• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

artık anlıyorum ki birini gerçekten sevmek seni seviyorum'u kolaylıkla söyleyememekmiş...
söyelemek için çıldırıp, dilinin ucuna kadar getirirp söyleyememek...
seni seviyorum...
bunu sana söylersem ya seni kaybedersem diye korkuyorum
seni seviyorum
çok seviyorum ve sevgimi,sadakatimi,güvenimi sana vermek istiyorum, ama korkuyorum
neden bilmiyorum

o kocaman bi yalancı !! hatta tanıdığım en yalancı yalancı!! eşşek herifin teki. ve en yakın zamanda tamamen atıcam onu kalbimden. dilerim birgün bana ettiği tüm lafları yutmasına neden olacak bir şey yaşar ve anlar beni. gıcık herif pis ukala!!!

sen o kadar gereksiz bir insansinki..gerci mutlaka bir geregin vardir yoksa allah yaratmazdi,dur söyle düzelteyeim benim icin cok gereksiz bir insansinki..kiskancligini bu kadar acik göstermen ancak benim mutlu olmami saglar.. ayrica o kadar geriii sinki, anlatamam..cahillik desem degil,saflik desem hic degil..

ancak senin gibi insanlarla anlasabilirsin zaten,ki öyle oluyor..onlarla anlasiyorsun :roflol:

SEN de okka eziksinki anlatacak kelime bulamiyorum..zavalli yaratik seni..

he unutmadan Kocaminda okudugunu farzedersem: seni cok seviyorum askim ! :nazar:

off hayatım yaa....şu an bensiz tatildesin..aslında deli gibi kıskanıyorum ama zırt pırt arayıp tatilini burnundan getirmek istemiyorum...beni her aradığında arkadan gelen müzik sesi beni çıldırtıyor ama "iyi eğlenceler" diye kapıyorum telefonu..yeter artık bitsin şu tatil yaaaaaaaaaaaaaaa :(((((((

24 saatim olsaydı, seninle doya doya geçirebileceğim.. İstediğimiz yere gidebilceğimiz, akşam olunca lunaparkta çocuklar gibi eğlenebileceğimiz, sonra suratımıza bulaştırarak pamuk şekeri yiyebileceğimiz, en sonunda yorgunluktan bitkin düşüp uyuyabileceğimiz..

Ya da sadece 6 saatim.. Gözlerimi kaçırmak zorunda olmadan sana bakabildiğim, sadece vedalaşmalarda olan mecburi sarılmalardan değil, bir daha göremeyecek olmanın üzüntüsüyle ya da özlediğimden değil.. Sarılmak işte, sadece sarılmak..

Vazgeçtim, 1 saatim olsa da yeter. Hayır, tenine değmesem de olur. Konuşalım, dertleşelim.. Sen bana İsveç'i anlat yine, bense gözlerine bakarak dinleyeyim..

Tamam, bir kaç dakikaya da razıyım. Sadece göreyim.. Lütfen, gel.. mafoldumben

24 saatim olsaydı, seninle doya doya geçirebileceğim.. İstediğimiz yere gidebilceğimiz, akşam olunca lunaparkta çocuklar gibi eğlenebileceğimiz, sonra suratımıza bulaştırarak pamuk şekeri yiyebileceğimiz, en sonunda yorgunluktan bitkin düşüp uyuyabileceğimiz..

Ya da sadece 6 saatim.. Gözlerimi kaçırmak zorunda olmadan sana bakabildiğim, sadece vedalaşmalarda olan mecburi sarılmalardan değil, bir daha göremeyecek olmanın üzüntüsüyle ya da özlediğimden değil.. Sarılmak işte, sadece sarılmak..

Vazgeçtim, 1 saatim olsa da yeter. Hayır, tenine değmesem de olur. Konuşalım, dertleşelim.. Sen bana İsveç'i anlat yine, bense gözlerine bakarak dinleyeyim..

Tamam, bir kaç dakikaya da razıyım. Sadece göreyim.. Lütfen, gel.. mafoldumben

umarım gelir canım ve onunla ilgili bütün hayallerin gerçek olur çok duygulandım yazını okuyuncaa cokkkk

aşkım ben seni gerçektn çok seviyorum kimseyi senin gbi sevemedm anla artık nolur derdim ve birde keşke biraz daha anlayışlı olup düşüncelerime saygı duyup beni anlamaya çalşıp sonra seni anlamamı beklsen :S yoksa böle giderse nekadar çok sevsemde bitirmek zoruna kalıcam sanırım :((

bir zamanlar güzel bir kız yaşarmış, bir zalimi görmüş ona aldanmış...

dayanamadım bugün, seni aradım.
belki görmüşsündür ama açmadın. belki de yatıyorsundur. herneyse..
biliyorum sen de kurtulmak istiyosun bu lanet şeyden,
belki de kurtuldun.

ihtiyaç dedim ya hep sana. ihtiyaç.
demek ki ben elmayı seviyorum diye elma da beni sevmeyecekmiş.
günler geçiyor princess büyüyor farkındasın değil mi?
uzatmayacağım lafı..sana ihtiyacım var...

sana hakkımı hiçbirzaman helal etmiyeceğim!umutlarımı hayallerimle herşeyimle oynadın hergün lanet ediyorum sana hergün bastığı toprak bile lanet etsin diyorum hiç yüzü gülmesin diyorum .............söylediğin o cümleyi hiç unutmuyorum dilerim rabbimden en beterleriyle karşılaşırsın...

Saana bu ara çk kılım bilesinn:oklava: herşey senin elinde bunun ikimizde farkındayızzz
NE yapıcaksan yap yılbaşına kadar yokkksammmmmmmmmm senin için çk geç olurr Gururumda sevgim kadar.. naa bunuda böyle bilesinnn...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Back