• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Çok komiksin valla..kaydirigubbakcemile3 Senin profile bir kez baktım bu kim diye bir daha da bakmadım. Burada her yazılanı üstüne alınma,kendini o kadar önemseme.Çünkü yazılanların senle uzak yakın alakası yok.Ne hayatımda ne aklımda olan biri değilsin ki ......zemuszemus.Takip edildiğini sanıyormuşsun..Çokkkkkkkkkk komik beeee:roflol: :roflol:
Bu arada benim 2. hamileliğim ve ben senin o gündüz fenerle geçtiğin yolları ben gece fenersiz geçtim..Diğer bebeklerim mezarda..Tüm hayatımı onlara adadım ben.ışimi bile rafa kaldırdım..Senin bilmediğin,yaşamadığın ,başına gelmeyen çok şeyi yaşadım ..Ders verecek durumda değilsin..Boşa konuşuyorsun boşaaaa kaydirigubbakcemile2

Dururp dururken girdin gene aklıma ..
Belki duyduğum bi kelime,belki benzer bi anı ..
Acımadı bu sefer ..
Özlemin yaktı ..
Neden gitti ? Niye ulaşamıyorum? değil
Özledim koskocaman sadece..
Gene süzüldü gözyaşlarım ..
Kokunu,tenini,bakışını,sarılışını özledim ..
Herşeyini özledim..
Biliyorum imkansız,biz değiliz artık ..
Sen ve ben ..
Merak ettim bir an .. Acaba hiç aklına geliyor muyum ? Sende özlüyor musun beni ?
Sevemem bir daha bu kadar kimseyi .. Küçücük yüreğimle kocaman sevdim seni ..
Bu yürek yorgun ve ürkek artık ..
Keşke giderken ardında bıraktığın acı ve özlemide götürseydin ..

Biliyorum sen bensizliği göze aldın çoktan... Belki yokluğumu hissetmedin bile... Küçük bir öfke var içimde hepsi bu... O da zamanla geçer... Keşke son bir kez daha yüz yüze görüşebilseydik... Bir kere daha Kadıköy sokaklarında seninle el ele yürüyebilseydim... Gözümü gözüne dikip son kez kalbimi açabilseydim... Herşeye rağmen dargın değilim sana...

aşkım bugün evliliğimizin üçüncü senesi ve zamn o kadar çabuk geçtiki daha dün gibi herşey aklımda ve hala dün gibiyiz hiçbişi değişmedi aramızda sevgi bağımız dahda güçlendi bide aramıza kızımızda katıldı dahda mutlu olduk ömrümün ömrüsün iyiki evlenmişi seninle canım kocişimmopuyorumnanaktan:asigim:

çok üzdün beni.
inan böyle bişey aklımın ucundan geçmezdi.
beklemiyordum senden.
kimseye güvenmediğim kadar güvendim sana ama yine kırıldım.
bu sefer affetmesi zor gibi geliyo.
şuan bahsedipte seni üzmek istemedim.
ben hak etmiyorum bunu.
ama izne geldiğinde acık acık konuşucaz herşeyi.
sadece 1 hafta daha...

Back