• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Ben seni sahiden unuttum galiba ya. Sevgilin var diye böyle ölüyorum bitiyorum hallerindeydim galiba. İlk hafta kötüydüm tamam ama 2. hafta oldu, arada bir aklıma gelmeye başladın. 3, 4 derken fos...

Aslında gün saymayı bile bıraktım. Takvimden bakınca 5. haftada olduğumuzu fark ettim. Face inde girip kızla fotolarına bakıp sinir krizleri de geçirmiyorum, ya da kıskançlıkla sayfayı aniden yüzünüze kapatmıyorum. Amaan diyorum... Senden de ses seda yok zaten. Hiçbir şey olmamış gibi kaldığın yerden devam ediyorsun ya, o kadar küçüldün ki gözümde; aşağılık, iki yüzlü görüyorum seni... Öyle ki senden nefret bile etmiyorum. Hele bana mesaj at, daha da küçüleceksin. O günü sabırsızlıkla bekliyorum. Öptüm, muck=)

Ne cüceler sevdi dev gibi yüreğim
Birkaç kez var oldum, çoğu kez yoklukta kayboldum
Prens kimle sevişiyor haberim yok açıkcası
Ama mutluyum hayattan da umutluyum
Bir gün kurbağalar öpmeye tenezzül ederse, ben de prenses olurum.:hulya:

oğlum..
ıkı sene önce bugün sen dünyaya geldin..
sana annen olarak çok şatafatlı hoş geldin partılerı hazırladım..
dünya hep mükemmelı yaşatmıyo ınsana ama ınan bana annecim sen bize gelmen partılerın en güzelini yaşattın 24 kasımda
en sevdiğim ay oldu kasım sevmezdım aslında ben ayaz gibi ısıran rüzgarları senle sevdim ben annecim soğukları..
iyi ki geldın annem iyi ki doğdun iyiki karanlıklarıma ışık oldun iyiki soğuklarıma güneş sen oldun bebeğim...
çevgilim diyen dillere kurban olur annen..

seni çok seviyorum annecim..
buğram iyi ki doğdun annem..
annemi daha iyi anlamamı sağladığın için
bi kere daha tesekkurler annecim..
içime bu aşkı düşürdüğün için teşekkürler annem..
yazdığım yazılara tuttuğum günlüklere imza yerıne
annen yazmayı sağladığın için hayatımda olduğun için
benım oğlum olduğun için çok teşekkur ederım

seni seviyorum
annen

iki gündür bitirmek için çabalıyorum,şaşırtıcı olansa senin tamam dememen. bitanem sen tamam der sonra geri adım atmamı beklerdin.
perşembe günü kalbimi antalyada bırakıp istanbul'a gideceğim.
ona iyi bak olur mu sana emanet. seninle birlikte atıyor o kalp.
kılıbık diyolarmış yanındakiler peh :1closedeyes: sen kılıbıksan bende geyşayım -tatlicadiarzu-
nolur korkularımı boşa çıkar. uzaktaykende böyle olalım.
ah sevgilim ah şafak bekler gibi mayısı beklicem.
o gün geldiğinde yüzümüzü kara çıkarma ne olur.
bu kadar mücadele etmişken mutlu bitsin bu aşk.
seni öyle çok seviyorum ki.
seni hayat gibi seviyorum,aldığım nefes gibi.
Allah nazarlardan korusun bu aşkı.
Senide bana bağışlasın.
Karar verdim eğer kızımız olursa adını ben koycaktım ya eğer o mutluluğa ulaşırsak vuslat koyacağım adını. vuslat nehir batı

Back