• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

seni çok seviyorm ama beni çok üzüyosun her gece yatağıma girdiğimde gizli gizli ağlıyorm
söyledklerin yaptıkların ne kadar acı verici şeyler bilemezsn
çok değiştin sen eskiden böyle değildn üzülmeme dayanamazdın şimdi bilerek kanatıyosun yüreğimi
neden peki? ben bunu hakkedicek ne yaptım
sadece çok sevdim seni herşeyimi sana adadım
karşılığı bu olmamalıydı..
çok seviyorum seni ama böyle davranmaya devam edersen seni senden çok seven senin için endişelenen her gece senin için ağlayan biri olmıcak hayatında
umarım çok geç olmasna anlarsın......

gene gittin arkadaşlarınla gezmeye öff benide götür diyorum yok diyosun ben neyapim hep evde hep evde dışarı çıkıp gezdiğimmi var sende habire gezsen bana inat uyusssssssssss şeyyyy aman be gidersen git bende keyif yaparım ohhh seneye yaz sen görürsün hızıma yetişemicen kızım bi büyüsün alcam kızımıda gezcem sana inatt çatlada patla uyuzumm kaydirigubbakcemile3zemuszemus

bitirmeme çekip gitmeme az kaldı.
yeter artık , yeter ..
yoksa hayatında yerim daha önce yaptığın gibi terket ..
bu sefer buhar olup uçacağım söz ..
bi kerede anlayışlı ol bu sözünüde unutmayacağım sanki hiç anlayışlı olmadım sana karşı..
yarın sabah beni bulursan konuşursun..
gitmemem için sebep söyle dedim söyleyemedin! sadece sabah konuşuruz dedin ..
yokum işte sabah.. gittiğimi san sen .. gitmicem ama işlerim var bilemene gerek yok..
Sana olan aşkımın büyüklüğünü sağır sultan bile duydu bi sen anlamadın dediğimde farkındayım sende farket demiştin ya .. beni çok sevdiğini farketmemi istedin.. ben bugün anladım sen beni hiç sevmiyorsun.. bu gece son kez hayalinle uyuyacağım yarın hayallerimden bile çıkaracağım seni.

dün demiştinki ...yarın mutlaka görüşelim,o istediin filme gidelim dedin..

ve bgn öğlene kadar uyuyup, şimdide arklarınla gezmeye çıktın..

yapıcam dediin şeyleri yapmamana uyus oluyorum :oklava:

:umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

pis :umursamaz:

çaktırmıyorum ama deli özledim...her şeyi senin için yapmıştım biliyorsun,başına kakmıyorum ama hala ceremesini çekiyorum bunun... okula rezil olacağım bu ara, eski sevgili uslu durmuyor, tıynetsiz hareketler yapıyor,arkadaşımla takılıyor...
ama takmam bilirsin, kimsenin hiçbi yaptığı koymaz. güçlüyüm bide onu da bilirsin. pişman da değilim bunu da bil.
sayende büyüdüm. iyi bak kendine, iyi bak bana.

birtanem sevdigim göz bebegim hayateşim kocacıgım şimdi senden cok uzaktayım sen ordasın bende burda gözüm hep yolda geliceksin die biten günleri sayıyorm sayılı gün elbet gecıyor amma yokluugun beni bitiriyor basedemıyorm ben sensızlıkle. dayanmaya takatim kalmadı seni coook ama cook ozledım sevdicegim.........gel artık esmer yarimmm birtanemm....

Babalığına hayranım..Bu halin beni daha da aşık ediyor kendine.Çıldırtıyor.
Hep böyle kal,kızına ve bana aşık olarak.
Allahım prenses gibi baktığımız kızımıza hayırlı ömürler nasip etsin,iyilerle karşılaştırsın inşallah..
Dün bana dedin ya;Alyayı üzen her kim olursa olsun yemin ederim kendim veririm cezasını diye..Merak etme Sevgilim..Öyle bir kız çocuğu yetiştireceğizki,ayaklarını sağlam basan yere,güçlü,adaletli,merhametli bir o kadarda kendine güveni olan bir birey olacak..
Sen babası,ben annesi oldukça bu böyle..

ya niye ben bugün böle oldum yaa
sana karşı neden bu kadar uzaktım
kendime itiraf edemediğim şeyler var
aklımı başıma almam gerek, herşey kötüye gitmeden kendime hakim olmalıyım...

Back