Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

Aslında çok güçlü gibi duran acizin tekisin biliyor musun ...

Yüreğinin değil de kibrinin götürdüğü yere gittikçe batacaksin farkinda değilsin ....

Benim içim rahat sen bilirsin :KK16:

Umarım bir şey karıştırmıyorsundur.. Bunu söylerken bile inanmıyorum ama bir umut. Ya da sandığım kadar büyük bir şey olmasın.

Niye sürekli beni taklit ediyor gibi aynı seyleri paylaşıp duruyorsun acaba?
Özenti misin sen?

Çok samimiyetsizsin. Mesafeyi korumak her zaman en iyisi.

iyi ki varsın... iyi ki sana, seninle bir hayata evet demişim. bunca yıl seni beklemişim ben meğer. kaderim, alın yazımmışsın. bir gün bile bu kararımdan tereddüt etmedim, yanlış mı yaptım acaba diye düşünmedim. bunu bana hiç düşündürmedin. herşey seninle güzel. ayaklarımıza kara sular inene dek mobilya mağazası gezmek, bulaşık makinası üzerine atışmak, evde atacağım şeyler konusunda kavga etmek..... seni seviyorum eşim,hayat arkadaşım......

İnşallah çoook mutlu olursunuz, benim olacağımdan bin kat iyi ve mutlu, huzurlu olursunuz ama mesafeli oluruz. Ya da bir şekilde mucizevi olarak orta yol bulunur dilerim, kabullenilir bir şeyler. Bilmiyorum artık. Özgürlük, negatif enerjiden uzak olmak çok önemli, huzurum burada gibi. Uzaklaşmam lazım benim. Tam "ben" olmam için lazım.

Anne... Çok şey söylemek istiyorum sana çok...
Anlamıyorsun hiç... Hiç anlamak istemiyorsun...
Anne/baba-çocuk arasındaki ilişkiler konusunda çok hassasım sayenizde.
Travmaları aşmak zor. Çok çok çok kırdın beni pek umurunda da değil, farkında da değilsin belki bilmiyorum, işine gelmiyor diye arkana da atıyor olabilirsin.
Bilmediğin, yanlış bildiğin şeyler var anne. Ya da seni haksız çıkaracağı için reddettiğin şeyler.
Senin işine gelsin gelmesin ben kendimi koruyacağım. Hem istiyorsun hep haklısın diyeyim sen bağır ben susayım hem hayatta güçlü olayım, o iş öyle olmuyor. Fazla şey istiyorsun.
Gerçekten çok çok çok kırdın beni, çok, çocukluktaki kırgınlıkları aşması çok zor.
Yanlış anlaşılmak, haksızlıklar, yapmadığım düşünmediğim şeylerle suçlamalar, aşağılamalar vs... Sonra tüm hayat bunların yansımasıyla cebelleşiyorsun. Geçen bir psikologun videosunu dinledim, diyor ki anne/bana özellikle anne nasıl davranıyorsa çocuğa toplum da öyle davranmaya başlıyor. Bunu kendimde gözlemlemiştim zaten. Tüm hayatını etkiliyor.
Dışarıdan hareketsiz görünüyor olabilirim ama bilmediğiniz, görmediğiniz ama yaptığım çok şey var. Çok çabalıyorum iyi olmak için.

Arkadaşım seni çok özledim. Söylediklerim konusunda haklı olduğumu düşünüyorum belli ki fazlasıyla kırıldın. Özür de diledim konuşmadın. Sende bana ağır şeyler söyledin aramadın sormadın her şeye rağmen seninle konuşmak istiyorum. Ben diğer arkadaşlarımla senin gibi olamadım. Çok Zaman oldu biliyorum çok şey yaşandı ve atlatildi ama yine de seni özlüyorum. Senin bana ihtiyacın olmayabilir ama benim sana ihtiyacım var.

Huyların, itiraf etmem gerekirse, hiç hoşuma gitmese de çok akıllı bir kadınsın. Bunu kesinlikle es geçemem. Yaptığın hiçbir konuşmayı ya davranışı boşuna yapmıyorsun. Senden öğreneceğim çok şey var.

Eskiden her mutluluğumu seninle paylaşırdım.
Artık çok eskide kaldı o günler.

ortak yasadiklarimizin elbet hesap gunu var o tukuruk suratina gelecek bekle hesap gununu (su uyur ben hala uyanigim)

Bir şeyim yokmuşmuş. Bir gün bir patlıcam o olacak. Ama işte yine haksız ben çıkarım patlayınca. Ya sabır Allah'ım!

X