• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatma ve Gizem'in birlikte kilo verme deneyimleri...

anaam kimler gelmiş hoşgeldinnnn :9::16:

nasılsın kızz sende bizim gibi aldınmı canım :29:

menü güzel hadi bakalım inşallah vereceğiz hepbirliktee :38:

hoşgeldin canım, eskisi gbi verecegiz kilolarımızı birdaha almamak koşulu ile

hoşbulduk kızlaarr, malesef fazlasıyla aldım ama hepbirlikte kurtulalım bir daha da almayalım inşş..

selam kızlar çok yoğun bir gündü misafir üstüne misafir geldi :37:

Kekler börekler poğaçalar evden eksik olmadı bide her gelen bişi getirdi yani bugün resmen her an herşey olabilirdi :52::5:

ama ben Dukanımı bozmadımmm :36:

Onlar kekler poğaçalar yerken ben de ton balığımı yedim :63:

Onlar gidince yürüyüşümü de yaptı günü kazasız belasız atlattım :126:

Menüm::56:
Sabah:peynirli omlet
Öğle:1 kutu ton balığı,cc zero
Akşam:4 köfte ızgara,1 kase yoğurt
Ara:1 bardak tarçınlı süt

Spor:50 dk yürüyüş :8:

tebrik ediyorum annacım böyle zor günü gayet iyi idare etmişsin, affeerimmm:nazar::nazar::nazar:

menüm::56:
Sabah: 2 yumurtadan peynirli omlet
Öğle:Izgara köfte,yoğurt,cc zero
Akşam:Tavuk göğüs 200 gr kadar light çamlıca
yatmadan:yulaf kepeği galetam ve sütümm :7:

bence gayet güzel, bir de sporu da ekledik mi tamamdır:)

fatmaaaaa nerelerdesinn :52:

bugün ki menüm:

kahvaltı: 1 kaşık kadar omlet , 2 dilim ekmek, peynir , 1 tane ceviz (aynı dün ki gibi):56:
ara: icetea şeftali :7:
öğle-akşam arası bir saat : kepekli etli sadviç, ayran, sossuz sundae dondurma :17:
ara: yarım yağlı süt ile az bir şey nesfit :39:
belki meyve de yerim bilmiyoooggggmmm :):) :50:

canım cevizleri cebine atıp ara olarak alsan ve omlet ya da yumurtayı güzelce yiyip doysan da dondurmadan uzak kalsan daha iyi olmaz mı? azıcık sıkalım dişimizi ve buraya kk'nin en güzel diyet menülerini yazalım hadiii:)):52::52::52::52:

Kızlar eylülün ikinci yarısındayız, 15 günüm var önümde ve 3 kg vermek istiyorum... Hem de regl dönemine girmek üzereyim. Umarım bu 3 kg.yi verebilirim yoksa motivasyonum darmadağın oluyor ve diyetime devam edemiyorum. Bu 15 günde kendimi ne kadar sıksam ve ne kadar spor yaparsam benim için kar...

Bugünkü menüm:

Sabah: 1 yumurta, domates, salatalık, maydanoz, 1 büyük dilim light peynir ve bir dilim ekmek
Ara: Yeşil çay
İkindi: Yeşil salata
Ara: 5 ağustos eriği ve yeşil çay
Akşam: Bir bardak süt

Su: Hedefim 3 litreee:)
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: 40 dk yürüyüş 20 dk bisiklet

Tabi bir bardak süt hariç, diğerlerini akşam 18'e kadar yemiş olacağım, o saatten sonra da yemeyeceğim. Zaten bunu başarırsam ömür boyu zayıf kalırım çünkü ben gün içinde kuş kadar yiyip gece azıtanlardanım:))

Hadi bakalım, bu haftasonunu da kazasız belasız atlatırsam yeni bir haftaya daha ince başlayacağım.

