tamamlamak üzere olduğum çeyizciklerim

real yolunda yine yakın sayılır ve daha geniş bir alanda

tv aldık bayramda bahsettiğim uydu alıcıları da hediyesi oldu

teknosadan bak istersen sadece uydudan gelen kablo olacak başka kablo yok görünürde bişey de olmayacak

duvara asmayı düşünüyorum ben

esse de de bayramda müthiş indirim vardı

cezve takımını 25 e düdüklü tencereyi 89 a aldım

seramik tencere tava hep indirimdeydi

ihtiyacın varsa uğra optimumda

o kadar çok vakit harcamışım ki essede english home uğrayamadım eşim köpürüyodu artık sinirden :)

gördüm gördüm sonunda yeni yerlerini :) ay uzunca bi şey görmek istemşyorum artık düğün bitti ben de bittim :D gerçi bunu defalarca söyledim ama alışverişe devam ettim di mi :D olsun artık bu son :D kitaplık vs bakcam artık ıvır zıvır yerine :D

seninle hiç görüşemedik hayatım neler yaptın nasıl geçti çok merak ettim seni , umarım herşey gönlünce olmuştur
şimdi tam anlamıyla evli bir hatun oldun o kadar stres yaptın emek verdin sefasını sürme vaktidir : )

kaan enişte ile beraber ömür boyu mutluluklar dilerim canım
çok öperim seni : )

seninle hiç görüşemedik hayatım neler yaptın nasıl geçti çok merak ettim seni , umarım herşey gönlünce olmuştur
şimdi tam anlamıyla evli bir hatun oldun o kadar stres yaptın emek verdin sefasını sürme vaktidir : )

kaan enişte ile beraber ömür boyu mutluluklar dilerim canım
çok öperim seni : )

sen gitmeden yakalayayım diye mesajı kısa yazıyorum düğün fotolarımı gördün mü stop nasıl gidiyor hazırlıklar stop

sen gitmeden yakalayayım diye mesajı kısa yazıyorum düğün fotolarımı gördün mü stop nasıl gidiyor hazırlıklar stop

ahahah :D bende şimdi gitmeye hazırlanıyordum valla iyi zamanlama canım. düğün fotolarını göremedim stop hazırlıklar çok yorucu bazen sinir bozucu geçsede herşey yolunda gidiyor stop: )
evlilik nasıl gidiyor stop

ahahah :D bende şimdi gitmeye hazırlanıyordum valla iyi zamanlama canım. düğün fotolarını göremedim stop hazırlıklar çok yorucu bazen sinir bozucu geçsede herşey yolunda gidiyor stop: )
evlilik nasıl gidiyor stop

evlilik garip :D hiç anlayamadım henüz evlendiğimi sanki tatile gelmişim gibi geliyor geziyoruz sürekli istanbul'da turist modundayım bugün okula gittim işe başlayınca biraz olsun kafama dank etti galiba evlendiğim.

hazırlıklar yorucu oluyor hep ama sıkma canını bi şekilde halloluyor mutlaka. okudum yazdıklarını gelinlik için provasız nasıl olur demişsin, düğünden ne kadar önce elinde olacak gelinlik? ve üzerinde oynanma şansı var mı?

bence en geç 2 3 hafta önce almaya bak bi aksilik olursa yenisini alcak vaktin olsun.

düğün fotolarım için bakınız:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...n-sabirsizlandigi-gelinligi.html#post22348286

evlilik garip :D hiç anlayamadım henüz evlendiğimi sanki tatile gelmişim gibi geliyor geziyoruz sürekli istanbul'da turist modundayım bugün okula gittim işe başlayınca biraz olsun kafama dank etti galiba evlendiğim.

hazırlıklar yorucu oluyor hep ama sıkma canını bi şekilde halloluyor mutlaka. okudum yazdıklarını gelinlik için provasız nasıl olur demişsin, düğünden ne kadar önce elinde olacak gelinlik? ve üzerinde oynanma şansı var mı?

