• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Bıktım hep yahudi hesabı gibi eski defterleri karıştırmana !

Üzerime gelmenden bıktım usandım. Hep aynı şeyler. Arada yoklayan ağrılı bir sancı gibi üzerime gelmenden bıktım. Hep sustum,. He makul karşılamaya çalıştım. Anlayışlı olmaya çalıştım.

Sanırım sen insan olduğumun farkında değilsin.

Buddha değilim, ya da Zeus tanrıçası. Sen tanrıça arıyorsun kendine kendin hatalarla dolu bir kul olmana rağmen !

Egoist duygularınla yargılıyorsun beni oysa ki karşındaki insan sırf sevgisi yüzünden senin nelerini kabullendiğini düşünmek bile istemiyorsun.

Patladım ilk kez. İlk kez yeter dedim bağırdım. Telefonu kapattık.

Ve biliyorum ki, gerçekten seven sınırlarını çizmeli. Canımı çok yaktın.

Nefret ediyorum şu an senden. Telefona bakmıyorum. Arama beni. Rahat bırak beni. Arama ki nefes alayım...

Sen , sen insan değil tanrıça peşindesin...

iyikii daha 6 aylık birlikteliğimizin sonunda sana evet demişim aşkım:asigim:
aşkın içimde satırlar yazarken,sevgim kaln bir roman oldu seninle,bizimle:nazar:
seni seviyorum kocişiimm,dostum,sırdaşım,aşkım,Hayat arkadaşım:asigim:

ayyyy canım aşk dolu ne güsellll,Allah kavuştursun inşallah.Hiç de ayırmasın :asigim:

Sevgilim,
Yarın kayıt yaptırmaya gidicem ama sana gel diyemiyorum.Geçen gece "herkes kendi derdinde" dedin ya bana.Haaala unutamıyorum o lafını,bu aralar uzak mı kalsak daha ii,yoksa uzak kaldığımız için mi tüm bunlar...Bıktım eski sen ve yeni seni kıyaslayarak mutsuz olmaktan...Yine göklere çıkar beni sevginle ilginle...Ne oluuuuuuuuuur!

burayı okumayacaksın bılıyorumm. ama olsun... senı cok sevıorum hemde cokkk .... unutmadımm unutmayacagımda seniii... anılar hersey etrafımdaa nereye baksam sen varsınnn.... gulusunu cok ozledımm bıtanemmm bakışını cok ozledımm... hatırlıosun dııl mı arabayı surerken bıle onune bakmazdın bana bakardın bende sana cok kızardım kaza yapıcaz dıye sende gulerdinn .... o kadar ozledımkı senınle olan her anı ... sonuna yasıcaımız mutlu son ıcın varız demıstın ama olmadıı benım ıcın acı bır son olduu... belkıde baskasının yanında baskasının gozlerıne bana baktıgın gıbı bakıosunn ama unutma o masum bakısları bulamıcaksın hıcbır zaman ... kac ay oldu ama zaman senı unutmamı saglamadııı saglamıcakkkkk..... senın ıcn nelere katlandım ne gozyasları doktum senleyken agladım gıdısınde yıkıldım bunu haketmedım benn... senı canımdan cok sevıyorum herseyım senı sensız yasamakta guzelmışşş .... aklımdasın her sanıyeeeeeeeeee.... kendıne ıyı bak herseyımmmmmm........

hani derler ya kaderinse yasarsın sanırım ben kaderımı kendım degıstırdim ve seni hayatımda attım.ama kalbimdesin yıllar gectı ama ılk gün agrısısın.gercektende dünya dönüyor ve hayat devam edıor ben bu suda akıp gıdıyorum.senınle doya doya askı yasayamadan ayrılmak daha dogrusu bırlesemek gercektende acı... en azından senınle ask nasıl olurduu becerebılırmıydık acaba bırsuru acaba var sanırım gercektende gucluyum ve senı kalbımın taa derinliklerıne ıttım ve ordasın yerın apayrı. elimde baston olsa bile bu hatırayı unutmucam . hımm sanırım bide su lafıı sen benim için ekmek gibisinn açlıktan ölsemde yememe izin vermezler....

Umarım bir gün anlarsın onurun,gururun,değer vermenin,sadakatin,erkekliğin,dürüstlüğün ne demek olduğunu..Ve umarım gün gelir,devran döner.Sende kapıma gelirsin.Anahtarınla kapıyı açmak istediğinde açamassın..Ozaman herkesten bu kadar emin olmamayı öğrenirsin..Öğrenirsin bir insanın duygularıyla oynayıp,altından kalkamayacağı sorumluluklarla bırakıp,büyük sözler verip tutulmadında o insanı kaybedeceğini...

