Fatmagül ve Kerim'in evi

herkes istediğini yazar diye bi şey yok başlığa uygun yazacaksınız, burda bir ev paylaştım evle ilgili yorum yapacaksınız, dizilerle ilgili değil. dizilerle ilgili de topik var arayıp bulun bi zahmet.

her neyse şu sıcakta kendimi yoramayacağım daha fazla, daha da cevap vermem bu tarz yorumlara söyleyeyim şimdiden. kimsenin kendini tatmin etmesi için açmadım bu başlığı. dizi izleyenleri aşağılayacaksanız dediğim gibi yeri burası değil.

"En ucuza, biraz göze hitap etmesi saglayacak sekilde düzenlenmis bir DIZI SETI!!!!" yeterli bir yorum bence.

Son düzenleme:
aa bu başlığı gördüğüme çok sevindim,diziyi izlemediğim için çok dikkat edememiştim eşyalara,ama evlendikleri bölümü izlemiş,eve hayran kalmıştım.
google'da foto aradım da bulamadım hatta eve dair:)
iyi oldu açtığın,aydınlanmış oluruz:)

:D ay ben de türk dizisi izlemiyorum game of thrones izlerken reklam arasında denk gelmiştim bu eve :p

valla ben izliyorum ne yalan söyleyeyim bir kış tek başına evde olunca insan, internet tv ve kitap dergiden başka saracak bir şey olmuyor.

bulabilirsem bir ev daha var bu dizide avukatın evi o ev de çok güzel onu da koyayım. orda da fatmagül'ün kaldığı odayı çok beğeniyordum.

yok kıs,kızdığın arkadaş gibi bi niyetim yok da,ilk çıktığı zamanlar izliyordum bi heyecanı vardı,sürükleyiciydi filan,sonra baydı artık..
koca dönem izlemedim,okulda fanatikler var soruyorum hala aynı yerdeler diyo,demek ki çok şey kaybetmemişim.
evlendiklerini duyunca netten izledim,amanıııın o ne dedim,bu bu bu kırlentler,perdeler,koltukların soft renkleri,her yerde karşımıza çıkan çiçekler,tek kelimeyle dinlendirici..
inşaallah bizim de öyle evlerimiz olur.
avukatın evine dikkat etmedim ya,bi tek fatmagülün odasının manzarası kalmış aklımda:)

aksesuarları ve geri kalan şeyleri net bi şekilde belirlemene yrd olacak birileri olursa seve seve kopya çekicem:)

Diziyi seyretmedim resimleri paylaşınız evi gördüm

Sade sevimli bir ev odalar biraz küçük diye sanırım eşyalar ( oturma odası) birbirine cok yakın olmuş ama biraz daha geniş bir odada cok guzel durabilir

Turkiye de ki ıkea yi bilmiyorum ama Almanya da hem fiyat olarak uygun hem de dayanıklı olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlarım

Alternatif olarak benim ev eşyalarımı aldiginim link i yazayım belki gözünüze hoş gelen farklı bir ürün bulabilirsiniz

Turkiye de mağazası yoktur belki ...:) olsun fikir olur

Möbel Höffner - Startseite

yok kıs,kızdığın arkadaş gibi bi niyetim yok da,ilk çıktığı zamanlar izliyordum bi heyecanı vardı,sürükleyiciydi filan,sonra baydı artık..
koca dönem izlemedim,okulda fanatikler var soruyorum hala aynı yerdeler diyo,demek ki çok şey kaybetmemişim.
evlendiklerini duyunca netten izledim,amanıııın o ne dedim,bu bu bu kırlentler,perdeler,koltukların soft renkleri,her yerde karşımıza çıkan çiçekler,tek kelimeyle dinlendirici..
inşaallah bizim de öyle evlerimiz olur.
avukatın evine dikkat etmedim ya,bi tek fatmagülün odasının manzarası kalmış aklımda:)

aksesuarları ve geri kalan şeyleri net bi şekilde belirlemene yrd olacak birileri olursa seve seve kopya çekicem:)

ay yok canım sana demedim zaten :)

benim ciddi ciddi sana söylediğimi düşünmedin inşallah :(

perdeler, koltuklar sandalyeler inan ki bulunmayacak şeyler değil ve çok uygun fiyata bu ev döşenir. yalnız şöyle de bir gerçek var salon dışında ne mutfak ne de yatak odası kullanışlı olur bu şekilde döşenirse.

mutfakta dolap yok bir açık raf var bir de sonradan ikea bir vitrin eklediler dolap olarak. yatak odasındaki dolap iki kapılı küçücük hemnes'e benzettim ama olmaya da bilir.

