- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Uyuyamayanguzelll
Acaba hat alınırken o şekildemi bi ayar yapıldı hani böyle bi durumda bana güvenlik kodu gönder diyeEvet kendi numarama bakiyorum . Ekran görüntüsü atayim dedim ama özelin kapali .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acaba hat alınırken o şekildemi bi ayar yapıldı hani böyle bi durumda bana güvenlik kodu gönder diyeEvet kendi numarama bakiyorum . Ekran görüntüsü atayim dedim ama özelin kapali .
denedim hatta eşimi aradım s yaz 7000 ne gönder şifreyi ver bildirim gelecek mi haber et dedim .yolladı şifreyi girmdim telefonumdan fatura detayları fatura tutarı internet kullanum süre saat leri görüntüledim ve çıktım. eşime sordum bildirim geldimi diye hayır herhangi bir bildirim gelmedi dedi . ( istenilen şifre msj hariç )Allah razı olsun
Öyle bir talep olmadi , ayar yaptirmadim.Acaba hat alınırken o şekildemi bi ayar yapıldı hani böyle bi durumda bana güvenlik kodu gönder diye
Öyle bir ayar yapılamaz.. siz elindeki kod ile onun numarası ve kodu girerek şuan online işlemlere girerseniz ona hiçbir bildirim gitmiyor .. değiştirmediği müddetçe elinizdeki kodla devamlı girebilirsiniz..Acaba hat alınırken o şekildemi bi ayar yapıldı hani böyle bi durumda bana güvenlik kodu gönder diye
ben de eminim eşimle şimdi denedik fakat konu sahibi tedirgin .Öyle bir ayar yapılamaz.. siz elindeki kod ile onun numarası ve kodu girerek şuan online işlemlere girerseniz ona hiçbir bildirim gitmiyor .. değiştirmediği müddetçe elinizdeki kodla devamlı girebilirsiniz..
Ben eminim bir bildirim gitmiyor..
Çok tesekkür ederim bu gece bakyım ben o zaman çok saolundenedim hatta eşimi aradım s yaz 7000 ne gönder şifreyi ver bildirim gelecek mi haber et dedim .yolladı şifreyi girmdim telefonumdan fatura detayları fatura tutarı internet kullanum süre saat leri görüntüledim ve çıktım. eşime sordum bildirim geldimi diye hayır herhangi bir bildirim gelmedi dedi . ( istenilen şifre msj hariç )
umarım bişeyle karşılaşmazsınız . durumdan da haberdar edersinizÇok tesekkür ederim bu gece bakyım ben o zaman çok saolun
Evet tedirgindim çünkü başka bi arkadaş güvenlik kodu istediğini söylüyor ama siz denedim deyince geçti tedirginliğim saolun denycm bu akşamben de eminim eşimle şimdi denedik fakat konu sahibi tedirgin .
İnşallah çok korkuyorum bir yaşındada bir bebeğim var çok huzursuzum umarım yoktur, gece bilgi veririmumarım bişeyle karşılaşmazsınız . durumdan da haberdar edersiniz
:) özel değilse sizi şüpheye düşüren durum nedir ?Evet tedirgindim çünkü başka bi arkadaş güvenlik kodu istediğini söylüyor ama siz denedim deyince geçti tedirginliğim saolun denycm bu akşam
İnşallah çok korkuyorum bir yaşındada bir bebeğim var çok huzursuzum umarım yoktur, gece bilgi veririm
umarım zor insanın şüpheyle yaşaması ve evliliği devam ettirmesi . rabbim sizi hakkınızda hayırlı olan la karşılaştırsın .içinizi biraz ferah tutun
Çok ilgisiz ben yokmuşum gibi davranıyor, sanki telefonuyla evli, cinsel anlamdada bşyde kalmadı aramzda arkasnı döner yatar iki aydır böyle:) özel değilse sizi şüpheye düşüren durum nedir ?
İnşAllah ters bi durumla karşılaşmazsınız.İnşallah çok korkuyorum bir yaşındada bir bebeğim var çok huzursuzum umarım yoktur, gece bilgi veririm
işi ile ilgili bir sorunu olabilir mi ? işten geliş gidiş saatleri nasıl ?sık dışarı çıkar mı ?Çok ilgisiz ben yokmuşum gibi davranıyor, sanki telefonuyla evli, cinsel anlamdada bşyde kalmadı aramzda arkasnı döner yatar iki aydır böyle
Belkide ama benim ne suçum varişi ile ilgili bir sorunu olabilir mi ? işten geliş gidiş saatleri nasıl ?sık dışarı çıkar mı ?
size yazdığım yöntemle bi deneyin bakalım. Sizin bi suçunuz yok fakat erkekler biz kadınlar gibi herşeyi konuşup paylaşamıyor benim derdim şu diyemiyor maalesef .. benim eşimden gördüğüm bu sizinkini bilemeyeceğim tabiBelkide ama benim ne suçum var
Yok zaten altı gün çalışıo pazar günüde evde çocukla vakit geçirir, geliş gidiş saatleri pek belli olmaz ama ne zaman arasam yerinde olur bilemiyorum böyle düşününcede ne ara yapck diyor insan ama yinede içime kuşku düştü
HayırŞifre dışında fatura detaylarına bakılıyor diye bir mesaj gidiyormu
Hayir gitmiyor. Eşim biliyo baktığımı şifreyi kendi verdi ama gitmiyor. Ne zaman bakıp bakmadigimi bilmiyorKızlar Merhaba,
Vodafone online işlemler fatura detaylarına girince hat sahibine mesaj gidiyormu eskiden gitmiyordu hala aynımıki yakın zamanda deneyen varmı?