Korkunun ecele faydası yok biliyorum.
Ya beni öldür,ya da yaşat .. Belirsizlikten kurtar nolur.. Yavaş yavaş eriyorum gözünün önünde görmüyo musun ?
Madem seviyorsun hiç mi acımıyorsun bana?
ağlamaktan yoruldum.
korkmaktan yoruldum.
al karşına konuş. kafamda ki soru işaretlerini yok et ne olur!
bi iki kısa cevap yetmiyor! yapma bana bunu lütfen. canım çok acıyor okan
genede bensiz yapamıyosun bi ablamalara geldim 4 gün göremedin dayanamadın geldin ulan evde bile bu kadar ilgilenmiyosun varsa yoksa pc başka bi yere gidince kıymetleniyorum ama olsun bende seni özlemişim canım kocişim benim nasılda severmiş karısını msj yazacak vaktim olsa yazıcam sana ama cevap veremiyorum artık kusura bakma bebişim seni çoook sefiyorum yaffffopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen gideli bir buçuk ay oldu..ama seni o kdar çok özledim ki birtanem..hergün içimdeki boşluk biraz daha büyüyor..sensizlik hergeçen gün katlanılması daha zor bir acı..anılarımıza sığınıp seninde beni sevdiğini hatırlatıyorm kendime..sen başka bi ülkedesn ben başka bi ülkede..biliyorm uzaktayken yürütmesi çok zor bitanem.. ama biz 3 sendir beraberiz.. birçok zorluğu beraber atlattık..biribirimiz için deli divane olduk..seni seviyorumm ve hep sevcem sen benm ilk ve inş.da son aşkm olacaksın hayatım..güzel günler o kdar da uzak deil.. sadece sabır..