günaydın kızlar :)
bugün anneme gideceğim cuma cumartesi ordayım pazar dönerim 3 günün menüsünü de pazar günü yazacagım
hypatiacm ben çok sıkı diyet yapamıyorum şimdilik ufak kaçamaklarım oluyor dondurma gibi çünkü dondurmaya dayanamıyorum :(
ama ilerledikçe bırakacagım

ayy yanlış yazmısım ya bugün cumartesi cuma nereden çıktı :)
gitmekten vazgeçer gibiyim bakalım.. gitmiycem büyük ihtimal çnkü babamın doğum günü.
fatma geziyo sanırım :)

hoşbulduk kızlaarr, malesef fazlasıyla aldım ama hepbirlikte kurtulalım bir daha da almayalım inşş..

tebrik ediyorum annacım böyle zor günü gayet iyi idare etmişsin, affeerimmm:nazar::nazar::nazar:

bence gayet güzel, bir de sporu da ekledik mi tamamdır:)

inşallah canımmm:16:
sporu hergün yaptığım için yazmaya gerek duymadımm :8:
özlemişim seniii:29:

Kızlar eylülün ikinci yarısındayız, 15 günüm var önümde ve 3 kg vermek istiyorum... Hem de regl dönemine girmek üzereyim. Umarım bu 3 kg.yi verebilirim yoksa motivasyonum darmadağın oluyor ve diyetime devam edemiyorum. Bu 15 günde kendimi ne kadar sıksam ve ne kadar spor yaparsam benim için kar...

Bugünkü menüm:

Sabah: 1 yumurta, domates, salatalık, maydanoz, 1 büyük dilim light peynir ve bir dilim ekmek
İkindi: Yeşil salata
Ara: 5 ağustos eriği ve yeşil çay
Akşam: Bir bardak süt

Su: Hedefim 3 litreee:)
Yeşil çay: 2 fincan
Spor: 40 dk yürüyüş 20 dk bisiklet

Tabi bir bardak süt hariç, diğerlerini akşam 18'e kadar yemiş olacağım, o saatten sonra da yemeyeceğim. Zaten bunu başarırsam ömür boyu zayıf kalırım çünkü ben gün içinde kuş kadar yiyip gece azıtanlardanım:))

Hadi bakalım, bu haftasonunu da kazasız belasız atlatırsam yeni bir haftaya daha ince başlayacağım.

15 günde 3 kg verirsin bence canımm :79:
evet akşam yemesen fazla süper olur acıkırsan meyve yee :87:
menü iyide öğle sadece salata mı yedin hani protein:19:
spor iyi :8:

bugün anneme gideceğim cuma cumartesi ordayım pazar dönerim 3 günün menüsünü de pazar günü yazacagım
hypatiacm ben çok sıkı diyet yapamıyorum şimdilik ufak kaçamaklarım oluyor dondurma gibi çünkü dondurmaya dayanamıyorum :(

ayy yanlış yazmısım ya bugün cumartesi cuma nereden çıktı :)
gitmekten vazgeçer gibiyim bakalım.. gitmiycem büyük ihtimal çnkü babamın doğum günü.
fatma geziyo sanırım :)

eveet gezdim kıyafetler aldım kendimee :12:
okul başlıyo malum :78:
babanın doğum günü kutlu olsun o zaman gizemcimm pasta filan varsa yeme sakın kızarım heee :76::76:

Menümmm:56:

Sabah:2 yumurtalı yulaf kepekli krep, 100 gr peynir
Öğle:Balık Tava, ice tea light
Akşam:Kıymalı soğanlı yemek,yoğurt

Spor:40 dk yürüyüş :8:

Canım babanın d.günü şimdiden kutlu olsun, nice mutlu seneler geçirsin seninle ve sevdikleriyle birlikte...

Haklısın, herkesin bünyesi farklı.. ben de bir kere kaçırdım mı tüm motivasyonum bozuluyor ve diyeti bozuyorum, bazıları da diyete tam adapte olana kadar kaçamaklarla yapıyor:)) umarım kg. veririz, hangi yolu izlersek izleyelimmm:))

Menümmm:56:

Sabah:2 yumurtalı yulaf kepekli krep, 100 gr peynir
Öğle:Balık Tava, ice tea light
Akşam:Kıymalı soğanlı yemek,yoğurt

Spor:40 dk yürüyüş :8:

tebrikleeer:))

Malesef bugün hiç spor yapamadım, vaktim olmadı. Yarın da benim açımdan yorucu bir gün olacağı için kendimi zorlayamıyorum.

