Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bıktım artık herkesten herşeyden kaldıramıyorum dayanamıyorum askerliktende askeryedende nefret ediyorum seni benden ayırdıklrı yetmiyormuş gibi telefonla konuşmak bile yasaklandı yanına gelip bayramda yanında olmak istiyorum ama çok para lazım biliyorum bayramda bile belki 1-2 dk anca görüşebilcez telefonda mafoldumben yeter artık yeter çıldıracam en sonunda
hep sen kırıldığını zannediyosun bi kerede gönlümü al artık, bu ilişki tek başına yürümez, dürtüklemeyle nereye kadar gidecek.. kimse kimseyi zorla hayatında tutmuyo ki :umursamaz: sende kafanı topla bakalım bu ara , sonumuz hayırlı olsun :Saruboceq:
Ah be güzelim aaahhhh, ben seni üzerim aaahhhh, sadece gezerim aaaahhhh, bundan sonra bu düzenim...nedense seni düşündüğümde bu şarkı çınlıyor kulaklarımda, ama klip seen benim canımmm şarklısının klibi...anladın sen onuzemuszemuszemuszemus yani sözün özü canım, mahallenin muhtarı olmak için kendini paralasan da, mahallenin dilberi olmaya mahkumsun, hiçkimse hiçbir zaman zekana, kariyerine, ya da karizmana hürmet etmeyecek... bilsen 2 yıl daha fazla okurdun di mi...ama çok geç...ben sana adınla hitap ederken sen bana hanım demeye ve talimatlarıma sonuna kadar uymaya devam edeceksin...bu senin kaderin...o yüzden kaçınılmaz olandan zevk al...hayde bakalım...