Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

seni seviyorum..hemde çok..tahmin bile edemiyeceğin kadar çok seviyorum..keske bunu sana soyleyebılsem..keske kırılan kalbımı onarmak ıcın bır caba sarf etsen..keske benım senı sevdıgım kadar onemsedıgım kadar sevsen ve onemsesen benı..keske benım gıbı korksan kaybetmekten..ıste o zaman hersey cok daha guzel olurdu..

nedir bu baskı yani nedir bu eziyet anlamış değilim daha askerden geleli kaç gün oldunki millet ne der die hemen iş arayıp bulamayıp moralini bozuyosun.ne derse desin tunceli gibi yerde komando olarak yaptın askerliğini ve çalışmaya hazır değilsin henüz .önce kafanı toparla nolur kendinede banada eziyet ediyosun üzülüyorum

tartışmakdan yorgun düştüm artık aldıramıyorum dediklerini çünkü seviyorum 92 gün daha dayanıcam buna seni sevdiğim için yoksa dediklerini asla yemezdim aşkım bu seferlikde konu kapandı ama artık alınganlıgı bırak kendinide benide yorma bitanem sağsalim kavuşalım :1hug: :asigim:

belirsiz bir yola girdik tekrar .. ne olacak beraber göreceğiz.. ya benden tekrar vazgeçeceksin.. ya da dediğin gibi beraber devam edicez.. hayırlısı neyse o olsun.. seni çok seviyorum ama bu sefer kararına saygı duyup ısrar etmeyeceğim.. 1-2 hafta hayatımı belirleyecek.. Dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok..

belirsiz bir yola girdik tekrar .. ne olacak beraber göreceğiz.. ya benden tekrar vazgeçeceksin.. ya da dediğin gibi beraber devam edicez.. hayırlısı neyse o olsun.. seni çok seviyorum ama bu sefer kararına saygı duyup ısrar etmeyeceğim.. 1-2 hafta hayatımı belirleyecek.. Dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok..

o kadar yoruldum ki tahmin edemezsin...her şey üst üste geldi, insanların hayatıma karışmasından nefret ediyorum, sen olsaydın daha iyi cevap verirdin ama benden bu kadar...ancak bu kadar yapabiliyorum. nefes almak bile çok zor

''balımmm sen benim öbür yarımsın sende gözümü açtım seninle birlikte büyüdüm ben hayatın değerini seninle anladım.. şimdi sensiz asla olmaz.. nefes alamam.. yaşayamam.. ''

ben seni sevmek istiyorum mu sanıyosun hee .aslında senden nefret etmek istiyorum ama olmuyo.her zaman yanına gelmek için bahane arıyorum kendime ki biraz göreyim seni. biliyorum sevmiyorsun bni hatta benden haberin bile yok ama napayım elimde değil sana kızmıyorum aşkım kendime kızıyorum böyle salakça aptalca aşık olduğum için. millete gülerdim ama kendi başıma geldi napayım ben seni o kadar çok seviyorum ki. tek sen varsın benim için ama senin haberin bile yok...senağlamasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…