Bugünkü menüm:

Pazar günü olduğu için kahvaltı 12'yi buldu:))

Öğle: Domates, salatalık, bol peynir ve karışık omlet, yarım simit
Ara: Soda
Akşam: 3 küçük tavuk parçası ızgara ve salata ve dee iki kaşık patatesli fasulye
Ara: 3 bardak şekerli çay
Az önce: azıcık hindistan cevizi ve de bir dilim mango

bugün yaklaşık 1 litre su içtim. su ve spor açısından malesef zayıf kaldım. umarım kg. almadan haftasonunu tamamlamışımdır, çünkü haftaiçi kilo verip haftasonu tüüüm bunları fazlasıyla almaktan çoook sıkıldıııımmmmmmmmmmmmm!!!!!!! :(((((((((((((

bizim evdeki internet problemli canım ya.. amcamlardan girebiliyorum ara sıra işte kötü oldu bu ya :(
önceki menülerimi yazamayacagım unuttum çnkü ama kaçırmadım fazla babamın d.gununde çok hafif bir pasta almışları ısrarlar üzerine az bir sey yedim
kilomda 83 le başlamıştım 81im fatmacım öpüyorum görüşmek üzere

Canım babanın d.günü şimdiden kutlu olsun, nice mutlu seneler geçirsin seninle ve sevdikleriyle birlikte...

Haklısın, herkesin bünyesi farklı.. ben de bir kere kaçırdım mı tüm motivasyonum bozuluyor ve diyeti bozuyorum, bazıları da diyete tam adapte olana kadar kaçamaklarla yapıyor:)) umarım kg. veririz, hangi yolu izlersek izleyelimmm:))

tebrikleeer:))

Malesef bugün hiç spor yapamadım, vaktim olmadı. Yarın da benim açımdan yorucu bir gün olacağı için kendimi zorlayamıyorum.

Bugünkü menüm:

Pazar günü olduğu için kahvaltı 12'yi buldu:))

Öğle: Domates, salatalık, bol peynir ve karışık omlet, yarım simit
Ara: Soda
Akşam: 3 küçük tavuk parçası ızgara ve salata ve dee iki kaşık patatesli fasulye
Ara: 3 bardak şekerli çay
Az önce: azıcık hindistan cevizi ve de bir dilim mango

bugün yaklaşık 1 litre su içtim. su ve spor açısından malesef zayıf kaldım. umarım kg. almadan haftasonunu tamamlamışımdır, çünkü haftaiçi kilo verip haftasonu tüüüm bunları fazlasıyla almaktan çoook sıkıldıııımmmmmmmmmmmmm!!!!!!! :(((((((((((((

menü iyi de hypatiacım çaya şeker atmasan keşke :31:

sporuda yarın daha fazla yaparak telafi edersin bişi olmaz :29:

hayirli olsun kizlar, gelin sizi 1.takima alayim :1::1: ben hasret 4.takimdan :)

hasreeet nabeeer :3::3:

ya aslında ben girebilirim ama üniv başlıycak hergün paylaşamayabilrim menü :44:

bizim evdeki internet problemli canım ya.. amcamlardan girebiliyorum ara sıra işte kötü oldu bu ya :(
önceki menülerimi yazamayacagım unuttum çnkü ama kaçırmadım fazla babamın d.gununde çok hafif bir pasta almışları ısrarlar üzerine az bir sey yedim
kilomda 83 le başlamıştım 81im fatmacım öpüyorum görüşmek üzere

ayy hakkaten kötü olmuş modemi filan değiştirsen canım bende kablosuza geçcem daha hızı olsun diye :)

azıcıksa bişi olamz vuhuu güzel sevindim inş hep böyle devam eder canımm :46:

selam kızlaar :16::16:

benim bugün ders seçme işlemlerim filan var buralarda olamayabilirim :37:

gelince menümü yazarım :)

