Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Şu anda ayrı şehirlerdeyiz ama bir süre sönra geleceksin açıkça gelmeni istemiyorum henüz, öylesine kırgın öylesine kızgınımki sana yılladır evimin hem erkeği hem kadını olmaktan yoruldum. Sayende kadınlığımı unuttum. Sürekli tartışmaktan, sorumsuzluklarından ben çok yakışıklıyım diye trip yapmandan yoruldum. Lütfen geleceksen büyüde gel. Senin üzerine oğlumuz büyüyor. Bir sen büyümedin. Hani hep dersin ya Allah bana boy, sana akıl vermiş diye artık aklımda yetmeyecek diye korkuyorum bu evliliği kurtarmaya. Ne olur gelirken ayaklar yere nasıl basar öğrende gel aşkım.

sana yaptığım yanlışlar için çok pişmanım.
içinden de çıkamıyorum.
temizlendim arındım bitti diyemiyorum.
sanki iradem sınanıyor.
sanki test ediliyorum.

tam artık bitti dediğim anda telefonum çalıyor.

bugün gelemediğim için üzgünüm.

çirkin hissediyorum kendimi zaten bugün.saçım başım dağılmış.
bir de ilk oruç günü. annemle açsam iftarı iyi olur dedim.
kadın gariban gibi yalnız açmasın orucunu.

bi de konuyla alakasız sanırım ama alıştım ben sana.

Askım, herseyim benim,
insallah bu son ayrı gecircegimiz iftarlar, sahurlar olacak.
Seneye bu zamanlar beraber sahura kalkıp beraber iftarımızı acıcaz insallah hayatımın anlamı.
Seni canımdan, herseyden, herkesten cok seviyorum, ömrümün sahibisin, yasama sebebimsin birtanem. Cok özledim seni coook. :asigim:

aslında bu yazdıklarımı okumanı hiç istemem...
ama bana sensizlik yaramadı...hala hiç iyi değilim... bir insanın hayatının bu kadar merkezinde olmak hala ve hemde yıllar sonra...seninle ilgili hiçbirsey duymak istemiyorum...çünkü buna dayanamam iyi de olsa kötü de olsa...en güzeli hiç bilmemek ama en acısı bir hayalle yaşamak...
onca olaydan sonra senin için dilediğim tek sey '' herşeyi iyi olsun ama içindeki boşluk duygusuna tahammül edemesin...hiçbir zaman geçmesin o boşluk duygusu... ''
ama ne acıdır ki yıllardır senin için dilediğim şeyi ben yaşıyorum içimde...bu kadar mı haksızdım ki ben hepsi ters tepiyor...
sadece seni istemiştim .va hala seni istiyorum ama biliyorum ki bu yolda dönüş yok...
ama biliyorum ki birgün elbet birgün seninle karsılasacağız....biliyorum ki hissettiklerim seni karşıma cıkaracak birgün....yoksa bir insanın bu kadar aklında kalınabilir mi bu kadar zaman sonra bile...

benimde hissettiklerim aynı böyle ,,,

volkan sana o kadar beddualar ettim ama hepsini ben yaşıyorum kim olursa nerde olursamolayım sensizlik öyle büyük bir boşlukkki...

Evlendin evleneli öyle değiştin ki...

Bebeklerimi kaybettiğimde öylesine bir tanıdığınmışçasına uzak duran sen, benden başka diğer arkadaşlarının en ufak mutsuzluğunu paylaşan,mesaj üzerine mesajlar yazan iyilik kumkuması biri olmuşsun da farkında değilmişim..Sitenin birinde okuduklarım beni şaşırıttı..Beni tanımazdan geliyorsun,en ufak tepkin yok yaşadıklarıma karşın.Biz sanki kardeş değiliz gibi........Kimse de kardeş olduğumuzu bilmiyor senin soğukluğun yüzünden..Oysa aynı sitede üyeyiz...Umrumda da değil artık.....

Boşuna dememişler..Arkadaşlarımı,dostlarımı ben seçerim ama akrabalık mecburen diye........:umursamaz:

O kadar cok fedakarlık yaptımkii senin için herseyden vazgecmeye hazırdım ailemden bu sehirden sevdiklerimden herseyden kac kes sana geldim yanına geldim ama birkes olsun 3 lanet olası yılda yanıma gelmek için tenezzül etmedin her kızdında onca hakaretine katlandım hepsine sustum onca haksızlık cifte standart yaptın hepsine sustum tamam dedim cunku sevdim cok sevdim kabullendim ama sen hiçbirini görmedin senden istedim sadece ilgiydi onu bile bana veremedin senden ne zaman bunu istesem benim bi hayatım var dedin benm bir ailem var dedin sürekli seninle urasamam dedin cekildin bir kenarı ve beni gözyaslarımla bıraktın seni şimdi ailenle ve hayatınla bırakıoyurm sen benim hayatımdın ama ben senin hayatın olamadım hemde hiç oalmadım cunku sen o hayatı paylaşamıcak kadar bencildin ama ben de seni hala unutamıcak ve hala sevecek kadarda safım sana deil hala kendime kızıyorum kızıyorumm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…