• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatma ve Gizem'in birlikte kilo verme deneyimleri...

Gizem kayboldu anlaşılan, inş. diyetine güzelce devam ediyordur:) annacım 2.5 lt. iyi ama onu da beceremiyorum nedense... spora giderken içiyordum da bu hafta kendimi yorgun hissettiğimden zorlamadım, gitmedim spora ve suyu da içemez oldum:((

valla kayboldu umarım diyeti bozmamıştır :47:

evde şu büyük bardaklardan varsa içine suyu koy içine de pipet meyvesuyu içer gibi iç çok işe yarıyo bende içiyorum şu an meselaa :7:

nasılsın bugün canımcımm :38:

kızlar evde net ve net olmayınca da sizsiz ben yine boşladım ya :(
düzgünce devam edemiyorum :2:
tartı da almadım daha eve, yarın bryerden bulup alacağım ve evdeki kilomla tam başlayacagım ama net sorunum hala çözülmedi çnkü boşzamanı olan kmseyok :(
şuan amcamlardan yazıyorum..
ama en azından pazartesileri kilomu flan yazarım grebildiğim zaman gelişmeleri yazarım hele birtartı alayım da şu gerçek kilomu öğreneyim dışarda giysili tartılmaktan nefret ediyorum siz bana bakıp morelinizi bozmayın devam edin heee... ben aranızdayım unutmayın hemen kendimitoplayıp başlayacağım.
olmadı fatmaya mesaj atarım o yazar menü mü olmamı :)

siz de pek paylaşım yapmamışsınız yau ...

kızlar evde net ve net olmayınca da sizsiz ben yine boşladım ya :(
düzgünce devam edemiyorum :2:
tartı da almadım daha eve, yarın bryerden bulup alacağım ve evdeki kilomla tam başlayacagım ama net sorunum hala çözülmedi çnkü boşzamanı olan kmseyok :(
şuan amcamlardan yazıyorum..
ama en azından pazartesileri kilomu flan yazarım grebildiğim zaman gelişmeleri yazarım hele birtartı alayım da şu gerçek kilomu öğreneyim dışarda giysili tartılmaktan nefret ediyorum siz bana bakıp morelinizi bozmayın devam edin heee... ben aranızdayım unutmayın hemen kendimitoplayıp başlayacağım.
olmadı fatmaya mesaj atarım o yazar menü mü olmamı :)

siz de pek paylaşım yapmamışsınız yau ...

kız diyeti bozdun mu yoksaa :47:
tmm bana mesaj atabilirsin cnm tabii :)
paylaşım yapmadık çünkü yoğunum ben dersler filan :)
internet sorunun çözde gel artık gizemim yaa :5:

kızlarım, canlarım, hatunlarım....

ben diyetimi bozdum bir ayda 5 kg hedefim vardı, o kadar spor ve diyet sonrası taam ulaştım, ulaşıyorum derkeeen fazlasıyla geri aldım.

Bugün 85,5 idim. Yarın iki günlük diyetimi ve yürüyüşümü yapıyorum.

Ekim sonu 75 kg. hedefliyorum hala:)) Çok güzel zayıflamıştım ama hemencecik bir günde aldım. Benim sürekli motive olmam şart...

böyle işte, yarın menümü bildireceğim ve 2-3 ay sonra burada başarı hikayemi paylaşacağım:)) yuuuppppii

en büyük isteğim de gelinliğimi tekrar giymek gerçi 50 kg nasıl olucam bilmiyorum ama ben 60 da olsa kendimi sıkıştırırım ona hehhehe:))

kızlarım, canlarım, hatunlarım....

ben diyetimi bozdum bir ayda 5 kg hedefim vardı, o kadar spor ve diyet sonrası taam ulaştım, ulaşıyorum derkeeen fazlasıyla geri aldım.

Bugün 85,5 idim. Yarın iki günlük diyetimi ve yürüyüşümü yapıyorum.

Ekim sonu 75 kg. hedefliyorum hala:)) Çok güzel zayıflamıştım ama hemencecik bir günde aldım. Benim sürekli motive olmam şart...

böyle işte, yarın menümü bildireceğim ve 2-3 ay sonra burada başarı hikayemi paylaşacağım:)) yuuuppppii

en büyük isteğim de gelinliğimi tekrar giymek gerçi 50 kg nasıl olucam bilmiyorum ama ben 60 da olsa kendimi sıkıştırırım ona hehhehe:))

tatlım bir ayda 5 kg çok fazla yaw 4 yap onu kendini böyle zorlama ama yavaş yavaş ver ki kalıcı olsun :29:

of bende okula başladım abuk subuk saatlerde yemeye başladım çünkü okuldaki yemekler çok yağlı ya of :31:

inş düşersin canım istediğin kiloya bende bir düşsem of off :5:

Bugün 82,2'yüz. Ekim sonunda kaç kilo olurum bilmiyorum ama 80'lerin altında olacağım inşallaaaah...

Back
X