salondaki eşyalar yeterli ve mantıklı bir de şu çamaşır köşesi kafama takıldı onu benim eve uyarlayabilir miyim acaba diyorum. banyoda çamaşır makinası için yer var üzerine ikeadan raflar alıp koysam gibi şeyler düşünüyorum ama bakalım hayırlısı bir gideyim de yarın evime :)

Diziyi seyretmedim resimleri paylaşınız evi gördüm

Sade sevimli bir ev odalar biraz küçük diye sanırım eşyalar ( oturma odası) birbirine cok yakın olmuş ama biraz daha geniş bir odada cok guzel durabilir

Turkiye de ki ıkea yi bilmiyorum ama Almanya da hem fiyat olarak uygun hem de dayanıklı olduğunu söylüyor kullanan arkadaşlarım

Alternatif olarak benim ev eşyalarımı aldiginim link i yazayım belki gözünüze hoş gelen farklı bir ürün bulabilirsiniz

Turkiye de mağazası yoktur belki ...:) olsun fikir olur

Möbel Höffner - Startseite

evet ben hiç duymadım türkiye'de mağazası yok muhtemelen ama yine de bakayım hemen çok teşekkürler link için :) cath kidston'a bakıp bakıp iç geçiriyordum bir de bunu eklerim artık yanına :D

dizilerle yaşayan ülke Türkiye demiş bir arkadaş kesinlikle yanılıyor

:) boşverelim arkadaşım

dizinin fanatiklerinden biri olarak hemen yorum yapmak istedim fatmagül ve kerimin evi gerçekten çok güzel insan öyle bi evde huzur bulur özelliklede evin dışı süper bahçesi falan rabbim isteyen herkese böyle bi ev nasip eder inşallah

çok yakında sennde böle bir evin olur inş canım arkadşım:)

ayyyy aminnnnnnnnnn inşallah canım benim hepimizin rabbim hepimize başka biz olmak üzere herkese gönlüne göre versin inşallah

diziyi izleyen annecim, evi görünce bayılımış kızım tam senin tarzın görmelisin demişti ama ben netten fotolarını görememiştim, teşkkr ederz canım paylaşımın için :34:
ev gerçekten romantik ve huzurlu... mavi ve pembenin biarada bukadar güzel durcağını düşünmemiştim, ayrıca yer karolarına ba-yıl-dım :16:

kızlar öncelikle söyleyeyim fotoğraflar alıntıdır.

bu evle ilgili bir konu açmayı ne zamandır istiyordum, fotoğrafları da bulunca artık zamanıdır deyip açıyorum.

ev tam anlamıyla benim zevkimi yansıtıyor. tam bir kır evi umarım benim evim de böyle olur inşallah amin :)

evdeki eşyaların büyük kısmı ikea. akseuarlar tepe home ve ikea olanları tanıdım diğerlerini bilmiyorum.

buyrun fotolar

mutfak (sık sık kullanılan güllü tepsi tepe home jardin koleksiyonundan, kutular tepe home, sepetler ikea)

ev12.jpg

ev11.jpg

yatak odası

ev7.jpg

salon (en güzel burası olmuş bence. perdeler, konsol, orta sehpa ikea)

ev3.jpg

ev2.jpg

ev4.jpg

evin dıştan görünüşü

ev.jpg

ev5.jpg

ev10.jpg

bir köşeyi çamaşır odası gibi kullanmışlar

ev9.jpg

banyo

ev8.jpg

koridordaki dresuar (koridordaki avize alaaddin avize olarak geçiyor koçtaş'ta bile bulabilirsiniz, ayna da ikea sanırım ferforje değil plasik gibi duruyor)

ev6.jpg

size de tanıdık gelen ya da benim yanlış hatırladığım parçalar varsa mesaj atın düzeltelim :)

fotoğraflar için kaynak: hanimlarindunyasi.com

ben bu eve tek keliimeyle bayılıyorum

Madem yasamiyorsunuz dizilerde, gocunmaniza gerek yok.
Siz acarsiniz konu, KK ahalisi yorum yapar, istedigini yazar.
Fikrimi yazdim oldu bittti.
Dizilerde ve dizi karakterlerinde yasayanlarin ülkesi Türkiye:ssz:

Konuya dahil olmayayım dedim ama dayanamadım.
Arkadaşım fikrini yazmana kimsenin bie şey dediği yok, senin yanlışın uslubün, açılan konuyu beğenmeyebilirsin, farklı şeyler de düşünebilirsin ama bunu "tatlı" bir dille ifade etsen ne iyi olurdu...
Olayı polemiğe dönüştürmeye istekli bir halin var...

