Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Mademki benli hayat sana kafes kadar dar
Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar
Hadi git benden sana dileğince izin
Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin
Git iş işten geçmeden git
çok geç olmadan vakit
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git
Sanırlar ki sen beni biricik yar saymıştın
Oysa ki hep yedekte hep elde var saymıştın
Hadi git ne bir adres ne bir hatıra bırak
Zannetme ki pişmanlık mutluluk kadar ırak
çok geç olmadan vakit
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git
Ne vedaya gerek var ne de mektuba hacet
Git de Allah aşkına bir selama muhtac et
Güllere de aşk olsun gene sen kokacaksan
Fallara da aşk olsun gene sen çıkacaksan
çok geç olmadan vakit
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git

Kopsun nerden inceyse artık bu bağ bu düğüm
Her gece daha berbat daha vahim gördüğüm
Korkulu düşlerimi yorumdan kaçıyorum
Sırf sana üzülüyor sırf sana acıyorum
çok geç olmadan vakit
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git
Günahıma girmeden
Katilim olmadan git

herkes sevgilisiyle el ele göz göze gezerken biz hep birbirimize uzaktayiz askim
her sene.. her vedada, ayni sey.. kalbimizde sizi gözlerimizde yas...
seni o kadar cok özledimki, simdi sana sarilip seni doyasiya öpmek icin canimi bile verirdim
icimdeki siziyi, özlemi sana kelimelerle nasil ifade etcemi bilmiyorum hayatim..
seninde bildigin gibi seni herkesten, herseyden cokkkk ama coooookk seviyorum bitanem

Tanıştığımız kafede bir kere daha karşılıklı birer kahve içebilseydik keşke... ıçimizde ne var ne yok dökseydik ortaya... Ben yine durup durup Çağlar ne olacağız biz deseydim... Bana hediye ettiğin o türkü cd'sini Allahın cezası hırsızlar alıp gitmeseydi de şimdi dinleyip seni ansaydım... Ne güzel günlerdi... Ne hoş hatıralar... Pişman olmam lazım belki... ama değilim... Hiç pişman değilim...

şimdi o muçuk göslerini kapatmış mışıl mışıl sıcacık uykulu ne tatlısındır öyle.
melekin birasdan omzuna konup sana gücel rüyalar gördürecek.
çok çeviliyoçuunnnn çooooooooooookkkkkk
ennnn docamannnn
ama şımarma olar mııı tatlı mutlu uyu sevdiğimm opuyorumnanaktan

Ahhh ahhh bir anlayabilsem...
Ya da sen anlayabilsen...
Neden boş işlerle kafanı bu kadar meşgul ettiğini?
Hiç mi işin gücün yok senin cicim yahu?:uhm:
Hayat akıyor dışarıda,aç gözlerini,sadece senin bildiğin doğru değil..
Bir yere varamazsın olduğun yerde zıplayarak..:hulya:

Kendine iyi bak" bir noktadir çogu zaman. Kendine iyi bak deme bana, sadece kötülükler noktalansin isterim ben. Oysa sen iyisin… Sen gözümdeki isik, dudagimdaki tebessüm, sen içimdeki sevinçssin. Sen hayatima renk katan, sen yüregimdeki çarpinti, sen hayatimdaki nesesin. Sen yolumu aydinlatan, sen dert ortagim, sen gönül yoldasim, sen bir tanesin. Kendine iyi bak deme bana. Nokta koyma.
Arkalarina bakmadan çekip giderler eger yalniz kalmissan, çünkü insafsizliklarini görmek istemezler. Hersey o saniye orada bitsin, kapansin bu sayfa isterler. Bitti diyemedikleri için, kendine iyi bak derler. Kirildim ve affedemiyorum; diyemedikleri için kendine iyi bak; derler. Seni istemiyorum artik, hayatimdan çikaracagim ama bil ki hiç unutmayacagim; diyemedikleri için kendine iyi bak derler.
Keske böyle yasanmasaydi bazi seyler, keske affedebilsen beni, keske ben de affedebilsem… Keske döndürebilsek zamani geriye. Keske bugünkü aklimizla yasasak herseyi bastan. Nafile... Ama yine de, gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi? Sen eksikken, ben nasil tam olurum? Senden kalan boslugu kimlerle doldururum? Savassak, aramiza giren seytanla olmaz mi?
Hani en büyük zaferler, en kanli savaslarin ardindan kazanilirdi? Bunlarin hepsi yalan mi? Sahiden..., gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi?……….

dün beni o kadar çok üzdünki anlatamam belki bende seni üzdüm ama kendimce haklı sebeplerim vardı. ben senden asla bana sevgini ispatlamanı istemedim çünkü beni ne kdar cok sevdiğini adım gibi biliyordum sana inanıyordum fakat sen benden sevgini ispatla o zman dedin 5 yıl emek emek dantel gibi işlediğim sevgimin sana olan ifadesi bu muydu yani bu kadarmı basitti gözünde benim sana olan sevgim aşkım. madem birbirime inancımız kalmamıs madem benim sevgimi ispatlamamı istiyorsun o zaan sen körmüşsün şimdiye kadar aç gözlerini iyi bak bana ki sseni ne çok sevdiğimi gözlerimin içindeki kendindeki ışıltıdan anlarsın. sana sadece yazıklar olsun diyorum beni çok incittin beni çok kırdın onca emegime onca yılıma yazık... gerisi ne olur daha da bilemiyorum.....çünkü ben seni öyle bir yere koydumki hayatımda ne sen oraya ulşabilrsin ne de ben seni ordan söküp atablirm..................

Teşekkür ederim beni yanıltmadığın için, söylemiştim sen bensiz nefes alamazsın diye aşkım!!! sonra sana kim kendini değerli hissettirecek değil mi?
Hayat sana teşekkür ederim, seni seviyorum,umarım sana karşı hep 1-0 önde olurum!!!

HERŞEYİME...

O benim ,ben oyum,biz biziz ve biz evliyiz

İyi günde kötü günde

Hastalıkta sağlıkta

Bir ömür boyu birbirimize söz verdik

O benim sadece hayat arkadaşım değil

O benim evimi ayakta tutanım

O benim kalp defterimin kilidi

Sayfalarına aşk, sevgi sözcüklerini yalnızca o yazabilir

Ne ben onsuz bir hayat düşünebilirim

Nede o bensiz bir hayat düşünebilir

Biz birbirimiz için yaratılmışız

Çocuk sayılırdık evlendiğimizde

Birlikte büyümeye çalıştık

Birlikte büyürkende zamanın nasıl geçtiğini anlayamadan

Bir baktık ki çocuklarımız olmuş

Ve biz daha büyümeden çocuklarımızı büyütme çabasına girdik

Birlikte sevindik mutluluğumuza mutluluk kattık

Birlikte üzüldük, hüzünlendik, acımızı birlikte dindirdik

Belki dört dörtlük evimiz yoktu

Hatta hiçbirşeyimiz yoktu

Ama biz mutluyduk

Yeri geldi babam, ağabeyim

Yeri geldi kardeşim, arkadaşım, sırdaşım

Yeri geldi kocam, eşim, canyoldaşım, hayat arkadaşım oldu

Korktuğumuzda birbirimize sarılıp kenetlendik

Bir problem yaşadığımızda elele verip çözüm aradık

Bu kadar yıl birlikteyiz

Saygı-Sevgi-Güven üçgenini hiç bozmadık

O benim, bana ait ve ben onsuz bir hayatı istemiyorum

Eşim seni çok seviyorum

İyiki benimle evlendin.

Benimle evlendiğin için sana çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…