Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Buraya yazdıktan iki gün sonra yine kavga ettik seninle. Bu defa birbirimizin canını daha çok yakmaya çalıştık ve yaktık. Arkadaşımsın artık dedin ben kabul etmedim tamamen çıkmış gibi yaptım hayatından. Bayram da geldi bakalım mesaj atacak mısın? Hiç bilmiyorum ama atmazsan şaşırmam. Keşke bu kadar imkansız olmasaydı. Çok özledim seni küçük prensim...

Aşırı merakım ve üstün stalk yeteneklerim sayesinde eski sevgilini şıp diye buldum resmen. Biliyorum çok gereksizdi ama kızı merak ettim valla, neyse ki ben daha guzelmisim sevgilim hehehe

Kendinde hiç suç görmeme konusunda muhteşemsin anne.
Hasta oldum, henüz net değil durumum ama benzer bir hastalık falancanın çocuğunda da olmuş, işte babası baskı yapıyormuş falan(ruhsal bir sebebi olması muhtemel). Bir de diyorsun ki baban böyle değil Allah'tan falan, e sen öylesin?! Hiiiç üstüne alınmıyorsun ya hayret gerçekten.
Bir de bana diyorsun ki çok sinirleniyorsun, sanki ortada hiç bir şey yokken durduk yere yapıyorum, resmen deli muamelesi yapıyorsun insana, tepki veriyorum ve vermesem, tamamen içime atsam çok daha kötü olurdum ben. Kendimden o kadar eminim ki. Ama kendime değer vermem için isyan etmek, tartışmak zorunda bırakılıyorum, onda da suçlu çıkıyorum. Bunlar hep canımı sıkıyor!

Öfken, negatifliğin, fazla duygusallığın seni çok mantıksız yapıyor!
Umarım senin gölgenden kurtulurum...
Allah çok mutlu etsin seni de beni de inşallah, kendini gerçekten ve egosuz seversin bir gün dilerim, hepimize yarar.

Aslinda yazsam mi yazmasam mi diye düşündüm ve kimseye anlatamadigim icin yazmak istedim..... Benden hoslandn o zanlar sevgilim barken bile bunu dedin cok alostm dedin o zmanlar arkadastk iş arkadasi ve ondan dolayi konusuyordk. Snra ayrildim duydun yine konuşmalara basladn snra sevgili oldk flan evime biraktn disarda gezdik beraber. Pek dogum gnu kutlamayi sevmezmissin ve ben 2.nci dogum gnunu kutladm cok sevinmistn flan derken baska srhire gitmek zorundaydin yapamam deyip biraktn insta da da baktn bana oyle himayelerime bilmedigimi sandn. Smdi bu sehire geri gelmissin ve ben evliyim uzaktan gordm icim bi tuhaf oldu xnlu o zamanlar gercekten sevmistim. Beni gorme diye uzaklastm direk tabi maske takmak da faydali oldu bu konuda yine bakiyo musun bilmem profilime ama evliyim mutluyum cocukluyum yani artk ama niyeyse kimseye anlatamadm gördüğümü seni yazayim bari dedim...

O Kadar suçsuzsun ki. O kadar masumsun ki. Bu hayatı sen seçmedin biliyorum. Koşullar seni buna mecbur bıraktı. Ama koşullar beni de kendimi kendim gibi hayatı olan insanlarla birleştirmeye mecbur bıraktı. Kader!

Her şeyi sana söylemek zorunda olmamayı ben de çok isterdim anne ve bu maddi özgürlüğüme bakıyor ve ben de manevi özgürlüğüm için maddi olarak özgür olmam gerektiğinin farkındayım ama her şey senin istediğin gibi olmuyor işte. Baş sebebi sizsiniz, ben kendim doğdum kendim büyüdüm sanki, hiç etkilenmemem gerekiyordu sizden ve bunu bilmeliydim el kadarken de dimi, genetik de yok hiç. Evet geçmişe bakma başkalarını suçlama önüne bak derler ben de bunun için uğraşıyorum(yalnız olduğum için yavaş oluyor ama yol alıyorum yine de) ama haksız yere suçlanınca deli oluyorum. Kimse önce kendine bakmıyor. Çabalıyorum siz görmeseniz bile. Anlamayacak destek olmayacağınız için bunu çok kez denediğim ve gördüğüm için iç dünyamdan bahsedemedim hiç. Hatta hiç düşünmüyorum falan sanılıyor çok sustuğum, söylemek zorunda kalmadıkça bir şeyler söylemediğim için. Sizin böyle büyümüş olmanız benim kendimi savunmayacağım anlamına gelmiyor kusura bakmayın.
Acele edemem kendimi biliyorum, bir şeyleri çözmem gerekti ve biraz daha var, sevmeden bir şey yapmak da bana işkenceden farksız geliyor, aşırı mutsuz oluyorum ve bunu olabildiğince istemiyorum. Bekleyeceğiz biraz daha ama umarım az kalmıştır. Rabbim nasip et özgürlüğümü sevgiyle kazanmayı...

İşle, geleceğimle ilgili olumsuz söylemlerin beni bloke ediyor anne.

Negatif enerjinden çok sıkıldım. Bomboş sebeplerle can sıkıyorsun. Booomboş!

