Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
keşke eve daha erken gelebilsen seni çok özlüyorum akşama kadar canım benim seni çok seviyorum sana yaptığım tüm kaprislerden zulümlerden arsızlıklardan dolayı çooook özür diliyorum affet beni senin rızanı almadan bu dünyadan göçersem halim harap seni o kadar çok seviyorum ve hep özlüyorum ki çantamda akşama kadar seni yanımda gezdirsem ya
öyle kızgınım ki sana,öyle dargınım ki.. sabrettim,bekledim neden? hala aramamanın sebebi ne? ilişkimizin en güzel zamanlarında bu yaptıkların hiç hoş olmadı.. soğuduk mu dersin? ben değil ama sen soğudun sanırım.. beklemek çok zor geliyor....senağlama
bıraz uzak dur benden!! yaralarım çok taze !! nefes alıp vermenle bıle kanayabılırım, mumkunse uzak dur... kalp atışların canımı yakıyor... biraz uzak dur benden... değmesin ellerin saçlarıma ..
Ömrüm.. ömrüm diyorum, cünkü ömür neymis, yasamak neymis ben seninle ögrendim, ögreniyorum.. O kadar seviyorum o kadar alistim ki sana, simdi bir kac güne kadar gidecegine dayanamiyorum.. vatani görevin tabi yapacaksin..Aslanlar gibi görevini tamamlayip sag saglim geleceksin insAllah Allah'in izniyle.. Seni bir ömür beklerim, ama cabuk kavusalim bitanem olur mu.. Hemen gel.. gözümdeki yaslar simdiden basladi, fazla akitma hemen gel..
Doğuş -kıyamam Seviyorum seni karşılık görmeden Bu aşk seni de beni de öldürür Hüzün dolu gözlerim bak senin eserin Gel gör halimi ne hallere düştüm
Seviyorum seni karşılık görmeden Bu aşk seni de beni de öldürür Hüzün dolu gözlerim bak senin eserin Gel gör halimi ne hallere düştüm
Sözünde durmadın Sözünde durmayanlarla olasınnn
Sana kıyamam kıyamam diyordun Beni çok beni çok seviyordun Bana sen cennetim diyordun Şimdi evleniyorsun Ama kıyamam kıyamam diyordun Beni çok beni çok seviyordun Bana sen cennetim diyordun Şimdi evleniyorsun :gitme: