodu istiyor
Anladım. İnşallah düşündüğünüz gibi değildir..Bana ilgisi sıfır, aramaz sormaz eve gelir tel elinde hiç konuşmaz, yataga gireriz arkasını döner yatar iki aydır böyle cinsel anlmdada bşy yok her yönden çok soğuk yani
benim yazdığım yöntemi mi kullandınız ? güvenlik kodu S yazıp 7000 ne gönderilen şifreBen şu an yine baktim ayni durum . Guvenlik kodu istiyor
Allah razı olsuntamm deneyip bilgi vereceğim
Evet kendi numarama bakiyorum . Ekran görüntüsü atayim dedim ama özelin kapali .Siz kendi no nuzamı bakıosunuz
Online şifre ile giriyorum zaten her şeye bakabiliyorum sadece kullanim detayina tiklayinca guvenlik kodu istiyor .benim yazdığım yöntemi mi kullandınız ? güvenlik kodu S yazıp 7000 ne gönderilen şifre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?