• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

evet canım kendi haline bırak.. yüz vermeye gelmiyor,şu an çok sinirliyim...:oklava:

Ahhh ya ben :oklava:
kızıyorum kızıyorum düşünmüyorum.. sonra birden aklıma güzel şeyler geliyo güzel günlerimiz.. hüzünleniyorum:(
Ama beklicem hiç bişey yapmıcam güçlü olucam :umursamaz:

Ahhh ya ben :oklava:
kızıyorum kızıyorum düşünmüyorum.. sonra birden aklıma güzel şeyler geliyo güzel günlerimiz.. hüzünleniyorum:(
Ama beklicem hiç bişey yapmıcam güçlü olucam :umursamaz:

güzel günleride düşünme canm sil at.. onlar düşünüyor mu? geçmiş geçmiştir. geçmişle değerlendirme çünkü eskisi gibi olmuyorlar. ayrılık bile akıllarını başlarına getirmiyor hiçbişey ilk günlerdeki gibi olmuyor ne yazık ki.. ahh ahh ilk günlere dönmek için neler vermezdim.. ona bağlanmazdım ozaman..............:sinifsinif:

güzel günleride düşünme canm sil at.. onlar düşünüyor mu? geçmiş geçmiştir. geçmişle değerlendirme çünkü eskisi gibi olmuyorlar. ayrılık bile akıllarını başlarına getirmiyor hiçbişey ilk günlerdeki gibi olmuyor ne yazık ki.. ahh ahh ilk günlere dönmek için neler vermezdim.. ona bağlanmazdım ozaman..............:sinifsinif:

Evet haklısın düşünse heralde çoktan arardı:( zaten herzaman herşey güzel gitmiyo maalesef yaşayarak görüyoruz..
Bencede bağlanmıcaksın:(
BAĞLANMAYACAKSIN.. can yücelin şiiri gibi:( çok güzel gerçekten mafoldumben

Evet haklısın düşünse heralde çoktan arardı:( zaten herzaman herşey güzel gitmiyo maalesef yaşayarak görüyoruz..
Bencede bağlanmıcaksın:(
BAĞLANMAYACAKSIN.. can yücelin şiiri gibi:( çok güzel gerçekten mafoldumben

canım karşımızdakini hemen tanıyamıyoruz ki.. bakıyoruz herşey güzel,iyi gidiyor ilk günlerde. sevgilimiz anlayışlı ilgili, hata yapınca özür diliyor.. rüyaa gibi.. gel de bağlanma... bağlandıktan sonra da büyü bozuluyor tabii.. senin sevdiğin adam bi başkasına dönüşüyor.. bunu nasıl yapar bu hale nasıl gelir diye şoka girip duruyoruz... çözümsüz şuan herşey benim için...mafoldumben

canım karşımızdakini hemen tanıyamıyoruz ki.. bakıyoruz herşey güzel,iyi gidiyor ilk günlerde. sevgilimiz anlayışlı ilgili, hata yapınca özür diliyor.. rüyaa gibi.. gel de bağlanma... bağlandıktan sonra da büyü bozuluyor tabii.. senin sevdiğin adam bi başkasına dönüşüyor.. bunu nasıl yapar bu hale nasıl gelir diye şoka girip duruyoruz... çözümsüz şuan herşey benim için...mafoldumben

Haklısın canım:(
Üzülme ya inşallah herşey yoluna girer..
Düşünme sende bak bende düşünmemeye çalışıyorum.. o aramadıkça geçen her saniyede.. sanki biraz daha değerimi anlıyorum.. pekte değerim yokmuş hani gözünde.
Belki de biraz daha soğutuyo kendini.. belkide bilerek yapıyo?
Bilmiyorum bilmiyorum hiç bişy bilmiyorumm:(
Kendime bakıcam artık insanlara çok değer vermemeyi öğrendim.. en azından en çok değeri kendime vermem gerektiğini öğrendim.. Benden önemlisi yok..
Onun beni böyle üzmeye hakkı hiç yok..
Sende böyle düşün canım.. onu düşünüceğine birazda kendini düşün..
Kendim için ne yapabilirim fln diye.. başka şeylerle ilgilen boşver..
Benimde gözüm hep tlfnda kaç günden beri ama boşuna.. takan biri yok nede olsa...

Haklısın canım:(
Üzülme ya inşallah herşey yoluna girer..
Düşünme sende bak bende düşünmemeye çalışıyorum.. o aramadıkça geçen her saniyede.. sanki biraz daha değerimi anlıyorum.. pekte değerim yokmuş hani gözünde.
Belki de biraz daha soğutuyo kendini.. belkide bilerek yapıyo?
Bilmiyorum bilmiyorum hiç bişy bilmiyorumm:(
Kendime bakıcam artık insanlara çok değer vermemeyi öğrendim.. en azından en çok değeri kendime vermem gerektiğini öğrendim.. Benden önemlisi yok..
Onun beni böyle üzmeye hakkı hiç yok..
Sende böyle düşün canım.. onu düşünüceğine birazda kendini düşün..
Kendim için ne yapabilirim fln diye.. başka şeylerle ilgilen boşver..
Benimde gözüm hep tlfnda kaç günden beri ama boşuna.. takan biri yok nede olsa...

