Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim tatlı kocammm opuyorumnanaktan Sensiz ev ne kadar boş ne kadar sessiz.. Kapıyı çalmanı dört gözle bekliyorum. Sensiz geçen bir saniye bile o kadar zor kii... İyi ki tanımışım seni iyi ki evlenmişim seninle.. Seni bu dünyadaki herşeyden daha çok seviyorum herşeyimsinn :asigim:
hayatımda duymadığım hakaretleri bana layık gördüğün için bikez olsun kendin yerine beni düşünmediğin için kendinden nefret ettirmeyi başardığın için sana ne kadar tşk etsem azdır bana ettiğin lafların bin beterini duy benim yaşadığım acının bin beterini yaşa yukardaki seni nasıl biliyosa öle yapsın her acı çektiğinde bana yaptıkların gelsin aklına vicdan azabında geberirsin bin beter olurusn iişallah
hayatımda duymadığım hakaretleri bana layık gördüğün için bikez olsun kendin yerine beni düşünmediğin için kendinden nefret ettirmeyi başardığın için sana ne kadar tşk etsem azdır bana ettiğin lafların bin beterini duy benim yaşadığım acının bin beterini yaşa yukardaki seni nasıl biliyosa öle yapsın her acı çektiğinde bana yaptıkların gelsin aklına vicdan azabında geberirsin bin beter olurusn iişallah
seni çok seviyorum. her gün çoğalıyor.nefesimsin sevgilim. az önce mesaj olarakta yazdım :) bu aşktan korkmaya başladım demek istiyorum bide .. azalmaya başlasın yahu .. yoksa alıp dağa kaçırıcam seni zemuszemus
Bir zamanlar peşinden kosardım ama sonradan ayagıma gelen ooldun evet sana olan askım bitti bitirdin kendi ellerinle yaptın bunu eserinle ögün her baba yigidin harcı degildir cunku aklıma bile gelmiyorsun ama su söze cok inandım artık "Varlıgım hissedilmeyebilir ama yoklugum koyar" hep senden kactım hep sana döndüm hep sen beni kovdun hep ben sana geldim ama artık bende yokum cunku artık ben Seni Sevmiyorum.... Artık ne sarkılarımda varsın ne anılarımda nede gözyaslarımda son terkedişinn herseyi bitirdi