Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Zaman biraz geri alınsa; Bakmayacağımız ne çok yüz, anmayacağımız ne çok ad,ve yine de inanacağımız ne çok yalan var..

"bir bosanma, bir nisan atma, ama sonunda seni buldum. Ucuncude nokta atisi gibi oldu, seni kaybetmekten cok korkuyorum, hicbir insani, hicbir iliskiyi bu kadar onemsememistim, kendimi agirdan satiyorum ama bu birliktelik benim icin cok onemli, hic orali degilmis gibi yapiyorum ama birgun cocuk da yapalim istiyorum, nasipse olur, hepsi de sana benzesin"

Bir gün delirirsem baş sebebi annem olacak.
Ben kendimi bildim bileli 7/24 şikayet, yakınma halindesin(son yıllarda biraz azaldı şükür), eğer konu hastalıksa zorunda kalmadıkça doktora gidip çare de aramıyorsun korkudan ve biz bir kere ağzımızı açıp bir şuram ağrıyor diyelim ve ağrımaya devam etse bile 7/24 bundan yakınmayalım ya da herhangi başka bir konuda da bu olabilir(kırk yılın başı bir şeyi kırdın mesela "hep bunu yapıyorsun", yaptığın şeylere "hiç yapmıyorsun" ya da manevi, davranışsal konular) ama o bir kere söylediğimiz şeyi büyütüp büyütüp hep yakınıyorsun yeter diyorsun carlıyorsun(genelde canın sıkkın oluyor o ara veya mevcut konuyu kafanda gereksiz büyütüp "yine bir sorun çıktı" kafasıyla kendini bunaltıp hıncını da bizden alıyorsun), hayır laf da anlatamıyoruz ciddi bir üste çıkma performansı gösteriyorsun. Başkalarına da yanlış tanıtıyorsun, bari dışarıyı sal.
Bu evde şikayet ve yakınma tamamen sana ait merak etme! Biz bir kere ağzımızı açsak yine sen yakınıyorsun haksız yere! En birinci sensin! Dümdüz konuşulamıyor bile bazen direkt bir kötüye yorma hali ve çoğunlukla başkaları suçlu.
Her şeye alınma, her şeye panik yapma, her şeyi büyütme artık...

Önce kendine muhtaç ettin, bir de üstüne zorbalık yaptın, baskı uyguladın... Sonra da hadi benim sana öğretmediklerimi, göstermediklerimi yap dedin, buna da yeltenince yine zorbalık yaptın.

Valla haberim var, senin sandığın gibi dünyadan bir haber değilim, sen benden daha bir habersin bence.. Ama evet kolay değil yine de istediğimi bulmam ve inşallah bulurum, nadir de olsa o nadir olan beni bulur umarım ve bence benim için bu ihtimal var. Aşk meşk evlilik uğruna hasta olmayı istemiyorum. Gerçi bir şey yoksa bile bunu yapması oldukça iğrenç ama... Rabbim gönlüme göre verir umarım. Ve ayrıca sizin bunları normal görmeniz de kötü bir durum, erkekleri pohpohladığınız, bir çok iğrençliğini normal karşıladığınız için onlar da daha bir normalleştiriyor!

Esas istediğim şey kesinlikle bunun iğrenç, yanlış bir şey olduğunu bilmesi ve beni hem hayatında varken hem yokken maddi manevi düşünerek hareket etmesi... Yapamadığından değil yapmak istemediğinden dolayı yapmaması... Başkasının da hakkına girmek istememeli, hayatına kastetmemeli, bunu düşünmeli... Karşısındakini kızdırmayı, onun tarafından suçlanmayı, huzursuzluk çıkmasını, ilişkinin/evliliğin bitmesini kesinlikle göze alabilmeli, tartıp neyin doğru yanlış olduğunu bilip sorumluluk kabul edebilmeli bu ve benzeri olaylarda! Çirkin ötesi bir şey ya...

Sen nasıl bir adam oldun.. nasıl bir adam.. utanmıyorsun. Vazgeçmiyorsun. Hafife aldığın şey kökümüzü hasta ediyor..sana olan sevgimi, hayatta verebilecek gayretimi nefsinin iğrenç zevki için çalıyorsun.
Bir gün ne olacak bilmiyorum..

Sana söylemek istediklerim vardı, sormam gereken önemli şeyler vardı. Şimdi nasıl halledeceğim bunları bilmiyorum. :l Keşke yazsan. Akşamdan beri çok kötü hissediyorum.

Başta annem olmak üzere hayatımda olan ve hayatıma girecek diğer insanlar, söylediklerimi, davranışlarımı kafanıza göre yorumlamayın, altında bir şeyler aramayın artık yeter. Dümdüz anlayın ya, eğip bükmeyin. İyi-kötü sürekli bir yorumlama derdi var, ben ima ile yaşayamam yorulurum, siz de sürekli ima ile konuşuyorsanız da anlamıyor olabilirim. Ha illa yorumlayacağım diyorsanız -bunu da istemem ama- iyiye yorun. Bir de kendi içinizde ya da benimle baş başayken yorun lütfen, milleti etkilemeyin uyduruk yorumlarınızla. Ayyyy. Öffffff.
Ben nasıl kafam rahat olabilirim böyle hayatta, nasıl ekstra diken üstünde olmam......
Artık beni kendine benzeten insanlar böyle olmasın ya. Daha düz olsun ki benim de düz olduğumu düşünsün, ara sıra imalar illa olur ama bu kadar haksızlık boyutunda değil. Ya da beni kendine göre değil bana göre ölçüp tartsın, tanısın.

Son düzenleme:
Bu aralar çok sık geliyosun aklıma.
Ama ben biraz öyleyim evvelinde çok sabırlı, ahirinde yorulmuş.
Terliklerimle gelsem bir akşam vakti..
Neyse, "başka bir evrende, en güzel halimizle" belki de.
Yine hoşça kal, yine..

Bir de bunun sadece ifadeye yansıyanı var ki daha da fena gibi geliyor.. Söylemiyor ki düzelteyim(gerçi pek inanan olmuyor ama), artık kim bilir ne anladıysa...
Bana niye böyle insanlar denk geliyor Allah'ım? Ne yapmam lazım bunun düzelmesi için? İnsanı delirtmek için uğraşıyorlar sanki...

Çocuk gibisiniz. Biriniz ilkokul-ortaokul, biriniz lise-üniversite düzeyinde gibi. Bir de çocuk yapmışsınız büyümüşsünüz gibi....
Saçma sapan şeylere inat ediyorsunuz.

Hissediyor musun acaba.
Öyle niye neden niçin.
Hayırlı mı bu durum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…