Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

neden bu aşk bu kadar zor?
neden bi sürü problem var ?
atlatabilecek miyiz?
aşkımız yetecek mi buna ?
eğer yeterde dediğin gibi hayatlarımızı birleştirirsek , çocuklarımıza anlatabileceğimiz çok güzel bi aşk hikayemiz olucak.. bugünü atlattıkta ,yıllar sonrası kaldı di mi?

bak zekasında irili ufaklı sorunları olan salak..
sana prim yaptırmak asasında hiç işime gelmıyo ama gene de söliycem..
tuvalet kağıtlarının senden daha faydalı olduğunu düşünüyorum ..
bu kadar:)

Bana yaşattığın onca kötü andan sonra söyle sevsen şimdi kaç yazar....
Al sevgini git..gidebılıyosan..Terket,bırak.Farzetki yokum hiç olmamısım gıbı yap.görmemişsin gibi dokunmamışsın gıbı arzulamamıssın gıbı yap yeter benı bırak..
Senın gülüşün bıle kinden,nefretten sıvanmış..Dudaklarından yayılan tebessum bıle içten değil,dalga gecer gıbı sevgımle..
Boşaymış çabam..emeklerım yıllarımı göz göre göre çöpe atar dururmusum meğer...
BU KADAR ZAMANDIR KENDIMI KANDIRMAKTAN...

off aşkom yaaa senin bu fener hastalığını napim ben yaa pufff kafamçokkarıştı
maça gitceksin die benimle gelmiyorsun normalde hiç bi şekilde bunu yapmazsın halleder benimle olursun ama konu maç olunca neden böle oluo sonrada fenerbahçeye uyuz olunca kızıosun kıyaslarım tabe yaa kuma gibi maşş tövbe tövbeee nolur maç izlemesen sanki yeğenimin doğumgününe gitsek o kdr senide çağırdılar ben ne dicem şimdi ay maç izlio gelemicek mii :umursamaz: işi var dicem ama çok ayıp ettin be aşkom gelmemekle napalımm yapcak bişi yok surat yapsam iyce tartışcaz en iisi umursamamak

elimde diil konuşurken tavır yaptım yine napimm numara yapamam ya içimden geldiği gibiyim sonuçta gerçi sen anında 2 kat tavrını yaparsın dimi gelmezsen gelme aşkom yaa ne die sinir oluorum ki bende çok büyütüorum ama böle yapınca işte malesef bunu yapıorum inş yenilirsinizzzi inşş -tatlicadiarzu- içimden geçiriorum bunu walla çünkü başka bişiden olsa anlıcam ama maç izlicem die gelemeyince uyus oluyorum sanaaaa

neden içimdeki bu soğukluk neden
anlam veremiyorum aslında bana en yakın senken
neden en uzak ben oluyorum neden fikirlerime düşüncelerime
saygı duymuyorsun kayıtsız şartsız sevgi değilmiki bu
neden sarılmıyoruz neden dertleşemiyorum seninle
neden herkes gibi değiliz ve neden ben sana benzemekten çok korkuyorum..

herkesı sevdiğimi düşündüm ama hiçbiri nedense senin kadar içimi titretmedi,nedense sen herkesten herseyden farklısın gözlerinin içine bakmak beni eritıyor bıtırıyor.bu adını koyamadıgım bırsey.nedense hayatımda ılk kez bırısıne delı gıbı sahıp olmak hayatımın anlamını vermek ıstıyorum.o kadar aşktan bıkmıştım ki artık hayatımda kımse olmamalı dedıgım anda karşıma cıktın.hemde ne çıkma.seninle uyumak ıstıyorum,senınle nefes almak ne yaptıgını bılmek ıstıyorum.herseyınle benı mahvedıyorsun.ama tüm bunları yapamamk sana sadece hocam demek senınde dalga geçer gıbı hooooooocam demen sinirime dokunuyor.offf sen nasıl bırseysın ya ...bana neler oluyor .bu duyguları ben hıssetmeyelı uzun zaman olmuştu..ama sayende daha ağır bırsekılde bu duyguları hıssedıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…