Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

benim canımın içi biricik kibar,düşünceli,efendi kocacığımmm,seni o kadar çok seviyorum ki herşeyimsin benim,birbirimize sarılıp kokunu hissettiğim andaki mutluluğu anlatmaya kelimeler yetmez,her zaman böyle olalım,bu mutluluk hiç tükenmesin,saygımız da sevgimiz de gün geçtikçe çoğalsın tamam mı tontişimmmmm,,,...

neden ayrıyız..neden...acıtıyor kanatıyor her seferinde..neden bu kadar yaklaşşmışken uzaklaşıveriyor vuslat...ve yine silbaştan...acaba özlüyor musun sen de banim kadar...hasretin damla olup akıyor mu yanaklarından...özledim seni...özledim ruhumm...:''(((

her yerim ağrıyorr,
yanından dönmek istemedim hiç.
fark ettin muhtemelen.
çok tatlısın lan lanet olsun.!
bu gün ben istediğim şeyi yaşadım.
aylardır beklediğim şeyi.
umarım güzel olur her şey.
güneşli günler görürüz:)

bikaç gün önce bu topiki bulsaydım d.gününü kutlicaktım ama iyi ki bulamamışım.. uzaktan kutlamaya bile değmezsin çünkü..
dilerim unutamazsın.. iyi veya kötü hakettiğin gibi yaşa ama tek dileğim unutama!!!

askeriim,eşimm,aşkımm,herşeyiimm
çok özlüyorum seni,gülüşünü,bakışını mafoldumben
her gece sensiz uyumak,sensiz sabahlara uyanmak
çok ağır geliyor kaldıramıyorummm bu acıyı daha fazlaa senağlama

Biliyormusun aşkım sana ne kadar taviz vermiyor olsam, sana asla yansıtmasamda seni çok özledim, bir yanım hâla kırgın ve endişeli ama bir tarafımda seni çok özlüyor, özellikle " aşkım bak senin için çay demledim" demeni özledim ama söylemiyorum çünkü söylesem biliyorum ertesi gün işi bırakıp geleceksin sen en iyisi bilme KK ile aramda kalsın. SIR yani.

O kadar başka şeyler düşünüp,o kadar başka şeyler söylüyorum ki!
Oysa istediğim tek şey yanında olabilmek,tüm korkularımı endişelerimi bırakıp sadece yanında olabilmek...
Seni gereksiz kırışlarım,hırçınlığım sadece bu sevgiyi kaybetme korkusu
bir gün incinme korkusu...
Bu kadar kırılgan olmak o kadar zor birşey ki,en küçük bir şakada bile güçsüzleşiyiorum,
insanların başına neler geldiğini dinlerken ya bende yaşarsam diyorum.
Hani bir söz vardır " sen üstüne düştükçe,senden uzaklaşır kıymet bilmez" diye işte bu yüzden sana birkez bile tam anlamıyla içimden geçenleri söyleyemedim...
Seni Seviyorum dedim ama Seni Herşeyden Çok Seviyorum diyemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…