• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

benim kuaförüm olacak kadına lafım: naptın sen benim güzelim saçlarıma inşallah senin saçında benimkinden beter olsun ahh anneciğimi dinleseydim de kendini kuaför sanan sana gelmeseydim çoooook pişmanım.bir bulsam yüzünede diyecem ama kayboldun

Hakkatten zavallısın sen...hakkatten...
Nasıl bir amatör oyuncusun...nasıl bir küçücüksün...
Nasıl inanıyorsun hayallerine...Ahhh Ahhh...
Allah herşeyi görüyor herşeyi...Allah kime kız evlat vereceğini iyi biliyor....

kırıyosun beni farkında değilsin ..
kırıla kırıla kalbim onarılmayacak duruma gelicek sonunda..
inat edemiyorum,uzak duramıyorum senden ama buna çok güvenme bir gün ardına baktığında tülay gitmiş olacak.. çok yoruluyorum ben anlamıyorsun beni.. bu kadar kocaman sevmemeli insan, ne kadar çok seversen o kadar yoruluyorsun..

:gitme: seve seve ayrı kalınırmı ? bi insan seviyorum ama mantıksal bazı problemler var diyip bişeyi noktalandırabilir mi? ve hiç bi problem yokken. bazı şeyleri aşmışken seviyorken inşallah yalan değildir bunlar inş
koymuyorum koyamıyıyorum kimseyi yerine özledim çok özledim :gitme::çok üzgünüm:

canim askim seni cok ama cooooook seviyorum . bu sozleri sana solemiyorum ama napiyim seni kizdirmak hosuma gidiyor . hem seni sevmesem senin sevgilin olmazdim dimi :asigim:
aaaa birde aklima gelmisken cok kiskancsin abartma istersen her sey dozunda guzel
kizlarla disari cikmama izin ver :((

Back