• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Yaaa olmuyormuş de mi atıp tutmayla? Bunu öğrenebildin mi yoksa daha aynı yerde misin?
Hadi bakalım oyun şimdi başladı..
Çık bakalım yollara,varsa cesaretin...
Yerim belli yurdum belli!hihoyyyt

sen varya odunun önde gidenisin :oklava:
adammıyım oğlum ben erkekmiyim?bayanım ben bayan!ilgiye sevgiye ihtiyacım var..
senin yüzünden aşkı-ı memnu topiclerinde seni süleyman efendiye benzetiyorum gör ne hallere düştüğünü :mymeka:

beni hep beğendiğini söyleyen sen, neden arada bir çelişkili konuşuyorsun ?

hakkımda verdiğin karardan böyle anlarda şüphe duyuyorum ve daha da çok beğendiklerinin olduğu fikrinden vazgeçemiyorum.

Kısacası, senden şu an nefret ediyorum.

Aksi şeyler söylediğin her an sana inanmıyorum. Çünki bana bayat geliyor.
Bulunduğumuz aşamada ve konumda böyle talihsiz sözler söylemen çok acı.

mal canın yongası, söz beyninin aynası. Yoksa yine haksızmıyım ?

nefret ediyorum senden. nefret nefret nefret nefret... nefreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttt !!!

Benimle ilgilennnnnnnnnn!!!!!!!! Ne var yani bi gün de uyumasan benimle ilgilensen bu iş yoğunluğun yüzünden erken uyumalarındanda sıkıldım ama patlıycam yakında yüzünü göremez oldum ya başlıycam böyle işe... İşse iş bizde çalışıyoruz tavuk gibi akşamdan uyumuyorum ama, evlisin sen be adam sorumluluğun var ilgilenmen gereken bi bayan var ille bunları hatırlatıp tartışmamı çıkarayım yani, bazen beni delirtiyosun ... :oklava: :mymeka:

Son düzenleme:
çok üzüldüm canım çok...aklım sende...inşallah hayırlısı olur ne diyeyim...
Allahım sana da nasip edecek anne olmayı inan, üstelik kız annesi olmayı, ben inanıyorum hem de tüm kalbimle...
İnşallah kızımı dünyaya getirirken en çok dua edeceklerimdensin...
İnşallah çok güzel haberler alacağım senden...yarını iple çekiyorum, güzel haberlerin için...benim hala umudum var senin de olsun...
hee bir de bırak şu sigarayı artık, öyle derin nefes çekiyorsun ki telefonda ama yanımda gibi aynen...

Back