aqualliy canım nickini yazmakta söylemekte zorlanıyorum .şunu söyliyim ben country tarzını pek sevmiyorum çiçek böcek hoşlanmıyorum .benim kumaşlarım döşemeliklerim sade olmalı.ama sevenede saygım var ayrıca sizin gibi seven arkadaşlarıma fikirde veririm nacizane... fatmagülün evine gelince mutfakta dolap yok bu kötü ben öyle herşey ortada sevmiyorum.yatak odasındaki dolap çok küçük mesela kullanışsız..salondaki renkler soft renkler çok hoş ...bu evde sanırım en çok salonu beğendim .bide hep böyle az eşyalı ferah küçük kutu gibi ama aydınlık bir ev hayalim var o yüzden bu eve konum olarak hayranım...bu arada geri sayım başladı sanırım düğüne az kaldı .öncelikle atama olmak üzere her işini rastgetirsin Allah inşallah..

aqualliy canım nickini yazmakta söylemekte zorlanıyorum .şunu söyliyim ben country tarzını pek sevmiyorum çiçek böcek hoşlanmıyorum .benim kumaşlarım döşemeliklerim sade olmalı.ama sevenede saygım var ayrıca sizin gibi seven arkadaşlarıma fikirde veririm nacizane... fatmagülün evine gelince mutfakta dolap yok bu kötü ben öyle herşey ortada sevmiyorum.yatak odasındaki dolap çok küçük mesela kullanışsız..salondaki renkler soft renkler çok hoş ...bu evde sanırım en çok salonu beğendim .bide hep böyle az eşyalı ferah küçük kutu gibi ama aydınlık bir ev hayalim var o yüzden bu eve konum olarak hayranım...bu arada geri sayım başladı sanırım düğüne az kaldı .öncelikle atama olmak üzere her işini rastgetirsin Allah inşallah..

canım yazdıklarında kesinlikle haklısın yukarılarda bi yerlerde bunları ben de yazmıştım. yatak odasındaki dolabın küçüklüğünü mutfak dolaplarının yetersizliğini vs kesinlikle kullanışlı değil. kızlar evimdeyim cumartesinden beri böyle bir duyguyu allah tüm isteyenlere yaşamayı nasip etsin. eşim evim eşyalarım Allah bozmasın inşallah :nazar:

ay yok canım sana demedim zaten :)

benim ciddi ciddi sana söylediğimi düşünmedin inşallah :(

perdeler, koltuklar sandalyeler inan ki bulunmayacak şeyler değil ve çok uygun fiyata bu ev döşenir. yalnız şöyle de bir gerçek var salon dışında ne mutfak ne de yatak odası kullanışlı olur bu şekilde döşenirse.

mutfakta dolap yok bir açık raf var bir de sonradan ikea bir vitrin eklediler dolap olarak. yatak odasındaki dolap iki kapılı küçücük hemnes'e benzettim ama olmaya da bilir.

salondaki eşyalar yeterli ve mantıklı bir de şu çamaşır köşesi kafama takıldı onu benim eve uyarlayabilir miyim acaba diyorum. banyoda çamaşır makinası için yer var üzerine ikeadan raflar alıp koysam gibi şeyler düşünüyorum ama bakalım hayırlısı bir gideyim de yarın evime :)

gece 1de yazmışız mesajları,uyku sersemi öyle sanmış olabilirim:)
evet dediğin gibi mutfak bu haliyle kullanışsız,fatmagül kdr az kıyafetimiz olsa belki yeterdi de açıkcası bize yetmez diye düşünüyorum(zamane hanımlarına,hele bi de memursa,günlük hayatta spor,iş hayatında klasik giyiniyorsa vs vs)
hadi bakalım evine de gitmişsin,herşey gönlüne göre olur inşaallah.
şu ikeaya bi ben gidemedim ya,gidip perde bakmak istiyorum..
bu arada çiçekli perdelrin altında görülen pembeler güneşlik mi?
cath kidson demeeee:)

canım yazdıklarında kesinlikle haklısın yukarılarda bi yerlerde bunları ben de yazmıştım. yatak odasındaki dolabın küçüklüğünü mutfak dolaplarının yetersizliğini vs kesinlikle kullanışlı değil. kızlar evimdeyim cumartesinden beri böyle bir duyguyu allah tüm isteyenlere yaşamayı nasip etsin. eşim evim eşyalarım Allah bozmasın inşallah :nazar:

canım hele bi düğün olsun o zaman daha çok sevecek ısınacaksın evine Allah ağzınızın tadını daim etsin .yalnız ben çok merak ediyorum bu haliylede olsa bi topik açsan evin tüm resimlerini koysan daha sonra tamamladığın zaman değişiklikleri aynı topikte gösteririsin nasıl olur?

Back
X