• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Akşama gelicem Annecim..
Kızınla rahat konuşabilesin diye gelmiyorum.Olurmu hiç?Başbaşa kalın azcık,özlediniz birbirinizi siz.
Haaa Alyacım da zaten uyuyor,tamam tamam yemeği sizde yicez..
Zaten haftaya cumartesiye kadar sendeyim şekerim..:1hug:

Canımm sevgılıımmmmm . . . . Bal bocegımmm . . . .
duzelıcek dımı her sey sen skıntılarını cozuceksın kafanı toplıycaksın ve benı arıycaksın . . .
bbız bırbızımızden bu kadar kolay vazgecemeyızzz . . . senı cok sevıyorummm bebegımmm
ıkımız ıcın cok dua edıyorum .. . . aglamamaya calısıorum dedıgın gıbı delılıkler yapmaya kalkmıorummm ınanıyorum bılıorummmm arıycaksın benı ve bız herseye aynen devam edıcegız askooo ama nolurr sende kendını cabuk toparla ve ara benıı askımmm olmuyoo sensızzz be asko olmuyoooo . . . .senağlamasenağlamasenağlama

seni kocaman seviyorum bebeğim :asigim: bu kadar zaman sabrettim 2 ay sabretmek o kadar uzun geliyor ki :utangac: gel subat gel.. bir an önce gel ki tontiğimle ilk anların en büyüğünü yasayayım :asigim:

offf mafoldumben
Bugün 4 gün oldu.. 4:(
Ne yapmaya çalışıyosun sen? ne oluyo neee?
Hala bi haber yok ses seda yok neden yapıyosun bunu bana?
Saçma sapan sebepler yüzünden.. ortada bi sebep bile yok hatta ne oluyo sana.. BİZE mafoldumben
Amacın ne bi çözebilsem.. böyle susarak nereye varıcaksın söylermisin.. beni üzerek:(
Biticek mi? eğer öyle bişey düşünüyosan ADAM gibi bitir..
Nekadar çok sevsemde seni alışırım bi şekilde yokluğuna:( ama ben senden ayrılmak istemiyorum ki..
Hani sen beni asla bırakmıcaktın peki şimdi bırakıcakmısın?
Lütfen artık bişy yap.. hakketmiyorum ki ben bunları:(
3 Senelik ilişkimizinde mi hatırı yok yaa:( üzgünüm ama güçlüyüm..
Aramıcam senden bişey gelene kadar bende bişey yapmıcam işte..
Keşke okusan burayı keşkeeee:( sana söylemek istediğim okadar çok şey var ki aslında.... mafoldumben

Sen benim içimdeki büyük yangınların adı,
Ben senin gecendeki mavi yada günündeki sarı..
Sen benim şehrimdeki bütün sokakların adı,
Ben senin yüzündeki çizgi yada dünündeki anı..

Hadi kalk gel bul bi bahane
Birazcık heves,biraz cesaret..
ılk günkü gibi duruyor hala,
Kalbin ömürlük bende emanet....

ne çook özledim seni aşkım..

bazen cok yakıyosun canımı
ama oyle bı baglanmısımkı kopamıyorum ıste
dun aksam agladın ya
duydum ya ben o sesını
canımdan can gitti canımdan caann...
sen benım en kıymetlımsın
senınde dedıgın gıbı bu ılıskımızın tuzu bıberı olsun
bız bıda karabıber ıstemıyoruz dımı aşkım :1hug:

çok kıskançsın aşkım çok...sen bukkaa değildin ne oldu sana yaaa...eğer kızımızdan da kıskanırsan yandık...
he bir de şu gece yarılarına kadar sohbet etme olayından hafiften vazgeçsek, tamam çok keyifli ama uyku da keyifli olacak bir kaç güne kadar inşallah...hem ben de çay içmemiş olurum...

Offf...nasıl bir mahalle ağzıdır bu...hiç mi hanımefendi gibi davranamazsın...
şimdi sana cevap vermem için o seviyeye inmem gerekecek, zira konuştuğumu anlama şansın yok normal şartlarda...e inemeyeceğime göre...
Ne diyeyim yavrucak, yazık sana...çok üzülüyorum senin için...

Back