Seninle uyandım yine…Bu kadar da olmaz diyorum hep, bu kadar vicdansız olamazsın sen…olamazsın…her şeyi bir anda yok edemezsin…On dokuzuncu gün bugün…on dokuz sene oldu sanki. Bir kelime konuşmadan, sesini duymadan geçen on dokuz gün…(Yaklaşık on beş gün önce azıcık sızlandım diye dövmekten beter etmiştin o da var). Benim hala deliler gibi sevip özlediğim adamın gün geçtikçe kalbinin taşlaştığını görmek çok acı bir şey. Kalbim inanamıyor hala hiçbir şeye…Bu aralar zor günler geçiriyor düzelir eski Volkan geri gelir diyordum hep…ve o korkunç günün akşamı…Seviyorum diyen insan nasıl bu kadar kolay bırakır gider? Üstelik sadece ilgilenemiyorum diyerek…Sevgi bu mudur? Sevgi azıcık zoru görünce kaçmak mıdır? Ya da kendi sorunlarına kurban edecek kadar değersiz midir? Hayır değil. Sevgi acıyı da üzüntüyü de sıkıntıyı da mutluluğu da paylaşmak demek. Gerçekten sevmek, gerektiğinde elini taşın altına hiç düşünmeden koymak demek. Ve eğer sen dediğin gibi sevmiş olsaydın gerçekten, böylece bırakıp gitmezdin. Daha üç hafta önce öpmeye doyamayan dudaklarından dökülmezdi ayrılık sözleri… Ayrılırken söylediğin “sevgi farklı bir şey, seviyorum seni” sözüne inanmıyorum.
Herhangi bir şekilde geri dön veya seni etkilesin diye söylemiyorum bunları. O gün zannettiğin gibi hiçbir şey beklemiyorum senden. Kızgın da değilim. Gerçi olsam ne olacak, bir kere dönüp arkasına bakmayan insansın sen. Ama kalbim çok kırık onu saklamam. Sadece içimden geçenler bunlar. Senin umurunda olsa da olmasa da.

bugün sana çooook kızgınım..ya bazen beni çileden çıkarıyosun..çocukça tavırların var ve bazıları gerçekten çok "aptalca"...neden biraz büyümüyosun ki..sana bişi söyliym mi sevgilim aslında gösteriş meraklısısın..tipik aslan burcu! herkes seni pohpohlasın seni övsün..sana bişi diym mi mesleğini durmadan öne atmandan da bıktım..senden önceki sevgilimle kıyaslamak istemiyorum ama harbiden olgun adamın hali başka oluyomuş yaaaaaaaa...sana bunları söyleyememm ki...offfffff ama bazen cidden sinirimi hoplatıyosun!!!!!!!!

burayı okumayacaksın bılıyorumm. ama olsun... senı cok sevıorum hemde cokkk .... unutmadımm unutmayacagımda seniii... anılar hersey etrafımdaa nereye baksam sen varsınnn.... gulusunu cok ozledımm bıtanemmm bakışını cok ozledımm... hatırlıosun dııl mı arabayı surerken bıle onune bakmazdın bana bakardın bende sana cok kızardım kaza yapıcaz dıye sende gulerdinn .... o kadar ozledımkı senınle olan her anı ... sonuna yasıcaımız mutlu son ıcın varız demıstın ama olmadıı benım ıcın acı bır son olduu... belkıde baskasının yanında baskasının gozlerıne bana baktıgın gıbı bakıosunn ama unutma o masum bakısları bulamıcaksın hıcbır zaman ... kac ay oldu ama zaman senı unutmamı saglamadııı saglamıcakkkkk..... senın ıcn nelere katlandım ne gozyasları doktum senleyken agladım gıdısınde yıkıldım bunu haketmedım benn... senı canımdan cok sevıyorum herseyım senı sensız yasamakta guzelmışşş .... aklımdasın her sanıyeeeeeeeeee.... kendıne ıyı bak herseyımmmmmm........

çok duygulandım :a015:

Yaşamda söylemek istediklerim olup, söylemediğim tek insana ki her yerde herkese, çok şey söyleyebilmişimdir, aylardır bir taslak yazı yazıyorum. Hergün yazıyorum, ne söylesem eksik kalıyor, o söylemek istediği çok şeyi söylemiş bana göre, yeni birşey hatırlayıp yeni şeyler ekliyorum, hiç silmiyorum, hep ekliyorum ve yollamayı da düşünüyorum yazdıklarımı. Okur bir de yazar oldum galiba. Bundan 1 ay önce de yollayacaktım, eksikti, yine eksik, yine eksik. Söyleyemedikçe büyüdüler, büyüdükçe söylendiğinde daha eksik kalacağı fikri kapladı beynimi, kalbimi, ruhumu.
Tüm düşündüklerimi yazıya aktardığımda, uzaya akıyor, böyle bir yumağın içindeyim ya zaten, yazıyorum,kendim için bitsin artık bu işkence bitsin diliyorum.

Hani arayacaktın eşekim.. Anlamıyorum ben senden.. Ben çalışırken benimle ilgilenmiyorsun diye şikayet ediyordun al şimdi çalışmıyorum da ama şikayet ettiğin şeyi sen yapıyorsun şimdi.. mafoldumbenYanım kalabalık dedin rahat konuşamadın ben müsait olunca ara deyince öle yapacağım dedin.. Ee bi zahmet ınsan müsait olunca arar dimi sen mışıl mışıl uyu ben de üzülüyüm öyle :olmaz:

bugün o'nsuz geçen ikinci günüm.
sen varsın. deli gibi sen varsın!
ve senleyiz şuan.
buz gibi senleyiz.
gerçek.
güzel olsa diyorum her şey. sanmıyorum da.
ama legal ilk kez yaşadığımız şey.
mutlu olacağımızı sanmıyorum, hiçbir şey düzelmez de.
genelde düzelmedi çünkü.
ama bu gece senle geçsin yeter bana.

Back