Sana karsi artik ne hissettigimi bilemiyorum. Benim icin hep cok degerli olacagini bil.İnşallah iki cihanda mutlu olasin. Ne kadar icimi acitsa da, yaninda ben olmasam da muhim degil, sen yeter ki mutlu ol ♡

Canım can parçam ...
Herşeyin en güzeline en iyisine layıksın .
Senden hiç kırılmadım , incinmedim , üzülmedim , üzmedin hiç , Rabbim de seni ömrün boyunca bahtiyar etsin , yolun açık ve su gibi ferah olsun İnşAllah ❤

Sıkıldım bunaldım üstüme gelmenizden istediğim sadece birini sevip aşık olup evlenmekti kader karşıma onu çıkardı sizle tanışmadan 2 sene biz çok mutlu bir sevgililik dönemi geçirdik ne zaman ben sizle tanıştım oğlunuz bana karşı değişti o kadar iyi herkesi düşünen biri olarak bürünmüşsünüz ki oğlunuza göre hep siz haklısınız sizin adetleriniz var annemle çarşıya çıkarım beni çağırmadı diye oğluna mağduru oynarsın gelir benle kavga eder, kendin eltimle gezersin ben ağzımı açıp bişey demem, mobilya almaya gideriz onları da getirirsin neymiş efendim merak ediyolarmış araba onlarda varmış bilmem ne bana takcağın takıda gram farkı 5 gram diye laf edersiniz yanımızda hiç mi özeliniz ayıbınız yok örf adet bilir gibi görünüp insanı yaptığınız şeyleri gözüne sokarsınız ,nişanda takılar kızla oğlanın onlar için yatırım dedik inanmadınız kendi kız evlendiren akrabalarınıza sorup öyleymiş dediniz takıların üstüne para ekleyip 3 tane bilezik yaptık gözünüze soktuk ailem aldı parayı gözükmesin diye, alınan herşeyin parasını ortak ödedik sizin ağzınıza laf vermemek için, gelin alınırken bile arabada kimlerin olcağını düşünüp hesap yapan insanlarsınız beni ailemi sizin oğlunuz takmaz oldu gözümün içine bakan adam sizin dolduruşlarınızla değişti, hayatımda ilk defa bişey istedim ben bunaldık ikimizde 1 gün izin alıp birlikte vakit geçirelim dediğim adam izin alamazken annesi için izin alıp gezdirdi sende geldin ballandıra ballandıra nispet yaptın istediği gibi gezdirsin ben bunu sorun yapmam ama aramızda sorun yapmamızı isteyip sessiz görünüp dominant karakterinle sana olan saygımı da sevgimi de bitirdin benim ya benim düğünüm var benim alışverişim sen eltimin gönlünü yapmak için dolaştın durdun peşinde onsuz adım atmadın ama sıra bana gelince ikiniz beni hiç bir yere çağırmadınız o alınır gücenir oldu pelin nasıl olsa çalışıyo oldu ,seni her gün içimden gelerek aradım hal hatır sordum sonra senin ve sizin konuştuklarınızı yaptıklarınızı kimi kolladığını aslında beni de çok takmadığını ailecek sülalecek o ilgi manyağı eltinin peşinde olduğunuz için hepinizden soğudum aramıyorum artık ,beni ara moralim düzeliyo diyosun ya coronada düğün olmayan morali bozuk olan benim istediği hiç bişeyi yapamayan benim ben seni mi motive edicem seni mi pohpohlıcam arayıp beni ağlıyosun nasıl bi bencillik bu ya kendi aile içinizde tartışma kavga oldu mu sesin mikmikmik miyavlıyo moralin olmadı mı ben konunuzu bilmeme rağmen bi kere sormadım aile içinde durumunuz düzelir dedim daha da üzmek istemedim, sen bana hesap soruyosun geçen gün moralin bozuktu acaba babanla ben bişey mi yaptık diye yaa daha ne olsun sen tutturdun kına elbiseni ben alcam diye gittğim yerde ne bütçe söyledin ne bişey bende uygun bişey beğendim gittin diğer gelinine elbiseler diktirdin benimkinin 3 katı sana 10 yıl kavga çıkaran kötüleyen huzursuzluk çıkaran insana sen döktün saçtın sırf o kıskanır diye o kıymetli oldu ben sizin ailenize yeni geldim bir kere beni maddi manevi ön planda tuttuğunu görmedim çamaşır ya çamaşır almaya bile onu getirdin kıskanır diye ne diyim ki ben size ondan sonra gel bana seni çok seviyorum pelincim de he he başka kapıya maddiyata bakan biri asla değildim ama siz gözüme soka soka bunu yaptınız o elti dencek kadın geldi karşıma bak şunu aldılar bana diye nispet yaptı sende ordaydın buna şahit oldun gülerek hiç demedin bu kızda hislenir mi özenir mi kıskanır mı diye ama ben bir elbise aldım yanımda sende böyle al diye fişekledin bide ben aklına girdim diye gülerek söyledin seninde kız yeğenlerin torunların var onlarda yaşasınlar benim düştüğüm duruma da gör bakalım o zaman nasıl ayıplarsınız zamanı gelince herşeyi haksızlığınızı yüzüne vurmazsam gözüm açık giderim ben her zaman ararken oğlun bir kere annemi babamı aramaz üstüne annem babam arar açmaz ben sizin teyze hala amca yenge tüm sülaleyi bilirim daha corona olan amcan mıydı dayın mıydı diye sorar dayımın adını bilmez kaç tane teyzem var onu bilmez hiç bişey öğretememişsiniz oğlunuza anca fitne fesat yarış kıyas üstünlük olma çabası bencilik

Özledim. Seninle tekrardan konuşma fırsatımız olsa keşke, geç olmadan. Özledim Allaha emanet ol canımın içi..

Eğer o burayı okuyacaksa bir şeyler söylemek isterdim ama ban yemekten korkuyorum

Bana çok şey kattın. Seni çok seviyorum ama daha önemlisi sana çok saygı duymuyorum. Hayat görüşüne bilgi birikimine hayranım. Sen benim şansımsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…