• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

sen beni çok üzdün ama ben senin gibi yapamamam seviyorum çünkü bana çok acılar çektirdin belki beduamıda aldın snden böyle şeyler beklemezdim güvenimi sevgimi hiçe saydın benim cigerimi yaktın allahından bulsun yuvamı dagıtmaya çalışanlar şimdi hayata boşvermiş evli ama mutsuz bir kadınla yaşıyacaksın tebrik ederim ödülün muhteşem oldu be sevdam

keşke seni ilk tanıdığım halinle sevseydim ama artık bi soğukluk var aramızda 7 yıl oldu evliyiz ilk günlerimizi arıyorum keşke demek için okadargeçki artık sana diycek lafım yok artık benim gibi aşkı sevgiyi heranı olsun isteyen beni bile soğuttunya nediyeyim......benneyaptımki

hayatta en çok istediğim şeyi bana veremeyeceksin biliyorum .. o yüzden isteğim senden ağır bastığı gün , senden gideceğim.. üzgünüm sevgilim.. 30 yaşında olacağım 1 ay sonra .. ve minik bir kız çocuğum olsun istiyorum.. seninle bir geleceğimiz olamayacağına göre .. ne zaman ki bebek özlemim sana olan aşkımdan ağır basar , o gün arkama bakmadan gideceğim.. sense büyük aşkım olarak geçmişte kalacaksın o gün..

aşkım burda yazdıklarımı gerçek sanma sadece vakit geçiriyorum kafam dağılıyo hani sen kızıyosun ya niye derdini anlatıyosun diye ama sende bazen beni çok bunaltıyosun bazen ağzına iki yumruk çakasım geliyo o derece sinirlendiriyosun beni yani birazcık beni anlasan böle tartışmalarımızda olmıcak ama işte anlamıyosun sen bu yazımı okurken ben çok uzaklarda olucam bir dost kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aşkım benim çk seviom lan sni bazen çok kızıyorum sana ama büütn suç snde değil tabi bzn dayanılmaz biri olduğumu kabul ediyorm :utangac: ama ynede çooook seviom aşkm hemen bayram gelsin bitsn snde buraya gel sarılıyım boynuna :asigim:

bugün seni izledim,
dünyanın en güzel erkeği, güzel ela gözler...
bir şey anlatırken kalkan siyah kaşlar, şaşkın bakışlar:)
sağ yanak hafif şişmiş... neden bilmiyorum.
kravat yine kötü bağlanmış, bi öğren bebeğim be...
siyah bir ceket ve beyaz gömlek.. Beşiktaşlı gibi...
sen yoksun ya sevgilim,ben çok zorlanıyorum.

"Bilir misin bu şehirde sana aşık biri var biri var
Gözünde yaş ve kalbinde inceden bir sızı var
Sana adanmış hayatı umurunda olmasada
Bu şehirde sana aşık sana tapan biri var"

Son düzenleyen: Moderatör:
Back