Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Varlığına sövdüğüm, yokluğuna tükürdüğüm, nerden tanıdığımı bilmediğim kanser hücrem iyi ki varsın, olmasanda olurdu ama iyi ki varsın

Ota b.ka şikayet ediyorsun, kızıyorsun, öfkeleniyorsun, benimle alakası olmasa bile ben de büyük bir pay aldım bunlardan. Destek alması gereken asıl kişi sensin. Sen zamanında iyi olsaydın ben bu durumda olmazdım. Haksız yere baskı görmekten, azar işitmekten ruhumu hasta ettin! Ama yoook sen haklısın, en haklısın, muhteşem haklısın, pirüpaksın.
İnsanı çileden çıkarıp, tersleyip, haksızlık yapıp, asla anlatmak istediğimi anlamak istemeyip bir de neden bağırıyorsun falan diyorsun üste çıkmak için! Ya sabır... He sen istediğin gibi davran ben susayım. Tabi tabi...
Asıl sıkıntın neyse onunla çöz meselelerini! Haklı bile olsan çok abartılı yükseliyorsun.

Başkasının acısıyla nasıl mutlu oluyorsunuz?
Herkes gönlünün ekmeğini yer:)
Gün olur devran döner:)
Hesabını veremezsiniz:)

Artık zor dayanıyorum. Yazıp yazıp sildim whatsapptan. Bir yerde yazmasam rahatlayamayacağım.

Kendi yaptığın rezaletleri bilmediğimi mi sanıyorsun? Bir de benzer vakalardan bahsedince herkesi ahlaksız yapıyorsun ve aşırı tepki veriyorsun. Bre kaşar, eniştesine farklı gözle bakan ben miyim? Abi dediğin kim varsa sonra onlarla ilişkin çıkıyor.

Delil olarak whatsapp yazışmaları kalsın diye bildiklerimi yazmadım. Koşup mesajları silersin yoksa. Yürüyen kaşar. Sokağa ve akrabalara el afişi dağıtacaksın, "Kocalarınıza sahip çıkın".

Kaşar peynirden de özür dilerim.

Ya sabır.. Ya sabır... Ya sabırrr.......

Neye sinirleniyorsun, niye sinirleniyorsun anne???
Ben mi istedim bunun böyle olmasını, zaten suçlusu sizsiniz ama kavga çıkacak diye bir şey demek istemiyorum bir de bana suçluymuşum gibi davranıyorsun!
Sizle bir alakası olsun olmasın, sağlık bu yapacak bir şeyim yok!!!
Ha bir de, imkanım olsa size hiç bir şey söylemem, paylaşmam ama işte!!!
Bu ne kadar kötü bir şey sizin için de benim için de biliyor musun acaba? Sizinle bir şey paylaşmayınca daha iyi hissediyor olmam... Ama aynı zamanda da kötü...

Sen her şeyi anlat sonra da böyle dediler şöyle dediler diye kız.
An lat maaaaaa... Anlatma. Üstünden geç olayların ya. Kime ne ayrıntılardan.
Niye insanların yargılarına bırakıyorsun her şeyi, kontrol edemezsin ki onların düşüncelerini! Anlattın mı bitti gitti o artık, onların yargılarının huzuruna düştü!
Ve ben genelde iyi kötü fark etmeksizin hakkımda gereksiz yere düşünülmesinden konuşulmasından negatif etkileniyorum, bileyim bilmeyeyim. İnsanlar her b.ku bildiğini sanıyorlar azıcık konuşmadan, görünenden, birinin başkasını anlatmasından vs. Bazen sen de öyle sanıyorsun. İnsanlar evde, işte, dışarıda vs. farklı olabilirler! Veya o yargıladıkları şeyin yapılmasının bir nedeni vardır ve bunu bilemezler. Öf.
Bazen de bilerek yapıyorsun yumuşak bir isyan gibi insanlara şikayet eder gibi ama kötü konuşulsun da istemiyorsun belki ama öyle olmuyor işte. Olmuyor. Bazı şeylerde senin de hatan suçun var ama gidip karşılarına oturup gereksiz yere o böyle böyle demiş ama böyle böyle şeyler de var diye her şeyi anlatayım mı saçma sapan.
İnsanlar kötü gösteriyorsun beni! Düzeltilmesi güç bir durum.
Bu bencillik biliyor musun? Biraz da düşmanlık.
İnsanlar neler yaşıyor da anlatmıyor, ailelerine önem veriyor, koruyor çocuklarını kötü düşüncelerden!

Son düzenleme:
Umarım tez vakitte çalışmak zorunda olmazsın artık...
Garip insanlarla uğraşmak zorunda kalmazsın...
Umarım çok umursamıyorsundur onları.

Keşke dengeli biri olsan..
diye olumlu yönden söyleyeyim de hakaret gibi durmasın.

Seninle kavga edesim var kadın.
"Bu" kim ya? "Bu"?
Ya sabır!
Bir insanı sevmiyorsan sevmiyorsundur, uğraşmazsın, hırslanmazsın, laf çarpmazsın!
İçi boş saçma sapan işler!
Bir de saygısızlık yapıyorsun!

Haberin geliyor ve sanki hissediyoruz ikimizde ama sen yoksun, kimsin, neredesin ki.. Gerçi şimdi gelsen de pek olmaz gibi... Sabır diyorlar ama bakalım... Merak ediyorum böyle de... Yine de en hayırlısı, en doğrusu, en güzeli olsun tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…