bence en geç 2 3 hafta önce almaya bak bi aksilik olursa yenisini alcak vaktin olsun.

düğün fotolarım için bakınız:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...n-sabirsizlandigi-gelinligi.html#post22348286
zamanla anlarsın canım işten eve gelip yemek, temizlik telaşın başlasın :D

gelinlik için yaklaşık 10 gün sürem var keşke 2-3 hafta olsa rahat olurdum:/

fotoğraflara bakıyorum hemen : )

düğününde hayırlı uğurlu olsun

ilk zamanlar yorgunluk atmak için güzel
ardına hemen bebek düşünüyosanız bilemme ben ilk 2. ayımda hamileydim
ama yine olsa yine yapardım çocuk bambaşka bişeee çocuk

tepe home gittim 1 eylül açılışıydı 3 lü zigon sehpalar 166 aldım çok beğendim mobilyada güzel indirim vardı
ama aksesuarda indirim yoktu

zamanla anlarsın canım işten eve gelip yemek, temizlik telaşın başlasın :D

gelinlik için yaklaşık 10 gün sürem var keşke 2-3 hafta olsa rahat olurdum:/

fotoğraflara bakıyorum hemen : )

okula başladım iki gündür gidiyorum eve geldiğimde feci yorgun oluyorum :/ alışana kadar böyle olcam galiba küçücük yerden istanbul'a gelince nevrim döndü :D

onu gelinlik üzerinde oynama yapabilceğini öğrenmeden önce yazmıştım, olmazsa başka bakarsın diyerek ama bi şe olmaz 10 gün de rahatlıkla yeter :))

hepsi çok güzeller canım,
güle düle kullanın, mutluluklar...

teşekkür ederim :)

düğününde hayırlı uğurlu olsun

ilk zamanlar yorgunluk atmak için güzel
ardına hemen bebek düşünüyosanız bilemme ben ilk 2. ayımda hamileydim
ama yine olsa yine yapardım çocuk bambaşka bişeee çocuk

tepe home gittim 1 eylül açılışıydı 3 lü zigon sehpalar 166 aldım çok beğendim mobilyada güzel indirim vardı
ama aksesuarda indirim yoktu

teşekkürler canım benim.
ay yok ben istiyordum ama burdaki hayata uyum sağlamadan çocuk istemiyorum artık.

hayırlı olsun bu arada sehpaların :) merak ettim bak kurban bayramında adanaya gidersem bakayım tepe home'un yeni mağazasına :D

resimlerine biraz önce baktım canım çok güzel olmuşsun gelinliğin arkasındaki fiyonka bayıldım çok güzel durmuş eşinlede çok yakışmıssınız ömür boyu mutlu olursunuz inş:16:

resimlerine biraz önce baktım canım çok güzel olmuşsun gelinliğin arkasındaki fiyonka bayıldım çok güzel durmuş eşinlede çok yakışmıssınız ömür boyu mutlu olursunuz inş:16:

teşekkür ederim :)) sen de istediğin gibi bi gelinliğe sahip olursun inşallah :))

mavi güllü nevresim takımı.jpg

english home mu acaba?

evet english home :)

bazen diyorum yeni aldıklarımı da eklesem mi acaba bu konuya :) benim için de arşiv olurdu :)

en sevdiklerimden iki tanesini ekleyeyim

bernardo rosy kahve takımı

148762_10151717965704012_1006777542_n.jpg

english home mum

398113_10151680515699012_497033802_n.jpg

Bi gün bizde boyle evimizden görseller yukleyebilecek miyiz aquam :17:

az kaldı az sabret kuzum ne güzel bir evin olacak kim bilir bu yaz şahane evler görücem, senin cookie'nin giz de evleniyor galiba di mi bu yaz?

ben bugün yine english home'a gittim alacak bir şey bulamayınca bebek nevresimi aldım kafayı yiyorum galiba:52::52:

Back
X