Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu gün iyice dikkat ettim , konuları genelde anlamıyorsun..Düzeyinin yeterli olmadığını farketmiştim de ama bu kadarını da sanmıyordum. kaydirigubbakcemile3Herkes konuyu anlıyor bir sen alakasız cevaplar veriyorsun.:icecream: Sonra geri dönüp diğer konuşmalara bakınca anlamaya çalışıyorsun..Önyargıyla yaklaşmadan önce iyice oku,anlamak için çabala yazılanları kaydirigubbakcemile3
Bitiyoorr bitiyoorr sadece 26 gün ee bide bir hafta daha ekleyelim aile ziyaretine ondan sonrası bizim be aşkım sadece ikimiziiin bu kadar geçen günün acısını çıkarıcam gözlerinin içinde kaybolup kalbinin derinlerinde son bulucam seni bekliyorum :asigim:
bir diyeceğin var sanki bana... mesafe seni engelliyor... çekinme söyle... dinlerim güzel geçen günleri hatırına... dinleyince belki benimd bir diyeceğim olur sana...
evlilik akti çok özeldir bu özelliği inşallah bütün bayanlarımız mutlu huzurlu ve güvenli bir şekilde yürütürüz.Çünkü kusur hata ve suç sadece eşlerimizde yok bizdede var daha ılımlı bir şekilde anlaşa biliriz.tüm dünya kadınlarına ve türkiyemdeki bayanlara ailece mutlu olmalarını temrenni ediyorum selamlar
Düşüncesiz anlayışsızın tekisin sadece kendini düşünmekten başka yaptığın hiç bi halt yok,bencil yaratık!!! fırtına öncesi sessizliği yaşıyorsun haberin yok!!!
aşkım seni yanliş anlamişim ozurdilerim.bugun yanında cok mutluydum resmen bende oğretmen oldum yanında okulda bizi karsladılar banada hosgeldniz oğretmen hanım dediya butun oğretmen ve mudurler cok sevindim ya.SENı SEVıYORUM
Anne olmak baba olmak kolay değildir doğurmakla bitmiyo bu işler. Nasıl bu kadar bilinçsiz olabiliyorsunuz. Çocuklarınızın sonu nereye varacak hiç düşünmüyo musunuz? Suç, çocuğunuzun değil sizin. kötükedihüso
Bir tek sen değilsin bunu yaşayan.. Herşey düzelecek,yarın uyandığında baban yanında olacak..Ve geri geleceksin buraya. Elele aşacağız herşeyi.. Lütfen ağlama artık,lütfen..:teselli:
bu arada... imkansız senin buralarda olmaman.. nick almaman filan..dayanamazsın sen :)))) alışkınsındır da zaten tatlı nickyy çeşitleri..offfff dünyanın sonu mu geliyor ne?? yoksa normal insan gibi mi davranmaya başlıyorsun..aman allaaam...akannehir