Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Neden sürekli sana acısınlar istiyorsun, acıdıklarını düşündüğünde mutlu oluyorsun.
Bu saatten sonra kendin için bir şeyler yapamayacağını düşündüğünden mi acaba.
Ama başkalarının canını sıkabiliyor bu durum, isyan etmelerin.

Çok farklı şekilde tanıştık isterdim ki bundan tam 5 sene önce ciksaydin karşıma ama nasip iste. Çekip gittim ama nedensiz değildi ve keşke sana anlatabilsem içimdeki tüm şeyleri. Ama biliyor musun ben seni 6 oldu ama bir gun bile aklımdan silemedim her gece yastığa koydugmda başımı seninle hayal kurarak uyudum keşke dedm hep keşke... Ne gözlerin ne gülüşün ne de sesin aklımdan gitmiyor bir türlu. Hani sen bana dedin ya ben seni sevmedim sana aşık oldum bende sana aşık oldum ama kader mi diyelim ne diyelim bilemiyorum olmayacak dualarımiz oldu ama bunun ilk sebebi sen oldun gittigim için ise ben suçlu😔 umarım bir gün beni affedersin, ben seni çoktan affettim ...

O burayı okusa ne yazardın?
Okuyacağını bildiğim için yazmıyorum...
Bu yazılara,kelimelere ve cümlelere sığmayacak bir şeyi ancak yüz yüze çözebilirim .Tam da bu yüzden yazmak tatmin etmeyecek beni...

Anne gerçekten garipsin ya. Bir şey yamuk duruyor diye bana "bari şunu düzelt" diyorsun kime ne zararı varsa ve neden "bari" ise ve yine başka bir zaman olsa ona sen kızarken şimdi sırf ben laf söylüyorum diye onu koruman gerçekten saç-ma-lık!
Bir tutarlı ol ya!
Sanırsın büyük bir şey var, sadece söylüyorum, senin gibi öfkelenmedim ve karşımdaki de bana tepki olarak yalan söylüyor, e o zaman da biraz uzayabiliyor mesele! Sanırsın hayal gördüm!
Ben yaparım diyorsun bir de ya, bir ton söylenirken yaptığın işlere, bize de bir yandan kızarken bunu diyorsun şimdi de.
Sen küçük, önemsiz diye insanların kendisinin yapması gereken her işi yap yap kendine yüklen sonra da söylen şimdi de ne var ben yaparım de. Biraz dengelensen keşke!
Biri yalan söylüyor(beklemeyip ilk seferinde söyleseydim "unutmuşumdur daha önce hep yaptım" lafı tutardı ama 5 sefer falan bekledim ve öyle söyledim bir de hayır yaptım diyor hala) biri mevzu başkası olunca sanki ortada büyük bir tartışma varmış gibi yapmadığı tavrı yapıyor, beni de suçlu gösteriyor ki gayet olması gerekeni söyledim sakince. Ne garipsiniz.
İşte bu noktada kendimi anlatmak durumunda hissedip tartışma çıkabiliyor ve suçlu yine ben oluyorum basit bir şeyi büyüten(!) kişi olarak ki o ben değilim.. En ufak haksızlığı kaldıramıyorum yıllar süren haksızlıklardan ötürü. Şu anda da zor susuyorum gerçekten.

Herkes her şeyi istediği ve işine geldiği gibi anlamakta özgür. Beni yeterince tanıyamamış ve anlamamakta ısrar eden kimse için çaba sarf edemem. Beni tanıyan zaten sınırlarımı bilerek davranır. Anlamak isteyen sessizliğimden bile bir anlam çıkarır. Zorlamaya gerek yok bazen.

İnadına negatife yer yok artık hayatımda,
Ve buraya and içtim ki negatif hiç bir şey yazmayacağım ☝️
Tanıdım zannettiğin agresiflerin dahi ipe ipe sana geldiklerini ve hatta senden aslen hiç gitmediklerini görmek zevkte nirvana :))
Tribini yesinler,yüreğini bildiğimi dış görünüşle değiştiremedin ve yine ben haklıyım tabi her zamanki gibi :halay:

Son düzenleme:
Söyle bana, meydanlar sana kaldı mı?
Söyle bana, için kimseyi aldı mı?
Söyle bana, seviştiklerin sardı mı belini?
Söyle bana, ahın göklere vardı mı?
Söyle bana, yittim mi yoksa kaldım mı?
Söyle bana, tutuldukların aldı mı yerimi?
Söyle bana, hâlâ dağların karlı mı?
Gönlündeki memleketler dumanlı mı?
Ayağına dolandı mı kavuniçi sokaklarım?
Söyle bana, Nakş-ı Cihan'ı buldun mu?
Benden evla birine gönül koydun mu?
Kulağına çalındı mı sus bilmeyen feryatlarımı?
👒

Madden görünmüyorsun ama inan gören heryerde görür sevdiğini ,yerin daima yanımda bak nasılda yakışıyorsun tam da oraya ...

Konu herhangi biri demiş herkes sevgiliye, aşk acısına, unutmamalara , özlemlere bağlamış. 😜😜
Bende seslenim bari ; kızım çok şükür demeyi öğren paran var ağlıyorsun hep çok sıkıldım bu huyundan . Ha bire laf sokuyorum anlamıyorsun. Kocan çalışıyor altında araba,ev var hâlen fakiriz diyorsun keşke bütün fakirler senin gibi olsa. Bana her zaman nasıl geciniyorsunuz diyorsun gözümüz tok tek derdimiz sağlıklı olmak ve bu evin içinde huzurlu olabilmek.
Kayıplar yaşadığın zaman hayatın değerini anlayıp üstünden zaman gecincede herşeyi unutup yine ağlamaya başlama çok sinirleniyorum.
Çocukluk arkadaşım inşallah okursun burayı 🤪😜

Okursun okursun ,okumadan duramazssın ,yoksa merağından çatlarsın sen🤭
Gel bak ne dicem sana; ben kabul ettim aşırı gıcık bi hatunum,sana da benden mi bulaştı dersin 🤭

Görende bir şey zannedecek,altı üstü kabak tatlısı işte..
Sen bu yolda böyle devam et ,aşk layık olanda kalmalı...

Sana yapılandan nasıl rahatsızlık duyuyorsun da sen başkasına(bana) yapmaya devam ediyorsun anne.

Seninle konuşmak isteyip konuşamamak can sıkıcı.
Şuan seninle konuşuyor olmayı çok isterdim. Neden yazmıyorsun? Beklentiyi bırakmam gerekiyor, biliyorum ama elimde değil. Hâlâ bekliyorum işte. Keşke şimdi senden mesaj gelse. :/

Anne herkes farklıdır, bazılarına az bir destek yeterken bazıları daha çok desteğe ihtiyaç uyar, bu böyledir, hayat, insan böyledir. En çok da aileden destek bekler insan. Her şeyi çocuğa yükleyerek çocuk büyütülmez, o iş öyle değil, çünkü o yetişkin değil. Yemeğini suyunu koy, barınacak yer ver, okula gönder ile bitmiyor. O çocuğu nasıl bir psikolojiyle, davranışla, tavırla, duyguyla yetiştirdiğiniz büyük önem arz ediyor tüm hayatında, bunu kabullenin artık, her şeyde "ee çocuk kendi yapmalı, ee kendi düşünmeli" deyip üstünüzden sorumluluğu atmak istiyorsunuz. Çocuk kapıyı çalıp ben geldim çocuğunuz olcam demiyor, o sizi seç(e)miyor ve o büyümüş halde doğmuyor! Neyse o olarak kabullenmelisiniz onu! Hep suçlama...

X