Fatmagül ve Kerim'in evi

mylittlesunshine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.801
1.558
448
kızlar öncelikle söyleyeyim fotoğraflar alıntıdır.

bu evle ilgili bir konu açmayı ne zamandır istiyordum, fotoğrafları da bulunca artık zamanıdır deyip açıyorum.

ev tam anlamıyla benim zevkimi yansıtıyor. tam bir kır evi umarım benim evim de böyle olur inşallah amin :)

evdeki eşyaların büyük kısmı ikea. akseuarlar tepe home ve ikea olanları tanıdım diğerlerini bilmiyorum.

buyrun fotolar

mutfak (sık sık kullanılan güllü tepsi tepe home jardin koleksiyonundan, kutular tepe home, sepetler ikea)

yatak odası

salon (en güzel burası olmuş bence. perdeler, konsol, orta sehpa ikea)

evin dıştan görünüşü

bir köşeyi çamaşır odası gibi kullanmışlar

banyo

koridordaki dresuar (koridordaki avize alaaddin avize olarak geçiyor koçtaş'ta bile bulabilirsiniz, ayna da ikea sanırım ferforje değil plasik gibi duruyor)

size de tanıdık gelen ya da benim yanlış hatırladığım parçalar varsa mesaj atın düzeltelim :)

fotoğraflar için kaynak: hanimlarindunyasi.com

Fatmagüller'in evine ben de bayılıyorumm. Eklemen çok iyi olmuş canım romantik ve soft tam bizlik :)

ve az eşyalı :) dekoratif eşyalar var mobilyadan ziyade, her yerde çiçekler vazolar çok güzel ya. salonu hele muhteşem mavi-pembe-beyaz çok güzel olmuş. salondaki o perdeyi yatak odama alcam neşelicim ne dersin

dizinin fanatiklerinden biri olarak hemen yorum yapmak istedim fatmagül ve kerimin evi gerçekten çok güzel insan öyle bi evde huzur bulur özelliklede evin dışı süper bahçesi falan rabbim isteyen herkese böyle bi ev nasip eder inşallah

AMİN!!!

vallahi nasıl gönülden dedim bu amini bilsen :) şu evim bitsin de aynı huzuru bana versin inşallah

dizinin fanatiklerinden biri olarak hemen yorum yapmak istedim fatmagül ve kerimin evi gerçekten çok güzel insan öyle bi evde huzur bulur özelliklede evin dışı süper bahçesi falan rabbim isteyen herkese böyle bi ev nasip eder inşallah

çok yakında sennde böle bir evin olur inş canım arkadşım:)

En ucuza, biraz göze hitap etmesi saglayacak sekilde düzenlenmis bir DIZI SETI!!!!
Ülkemiz gercekten dizilerde yasiyor. Sonunuz hayrolsun.

ve az eşyalı :) dekoratif eşyalar var mobilyadan ziyade, her yerde çiçekler vazolar çok güzel ya. salonu hele muhteşem mavi-pembe-beyaz çok güzel olmuş. salondaki o perdeyi yatak odama alcam neşelicim ne dersin

salonun perdelerini ben de çok beğendimm. bence yatak odasına harika olur. kapılar mavi mavi çok şirin ya. ben de yatak odamı beyaz istiyorum ama beyaz takımlar diğerlerine göre biraz daha pahalı oluyor bakalım seçiciiiz yakında :)

salonun perdelerini ben de çok beğendimm. bence yatak odasına harika olur. kapılar mavi mavi çok şirin ya. ben de yatak odamı beyaz istiyorum ama beyaz takımlar diğerlerine göre biraz daha pahalı oluyor bakalım seçiciiiz yakında :)

ikea'ya bakabilirsin kuzum, reklamlarda çıkan ilk oda var ya hani "bi sürü bi sürü yastıklar koyarız" diyor kadın o takım 5 bin civarında bi şeydi. bayrampaşa ikea'da vardı ümraniye'dekini bilmiyorum gitmedim hiç.

ben de yatak odasına güllü halıyı almıcam galiba. perdenin pembesi ya da yeşilinden kısa tüylü shaggy daha sevimli gelmeye başladı. o perdenin sarkıtını almıştım ben mutfak için, değiştircem perdeyi alınca sarkıtları

mutfağın perdesi dantel, yatak odasındaki dantel avizeyi mutfağa takıcam, mutfaktaki perdenin takımı avizeyi de yatak odasına kıh kıh kıh

ou baya bi değişiklikler yapıcaksın desene :) ben de niyeyse şu shaggylere hiç ısınamadım :/
ikea'ya bakmaya çalışayım ben bi. ikeanın o reklamını da hiç görmedim desem :) dur bakiim bi nette..sen yatak odasını da tepeden mi almıştın? senin salon takımın şuan kampanyadaymış. çok güzel ama ağır bi havası var

yatak odamı mobilyacıdan aldım ben canım lake falan değil ceviz. yatak odasını özellikle ahşap alıcam diyordum iyi de denk geldi aldım.

evet gördüm kampanyayla alınca benim aldığım fiyata geliyor epey uygun yani. şu an tek fiyatı benim aldığımdan 1000 lira falan daha fazla.

aslında takım çok ağır değil ama ben epey ağırlaştırdım perdeyle halıyla daha ağırlaşacak

Madem yasamiyorsunuz dizilerde, gocunmaniza gerek yok.
Siz acarsiniz konu, KK ahalisi yorum yapar, istedigini yazar.
Fikrimi yazdim oldu bittti.
Dizilerde ve dizi karakterlerinde yasayanlarin ülkesi Türkiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…