Esas istediğim şey kesinlikle bunun iğrenç, yanlış bir şey olduğunu bilmesi ve beni hem hayatında varken hem yokken maddi manevi düşünerek hareket etmesi... Yapamadığından değil yapmak istemediğinden dolayı yapmaması... Başkasının da hakkına girmek istememeli, hayatına kastetmemeli, bunu düşünmeli... Karşısındakini kızdırmayı, onun tarafından suçlanmayı, huzursuzluk çıkmasını, ilişkinin/evliliğin bitmesini kesinlikle göze alabilmeli, tartıp neyin doğru yanlış olduğunu bilip sorumluluk kabul edebilmeli bu ve benzeri olaylarda! Çirkin ötesi bir şey ya...Valla haberim var, senin sandığın gibi dünyadan bir haber değilim, sen benden daha bir habersin bence.. Ama evet kolay değil yine de istediğimi bulmam ve inşallah bulurum, nadir de olsa o nadir olan beni bulur umarım ve bence benim için bu ihtimal var. Aşk meşk evlilik uğruna hasta olmayı istemiyorum. Gerçi bir şey yoksa bile bunu yapması oldukça iğrenç ama... Rabbim gönlüme göre verir umarım. Ve ayrıca sizin bunları normal görmeniz de kötü bir durum, erkekleri pohpohladığınız, bir çok iğrençliğini normal karşıladığınız için onlar da daha bir normalleştiriyor!
Başta annem olmak üzere hayatımda olan ve hayatıma girecek diğer insanlar, söylediklerimi, davranışlarımı kafanıza göre yorumlamayın, altında bir şeyler aramayın artık yeter. Dümdüz anlayın ya, eğip bükmeyin. İyi-kötü sürekli bir yorumlama derdi var, ben ima ile yaşayamam yorulurum, siz de sürekli ima ile konuşuyorsanız da anlamıyor olabilirim. Ha illa yorumlayacağım diyorsanız -bunu da istemem ama- iyiye yorun. Bir de kendi içinizde ya da benimle baş başayken yorun lütfen, milleti etkilemeyin uyduruk yorumlarınızla. Ayyyy. Öffffff.
Ben nasıl kafam rahat olabilirim böyle hayatta, nasıl ekstra diken üstünde olmam......
Artık beni kendine benzeten insanlar böyle olmasın ya. Daha düz olsun ki benim de düz olduğumu düşünsün, ara sıra imalar illa olur ama bu kadar haksızlık boyutunda değil. Ya da beni kendine göre değil bana göre ölçüp tartsın, tanısın.