Kilom:76.5 hadi hep böyle gitsin inş hepimizinn :8:

öptüm herkesiiii :54:

Son düzenleme:
hayirli olsun kizlar, gelin sizi 1.takima alayim :1::1: ben hasret 4.takimdan :)

aaaaaaaa hasretimm, beni al valla:))

menü iyi de hypatiacım çaya şeker atmasan keşke :31:

sporuda yarın daha fazla yaparak telafi edersin bişi olmaz :29:

evet canım gün içinde çayları şekersiz içmeye çalışıyorum ama bazen kaçıyor işte:((

bugün kilom 83.3 malesef. spor yapamadım.

menüm:

sabah: mantarlı omlet ve dereotlu simit, 2 çay
ara: 2 çay:)
akşam: 18'de de 3 adet pirzola, salata ve süzme yoğurtlu semizotu salatası
ara: soda veya yeşil çay içeceğim

malesef su 2 litre içtim ve yeşil çayım da yok:( bugünlerde sanırım kg. veremem, regl dönemim ama almasam da olur hehehe:))

aaaaaaaa hasretimm, beni al valla:))

evet canım gün içinde çayları şekersiz içmeye çalışıyorum ama bazen kaçıyor işte:((

bugün kilom 83.3 malesef. spor yapamadım.

menüm:

sabah: mantarlı omlet ve dereotlu simit, 2 çay
ara: 2 çay:)
akşam: 18'de de 3 adet pirzola, salata ve süzme yoğurtlu semizotu salatası
ara: soda veya yeşil çay içeceğim

malesef su 2 litre içtim ve yeşil çayım da yok:( bugünlerde sanırım kg. veremem, regl dönemim ama almasam da olur hehehe:))
buyur gel güzelim :) ama paylasim sart :)

Bugünkü menüm:

Bugün geç kalktığım için öğleden başlıyorum:))

Öğle: yağsız tavada iki yumurta, bir bardak süt, peynir, domates ve salatalık, bir dilim keten tohumlu ekmek
Ara: Üç adet ağustos eriği
Akşam: Tavuklu salata

Su: 3 litre
Karnım ağrıdığı için bugün spor yapamayacağım ama akşama yarım saatlik yürüyüşle günü bitireceğim. İnş.kilo vererek bu haftayı kapatırım.

Şu anki kilom 82.6

hypatiam menün güzel 30 dklık yürüyüşde iyi bence :29:

benim menüm:82:

Sabah:1 yumurtadan yağsız menemen, 100 gr peynir
Öğle:Dukan usülü 2 tane şinitzel (yaklaşık 200 gr tavuktan yağsız), 1 kase yoğurt
Akşam:1 şinitzel daha, ice tea light

Spor:45 dklık yürüyüş :122:

Son düzenleme:
Bugünkü menüm:

İzindeyim diye şu sıralar biraz geç kalktığım için

Sabah-Öğle : bir bardak süt, peynir, iki salatalık, bir dilim ekmek ve de yağsız tavada iki yumurta
Ara: 3 adet ceviz
Ara: 3 adet nektar
Akşam: Kereviz yemeği ve yoğurt

40 dk. yürüyüş
2,5 lt su inşşşallah:))

Bugünkü menüm:

İzindeyim diye şu sıralar biraz geç kalktığım için

Sabah-Öğle : bir bardak süt, peynir, iki salatalık, bir dilim ekmek ve de yağsız tavada iki yumurta
Ara: 3 adet ceviz
Ara: 3 adet nektar
Akşam: Kereviz yemeği ve yoğurt

40 dk. yürüyüş
2,5 lt su inşşşallah:))

Menü güzel cevizlerin yanında bir bardak light süt içebilirdin, proteini arttıralım :34:
2.5 lt çok iyi :29:

Gizem kayboldu anlaşılan, inş. diyetine güzelce devam ediyordur:) annacım 2.5 lt. iyi ama onu da beceremiyorum nedense... spora giderken içiyordum da bu hafta kendimi yorgun hissettiğimden zorlamadım, gitmedim spora ve suyu da içemez oldum:((

Back
X