• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bu aşk çok yordu beni .. Benim için en önemli senken , senin için ben son sıralardayım.. Çok yoruldum aşkım.. Mücadele etmekten yoruldum, farkettimde bu aşkta üzülen hep benim, senin umrunda bile değil. Bu şehirde olduğum sürece senden vazgeçemeyeceğim biliyorum. O yüzden sana söylemiyeceğim ama çok yakında gidiyorum. Vedalaşmayacağım seninle, olmuyor denedim çok denedim. Yoruldum. Bu sefer kararım kesin, sadece burada yazıyorum, kimseyle paylaşmayacağım. Çünkü paylaşıpta aldığım kararlara uymamaktan sıkıldım. Ben bu kadar onursuz,gurursuz bir kadın değildim. Sözlerimin arkasında dururdum.
Bu aciz kadını sevemedim bitanem. Kendimden nefret etmeye başladım. Yanındayken hayat çok güzel ama olmayınca zorlamamak gerek. Bu son veda.. Pazar günü senden ve bu şehirden gidiyorum..
Toparlanmam uzun sürecek,bi süre ölü gibi yaşayacağım ama yapmalıyım.
Senden vazgeçmeli,kalbime söz geçirmeliyim.
Elveda hayallerim ve aşkım ..
Bekle beni ıstanbul .. Yaralarımı sen saracaksın ..

aşkım bi tanem seni çok ama çok seviyorum ama annenler gitsinler artık :( ve devamlı gelmesinler üstelik şu an meyve yerken ağızlarını şapırdatıyorlar ve ben pc yi alıpodama gitmek istiyorum ayıp olur diye yapamıyorum evimde huzursuzum yeter artıııkkkkkkkkkkkk

Back