• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

seni seviyorum göbüşlü kocişim arada çok sinir etsende beni ben seni sefiyorum yaf allahım başımızdan eksik etmesin seni birömür boyu sağlıklı huzurlu yaşayalım kızımızla beraber kocişinide kızışınıda çoook sefiyooooopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Şu anki suskunluğumu saflığıma yada tecrübesizliğe yoruyorsunuz ammaa şu an hüsnü zan yapıyorum ...
Lakinn Kasım ayının çıkmasıyla sözler tutulmazsa golu atacağım.....Suskun atın çiftesi gibiii..buyrunnnnnnnnn

Sen benim baharımsın,gülen yüzümsün .. mutluluk ve huzurumsun .. ama sevgilim benim yazım ve cennetim minik bir kız çocuğu .. bu yüzden senden gideceğim bir gün .. çok büyük bir aşk , biteceğini bile bile yaşıyorum.. belki başkasına bu kadar aşık olamam ama .. hayal'im için ,nefesimden vazgeçebilirim.. bunu biliyorsun ,dile getirdiğimde kızıyorsun ama kızman gerçekleri değiştirmeyecek.. bi gün ansızın gideceğim.. ve o zaman herşey için çok geç olacak..

Back