Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Her şeyi unutmak istedim bu gece
Sabah olup beceremediğimi gördüğümde
İki ayda sikip attığın hayatıma acıdım.
Anıları, fotoğrafları, senden son kalanları
Ve seni hatırlatan her şeyi yakıp yıkıp
Hiç olmadığın ve olamayacağın bir yere gidip
Kendime yeni bir dünya kurmak istedim.
Yapamadım.
Biliyorum; kaçamam...
İçim böylesine senle doluyken
Nereye gidersem gideyim sen de benimle geliceksin.
Ve ben kimle yatarsam yatayım
Ona senmiş gibi sarılacağım.
Ve sen nazlı bebeğim; tüm bunlardan habersiz
Başkasının koynunda olsan bile
Anıları fotoğrafları, bana bıraktığın her şeyi
Koy yerli yerine, usulca iyi geceler dile bana
Ve dön geri yatağına, sarıl sevgiline.

Sözler: Katze&Princess

13.12.09 Saat: 05.00

Burayı hiç bir zaman okumayacağını biliyorum ama yine de yazıcam..
Hayatımda senin kadar kompleksli bir adam görmedim..
Okuldayken bölüm 1. siydim ben diyorsun eşimin yanında,bölüm 1. sinin kim olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz..Yaptığın resimleri de gördük..Hepsi de sıradan ve bir sanatçıya yakışmayacak kadar basit ve uyduruk..Okul okumasan da olurdu bu yaptıklarınla..Hani 1.ydin..Neden tek resim satamadın ? Neden hiç biri beğenilmedi ??
Bu yaşa gelmişsin bir baltaya sap olamamışsın.Beni kendinde kıyaslama..Benim sorumlu olduğum kişiler var..Bir kere kendimden başka 2 kalp daha taşıyorum..Sen sadece kendinden sorumlusun..Akıllı olduğunu sanıyorsun ama safın önde gidenisin..Akıllılık çocukken yaptığını söylediğin gibi yanık pideleri cahil kadınlara din istismar ederek kakalamak değildir..Bu senin karaktersizliğinden başka bir şey değil..Akıllı olsan bazı insanlara kendini kullandırtmaz,hayatına ve kendine çeki düzen verirsin..Hayal aleminde yaşayıp gerçekmiş gibi etrafa anlatmazsın..
Akıllı olduğunu sanarak aldanıyorsun..Benim telefonumu da saçma sapan komplekslerinle doldurma mesaj yazıp..Değilse bu gün olduğundan daha fazla bozarım seni...Akıl neymiş,zeka neymiş gördün bu akşam..Tabi sınırlı görme ve anlama kapasitenin yettiği kadar....lülülülülülü

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…