Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Allahin adini vererek yaziyorum! Site senin olabilir! Istemiyosan soyle gelmem bi daha!!! Zaten burnumdan soluyorum! Git esinle cocugunla ilgilen.

Cehennemin dibine bile gelir ,bilirim ...
İlk iş ona koşmaktır birinci meselesi..
Senin içinde o var ..

Bazen düşünüyorum da şu dünya yüzündeki şanslı kullardan biriymişim meğerse.Arsız arsız ağlamak yerine düzgün düşünmeyi öğretenim,yalnızlıkla imtihan olup bana acısını sezdirmeyenim,yüksem kalbine at kurtul benden ama el gibi durma ,bu alır götürür beni benden...

Annneemm
Sana deli divane aşığım. Kızın sana aşık
Aşırı seviyorum. Senden daha güzel bir şey yok
Tipine ölürüm. mis kokuna tenine sesine her şeyine aşığım canım anam
Kavuşalım artık

Zehirden şifa kahpeden vefa beklenmez

20 yıl olmuş hayatımızı paylaşıyoruz. Ben hep sana güvenmeye çalışmışım.Kendimi hep eksik görmüşüm. Beni güzel bulmadığını düşünmüşüm.Beni yeterli bulmadığını düşünmüşüm. Ara ara yaptığımız tüm kavgalarda seni kaybetmemek için susmuşum. Hakkımı savunamamışım. Negatif düşüncelerimin altında yatan sebepleri arayıp duruyorum. Belkide yaptığın tüm hatalı davranışların sebebi benim negatifi çekmem, vesveselerle sürekli boğuşup düşünmem. Çok kırdın beni, tam 2 yıldır kendimi toparlamaya çalışıyorum. Gülerken numaradan gülüyorum. Mış gibi davranıyorum. Herşeyin farkındasın bunu biliyorum. Ama gün içinde yaşattığın her olumsuz şey karşıma çıkıyor ve hatırlamak beni üzüntülere sürüklüyor. Üstesinden zaman zaman geliyorum tabi, kafamı dağıttığım günlerde oluyor. Yaralarımı sarıyorum.

Sizin sülalecek doktor fobiniz varmış herhalde. Gitmek isteyene de(bana) laf ediyorsunuz bir şey yok diye, siz de illa iş ciddiye binince gidiyorsunuz.
Ayrıca anne, tam drama queensin.

Hiç okuyamayacaksın burayı biliyorum. Farklı alemlerdeyiz.
Ama o kadar çok özlüyorum ki seni, kimseyle konuşmak tatmin etmiyor beni. Sen gittin yarım yok.
Sesin hep kulağımda buluşacağımız güne kadar umarım hep iyi olursun.

Narkoza gerek yok, sen bana seni seviyorum de,
Ben zaten bayilirim....

İçimden geçenleri söyleyememek mi daha sinir bozucu, söyleyebilsem cevabın ne olurdu bilememek mi bilmiyorum.

Bana söyleyemediklerini niye buradaki kadınlara söylüyorsun şu an dersen onu hiç bilmiyorum.

Konuya gelirsek, hıyarsın. Evet bildiğin hıyar.

Ne zannediyodun, ne yazacaktım? Çok aşığım ben sana mı yazacaktım? Yok bi de ölüyorum anlasana diyeyim istersen!

Kendisine böyle bakan, böyle gülen, böyle içten yaklaşan, böyle... aşık bi kadını bu denli görmeyen adam hıyardır arkadaşım. Hıyarsın sen de.

Kalbimi nasıl boşalttıysan, içimi nasıl kuruttuysan senin hayatın da öyle bomboş, kupkuru kalsın olur mu ? Salatalık gibi bi hayat sür, cacık bile olama e mi hayatım?

Sevgiler, saygılar.

çok dolduğumda buraya paylaştığımda içim bi açiliyo pir açiliyor.
rahatlıyorum..
acayip doluyum.. kendi içimde kalmayi sevmiyorum..
içine atmayi da sevmiyorum..
herşeyi pat pat söylemeyi seviyorum..

öle söylemek istediğim var ki...
öldüğümde Migi neler yazmiş diyecek insanlar..
Helalik almadan gitti diyecekler.
kıymetimi kimse bilmedi bilemedi..
ne zaman ölecegim bilmiyorum
Rabbim biliyor ölüm saatim de belli Allah bilir.
belki de yakın zamaninda ölecegim..
gelecegimi göremiyorum maalesef...

Kaçırdığın şeyleri şimdi karşıdan izle ve çatla o yürek yangının hiç bitmesin inş hep olmadık zamanda aklına gelip yüreğini sızlatayım inş. Sana kırgınlığım büyük aptalsın

Aşırııııı seviyorum seni. Aşırı. O gözlerini de tipini de bebek kokunu da yerimmm. Bal yavru, hayatımın en büyük aşkı! Canımın içi annemmm

O öyle değil anne, baskıya dönüşen "fazla" ilgi de sevmiyorum, canım istediğinde fiziksel olarak "tamamen" yalnız kalabilmeyi seviyorum, bana karışılmasın istiyorum, her hareketimde, davranışımda bir takım yorumlar duymak istemiyorum, bir şeyleri neden yaptığıma dair açıklama yapmak zorunda olmamak istiyorum, bunların başkalarına -bir de genelde kendince yorumlanarak- aktarılmasını sevmiyorum. Rahatlık, özgürlük, keyif, temiz enerji, denge istiyorum. Benim ilgi anlayışım senin anladığın gibi değil! Kötü de olsa konuşulmayı seven insanlar var ben sevmiyorum, iyinin abartılması da var ki bu da kötü bir şey. Benden bağımsız ama benimle ilgili şeyler dönüyor ve kontrol edemiyorum, sonunda da sıkıntısı bana yansıyor. Evet tabi ki kale alınmak, görülmek, önemsenmek gerek o başka, bunları isterim ama dengede, düzgünce! Saygıyla... Saygı da bir ilgi ama ben sana hakkımda konuşma, şunu şunu söyleme millete desem bile söylüyor, sohbet konusu yapıyorsun, söylemeden yapman gerekirken!
Ruhum yalnız olmasın istiyorum asıl... Ahh...
Şöyle gönülden bir anlaşılsam, gerçek samimiyete ulaşsam...
Her şeyim dengede olsa.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…