• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

keşke eve daha erken gelebilsen seni çok özlüyorum akşama kadar canım benim seni çok seviyorum sana yaptığım tüm kaprislerden zulümlerden arsızlıklardan dolayı çooook özür diliyorum affet beni senin rızanı almadan bu dünyadan göçersem halim harap seni o kadar çok seviyorum ve hep özlüyorum ki çantamda akşama kadar seni yanımda gezdirsem ya

öyle kızgınım ki sana,öyle dargınım ki.. sabrettim,bekledim neden? hala aramamanın sebebi ne? ilişkimizin en güzel zamanlarında bu yaptıkların hiç hoş olmadı.. soğuduk mu dersin? ben değil ama sen soğudun sanırım.. beklemek çok zor geliyor....senağlama

bıraz uzak dur benden!!
yaralarım çok taze !!
nefes alıp vermenle bıle
kanayabılırım,
mumkunse uzak dur...
kalp atışların canımı yakıyor...
biraz uzak dur benden...
değmesin ellerin saçlarıma ..

Ömrüm.. ömrüm diyorum, cünkü ömür neymis, yasamak neymis ben seninle ögrendim, ögreniyorum.. O kadar seviyorum o kadar alistim ki sana, simdi bir kac güne kadar gidecegine dayanamiyorum.. vatani görevin tabi yapacaksin..Aslanlar gibi görevini tamamlayip sag saglim geleceksin insAllah Allah'in izniyle.. Seni bir ömür beklerim, ama cabuk kavusalim bitanem olur mu.. Hemen gel.. gözümdeki yaslar simdiden basladi, fazla akitma hemen gel..

Doğuş -kıyamam
Seviyorum seni karşılık görmeden
Bu aşk seni de beni de öldürür
Hüzün dolu gözlerim bak senin eserin
Gel gör halimi ne hallere düştüm

Seviyorum seni karşılık görmeden
Bu aşk seni de beni de öldürür
Hüzün dolu gözlerim bak senin eserin
Gel gör halimi ne hallere düştüm

Sözünde durmadın
Sözünde durmayanlarla olasınnn

Sana kıyamam kıyamam diyordun