evet canım haklısın.. benimkide aramıyor,aramız limoni zaten. bakalım nolacak ve artık nolacaksa olsun... bekliyorum bende.. değerimi anlıcak ama geç olacak.. evet güçlü duralım,kendimizi düşünelim.. onlar nasılda kendini düşünüyor,sinirlenince konuşmamayı takmamayı rahat rahat uyumayı nasılda rahat başarıyorlar.. bizde yapalım aynısını.. haftalarca çabaladım ama bugün bitti. artık hiçbişey yapmıyorum! isterse ayrılsın naparsa yapsın yaa...:kahve:

evet canım haklısın.. benimkide aramıyor,aramız limoni zaten. bakalım nolacak ve artık nolacaksa olsun... bekliyorum bende.. değerimi anlıcak ama geç olacak.. evet güçlü duralım,kendimizi düşünelim.. onlar nasılda kendini düşünüyor,sinirlenince konuşmamayı takmamayı rahat rahat uyumayı nasılda rahat başarıyorlar.. bizde yapalım aynısını.. haftalarca çabaladım ama bugün bitti. artık hiçbişey yapmıyorum! isterse ayrılsın naparsa yapsın yaa...:kahve:

Meraktayım bende ne yapmaya çalışıyo.. şaka gibi ya:) ağlancak halime gülüyorum şuan.. ama gülcem ona inat ağlamıcam.. çok ağladım artık yeter..
Cidden benimde onu aklım almıyo rahat rahat nasıl uyuyolar.. hiç bişy yokmuş gibi nasıl davranıyolar.. veya şuan düşünmüyo mu hiç napıyo bu kız diye nasıl diye.. anlamıyorum yaa bi ömür yetmez zaten anlamak için bunları.. ama daha fazlada kafamı yoramam..
Yapma bırak kendi haline..
Hayırlısı olsun diyorum ben artık..

Meraktayım bende ne yapmaya çalışıyo.. şaka gibi ya:) ağlancak halime gülüyorum şuan.. ama gülcem ona inat ağlamıcam.. çok ağladım artık yeter..
Cidden benimde onu aklım almıyo rahat rahat nasıl uyuyolar.. hiç bişy yokmuş gibi nasıl davranıyolar.. veya şuan düşünmüyo mu hiç napıyo bu kız diye nasıl diye.. anlamıyorum yaa bi ömür yetmez zaten anlamak için bunları.. ama daha fazlada kafamı yoramam..
Yapma bırak kendi haline..
Hayırlısı olsun diyorum ben artık..

eğer tartışma çok yaşanıyorsa bıkıyorlar canım. anlamaya çalışmak yerine anlamamayı tercih ediyorlar..hayırlısı ne diyim..

eğer tartışma çok yaşanıyorsa bıkıyorlar canım. anlamaya çalışmak yerine anlamamayı tercih ediyorlar..hayırlısı ne diyim..

Son zamanlarda hep tartışıyoduk zaten.. ama hiç bi zaman ben kapatıyorum ben gidiyorum bilmem ne yada bağırmadım ona.. tabi ki benmde hatalarım var ama oda çok hatalı..
Çok şey istemedim konuşalım çözelim..
Amaaaaannnnnnnnnn sıkıldım boşverrrrr sırnaşık şey

ne kadar da alıştın sen böyle rahatlığa
ailevi probleminiz varsa var ben eşekbaşı mıyım burda iskele babası mıyım beni erteliyorsun 2. plana atıyorsun?
umarım söylediklerimden sonra biraz dank etmiştir kafana
öyle sonradan özür dilemekle beni seviyo musun diye yumuşatmaya çalışmakla küçük parmağım çıktı benim biliyo musun diyip duygu sömürüsü yapmakla olmuyo!
aslında kızgın bile değilim artık sana soğuttun kalbimi
bitti dediğim an mı rahatlayacaksın?eğer öyleyse az kaldı emin ol
nasılsa varlığınla yokluğunun bi farkı yok

Bugün bu soğuk havada Galata da.!

senin şerefine bi kadeh kırmızı şarap ve bi sigara...

senin için içtiğim son şarap ve son sigara!!!!!!!

artık sen yoksun son buldun

varolduğun bu kalpte

öldün

layık olduğun yerde kal ne halin varsa gör

neler geldi geçti sen mi geçmeyeceksin

sen öyle san!

sen kaybettinnnnnnnnn

Gözlerim doldu ağlayamadım.
Ben mi öldüm kalbim mi ?
Sinema çıkışı kahve içelim mi demiştin.
Ben sana ne zaman hayır dedim ki onada evet demiştim.
Kahve içerken daldım.. Sen ne oldu diye sorduğunda bir daha ayrılmaya karar verdiğinde telefonla yapma kendimi çok değersiz hissediyorum demiştim.. Ve bir daha ayrılık kararı alır bana söylersen tek bir cevabım var s..... cehennemin dibine derim demiştim. Çok beklersin demiştin. Demeyeceğim öyle bişi.. Doğru söylemişsin. Hiçbişi söylemeden gittin.. Telfonlarını kapadın.. Sanki hiç olmamış gibi.. Yaşamamışız gibi..
Nasıl atlatırım bilmiyorum..
Ne haldesin acaba..

Seni hastalığımda sağlığımda da yanımda görmeliyim
Güneşin doğduğunu da battığını da senle izlemeliyim
Yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
Bizde bu sevda sürdükçe ölsek de yanyanayız.SENİ ÇOK SEVİYORUM KESKE SU AN
YANINDA OLABILSEYDİM.:asigim::nazar:

Back