- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
yok kıs,kızdığın arkadaş gibi bi niyetim yok da,ilk çıktığı zamanlar izliyordum bi heyecanı vardı,sürükleyiciydi filan,sonra baydı artık..
koca dönem izlemedim,okulda fanatikler var soruyorum hala aynı yerdeler diyo,demek ki çok şey kaybetmemişim.
evlendiklerini duyunca netten izledim,amanıııın o ne dedim,bu bu bu kırlentler,perdeler,koltukların soft renkleri,her yerde karşımıza çıkan çiçekler,tek kelimeyle dinlendirici..
inşaallah bizim de öyle evlerimiz olur.
avukatın evine dikkat etmedim ya,bi tek fatmagülün odasının manzarası kalmış aklımda:)
aksesuarları ve geri kalan şeyleri net bi şekilde belirlemene yrd olacak birileri olursa seve seve kopya çekicem:)
Diziyi seyretmedim resimleri paylaşınız evi gördüm
Sade sevimli bir ev odalar biraz küçük diye sanırım eşyalar ( oturma odası) birbirine cok yakın olmuş ama biraz daha geniş bir odada cok guzel durabilir
Turkiye de ki ıkea yi bilmiyorum ama Almanya da hem fiyat olarak uygun hem de dayanıklı olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlarım
Alternatif olarak benim ev eşyalarımı aldiginim link i yazayım belki gözünüze hoş gelen farklı bir ürün bulabilirsiniz
Turkiye de mağazası yoktur belki ...:) olsun fikir olur
Möbel Höffner - Startseite
dizilerle yaşayan ülke Türkiye demiş bir arkadaş kesinlikle yanılıyor
AMİN!!!
vallahi nasıl gönülden dedim bu amini bilsen :) şu evim bitsin de aynı huzuru bana versin inşallah
dizinin fanatiklerinden biri olarak hemen yorum yapmak istedim fatmagül ve kerimin evi gerçekten çok güzel insan öyle bi evde huzur bulur özelliklede evin dışı süper bahçesi falan rabbim isteyen herkese böyle bi ev nasip eder inşallah
çok yakında sennde böle bir evin olur inş canım arkadşım:)
kızlar öncelikle söyleyeyim fotoğraflar alıntıdır.
bu evle ilgili bir konu açmayı ne zamandır istiyordum, fotoğrafları da bulunca artık zamanıdır deyip açıyorum.
ev tam anlamıyla benim zevkimi yansıtıyor. tam bir kır evi umarım benim evim de böyle olur inşallah amin :)
evdeki eşyaların büyük kısmı ikea. akseuarlar tepe home ve ikea olanları tanıdım diğerlerini bilmiyorum.
buyrun fotolar
mutfak (sık sık kullanılan güllü tepsi tepe home jardin koleksiyonundan, kutular tepe home, sepetler ikea)
yatak odası
salon (en güzel burası olmuş bence. perdeler, konsol, orta sehpa ikea)
evin dıştan görünüşü
bir köşeyi çamaşır odası gibi kullanmışlar
banyo
koridordaki dresuar (koridordaki avize alaaddin avize olarak geçiyor koçtaş'ta bile bulabilirsiniz, ayna da ikea sanırım ferforje değil plasik gibi duruyor)
size de tanıdık gelen ya da benim yanlış hatırladığım parçalar varsa mesaj atın düzeltelim :)
fotoğraflar için kaynak: hanimlarindunyasi.com
Madem yasamiyorsunuz dizilerde, gocunmaniza gerek yok.
Siz acarsiniz konu, KK ahalisi yorum yapar, istedigini yazar.
Fikrimi yazdim oldu bittti.
Dizilerde ve dizi karakterlerinde yasayanlarin ülkesi Türkiye
aqualliy canım nickini yazmakta söylemekte zorlanıyorum .şunu söyliyim ben country tarzını pek sevmiyorum çiçek böcek hoşlanmıyorum .benim kumaşlarım döşemeliklerim sade olmalı.ama sevenede saygım var ayrıca sizin gibi seven arkadaşlarıma fikirde veririm nacizane... fatmagülün evine gelince mutfakta dolap yok bu kötü ben öyle herşey ortada sevmiyorum.yatak odasındaki dolap çok küçük mesela kullanışsız..salondaki renkler soft renkler çok hoş ...bu evde sanırım en çok salonu beğendim .bide hep böyle az eşyalı ferah küçük kutu gibi ama aydınlık bir ev hayalim var o yüzden bu eve konum olarak hayranım...bu arada geri sayım başladı sanırım düğüne az kaldı .öncelikle atama olmak üzere her işini rastgetirsin Allah inşallah..
ay yok canım sana demedim zaten :)
benim ciddi ciddi sana söylediğimi düşünmedin inşallah
perdeler, koltuklar sandalyeler inan ki bulunmayacak şeyler değil ve çok uygun fiyata bu ev döşenir. yalnız şöyle de bir gerçek var salon dışında ne mutfak ne de yatak odası kullanışlı olur bu şekilde döşenirse.
mutfakta dolap yok bir açık raf var bir de sonradan ikea bir vitrin eklediler dolap olarak. yatak odasındaki dolap iki kapılı küçücük hemnes'e benzettim ama olmaya da bilir.
salondaki eşyalar yeterli ve mantıklı bir de şu çamaşır köşesi kafama takıldı onu benim eve uyarlayabilir miyim acaba diyorum. banyoda çamaşır makinası için yer var üzerine ikeadan raflar alıp koysam gibi şeyler düşünüyorum ama bakalım hayırlısı bir gideyim de yarın evime :)
canım yazdıklarında kesinlikle haklısın yukarılarda bi yerlerde bunları ben de yazmıştım. yatak odasındaki dolabın küçüklüğünü mutfak dolaplarının yetersizliğini vs kesinlikle kullanışlı değil. kızlar evimdeyim cumartesinden beri böyle bir duyguyu allah tüm isteyenlere yaşamayı nasip etsin. eşim evim eşyalarım Allah bozmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?