Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

bu kez eminim
ilk kez güvenebiliyorum birine
bazı şeylerisana söyleyemorum biliyorum
herşeyi akışına bırak diosun aşkım çok haklısın ama..
senden önce çok hırpalandım
bu yüzden içime kapanışım
yanlış anlaşıldım
bu yüzden korkularım
ama tek istediğim sensin bak işte herşeyi gerıde bıraktım
seninle tekrardan başladım
ama bitmesn birtanem lütfen bitmesin
bu kez toparlanamam...
korkmak ve bunları düşünmek istemiyorum..
ama bugun bize bişeyler oldu
bu yüzden karıştı aklım bak aramadın akşamustu benı bıraktıktan sonra senden bı haber beklıorum arıcaksın bılıorum ....?

gıcık olimmm oğlum sana
Senii klava: böyleee dövmek istiyorum şu an
:tomato:böyle bulduğumu suratına kafana her bi yerine atmak istiyorum
kaydirigubbakcemileBöyle saçından sürümek isterdim ama saçkarın kısacık onun için kafandan tutup mağara kadını moduna geçmek istiyorum
Şeytan modundayım bi haftadır tam böyleyimkötükedihüso
Artık sana işkencelerim bittikten sonraa zafer benimdir edası ilee salına salınaa yürümek istiyorum :hooray:
Okusana bunlarııııı hadiiiii işte tam sana karşı bu moddayım sinir ettin benii sinirr piss yengeç kafanı ezesim varrr pis kabuklu küçük yaratık kıskaçlarını koparcam senin

gözyaşlarımın hesabını nasıl vereceksin ?
neden girdin günahıma ?
madem bu aşka sahip çıkmayacaktın neden aşık ettin kendine ?
çektiğim acının diyetini kim ödeyecek?
sen normal hayatına devam ederken ben dünde kaldım ..

canımmm,hayatımmm,sewgilimmmm,hayatımın erkeği,
seni çok ama çok özledim.şuan tek isteğim senin göğsüne yatıp bana masal anlatman.hatırlıyormusun hasta olmuştum,ilacımı içirmiştin bana we masal anlatmıştın uyumam için.senin o güzel sesini çok sewiyorum herşeyini sewdiğim gibi....

canım,herşeyim benim...
seni öyle çok öyle çok seviyorum ki...
hayatımda olduğun her an için Allah'a şükrediyorum..
sen benim şansımsın biliyorum..
bütün ömrümü seninle geçirmek istiyorum...
ve seni çok özlüyorum... :asigim:

özledimm çok özledim bikere daha kollarında olmai göğsünde en güvenli limanımda gözlerimi kapatmayı sadece kokunu duymayı isterdim şimdi her gözlerimi kapattığımda gözyaşım akıyor çok ağlattın her gözyaşım gözünde yaş olsun karşımda göreceğim............

1 ay önce yanıbaşımdaydın.. Uzun bi aradan sonra yine aynı şehirdeydik seninle şimdi yine bana kilometrelerce uzakta bi yerde görev başındasın aşkımm.. 1 ay sesini duyamamak senden haber alamamak öle zor ki ama biliorum ki her nefes alışında benimlesin, gözünü her kapatışında.. aslım diye her iç geçirişinde seninleyim kuzumm.. Seni herşeyden çok sewiorum iiki seni tanımışım askerim

elim elinde başım omzunda ...........ömrümün sonuna kadar böyle yaşayabilirdim ölümsüz aşkım..... sen benim hep aklımda hep yanımda hep canımdasın ......... kalbimde saplı bıçağımsın ........acın hiç dinmedi ilk günkü gibi hep taze hep kanadı yaram..........ben seni hiç unutmadım karagözlüm sen beni hatırlıyomusun adımı yüzümü......olsun ben seni genede unutmadım unutamadım unutmıycam

yağmur yağdı ıslanmadım
kar yağdı uslanmadım
hayalini yorgan yaptım
yine sensiz uyumadım gülüm

yokluğunda konuşmadım
hiç bir gülü koklamadım
hasret doldu taştı ama
inan sensiz ağlamadım gülüm.....

senin sevdan ile yandım
beden yandı tuzla sardım
acın bile bir bambaşka
gülyüzüne türkü yazdım gülüm......

gecelere gün bağladım
uykulara can doğradım
belki gözlerimi bile sensiz üst üste yummadım gülüm...

sana anlatmak istediklerimi günlerce gecelerce yazsam bitiremem gülüm ......anlatmakla olmaz ..bendeki seni yaşaman gerek ........görmen gerek .......imkansız olsada.......hoşçakal unutamadığım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…